Laagsteprijsgarantie
4.3
OnvoldoendeScore uit

Over Landal Warsberg

Ontdek Landal Warsberg, dé vakantieplek waar je met volop plezier kunt genieten. Vanuit deze topcamping heb je een schitterend uitzicht over de wijnvelden en de rivier de Saar. Of je nu lekker wilt ontspannen in het waterpark of actief wilt zijn in de omgeving, hier wacht jouw perfecte vakantie vol mooie herinneringen. Dit wil je niet missen!

De ligging

Landal Warsberg ligt op een hoog plateau in de Moezelstreek, vlakbij het gezellige stadje Saarburg. Door de ligging heb je een betoverend uitzicht op de wijnranken, groene heuvels en de Saarvallei. Ideaal voor wie houdt van een mooie omgeving en een stukje cultuur. Het vakantieadres ligt dicht bij de bezienswaardigheden en de wijndorpen van de Moezel, dus volop pret voor jong en oud.

Wanneer je bij Landal Warsberg bent, voel je meteen de ontspannen sfeer van een groene oase. De camping beschikt over een overdekt waterpark met verwarmde zwembaden, waar je ongeacht het weer spettert of relaxen in de sauna. Voor de kleintjes is er een uitgebreide speelparadijs met trampolines, klimtoestellen en een kinderboerderij. Actiezoekers kunnen zich uitleven op het voetbalveld, basketballen of midgetgolfen. Vanuit je accommodatie loop je zo naar gezellige terrassen en het restaurant voor een hapje en drankje. Alles is gericht op plezier en comfort, zodat je echt even helemaal tot rust komt.

Op Landal Warsberg geniet je van lekkere maaltijden in het restaurant of haal je snel iets bij de snackbar. Je kunt er ook voor kiezen om verse broodjes te halen voor het ontbijt op je eigen plek. De campingwinkel biedt verse producten en souvenirs, handig voor een korte boodschap of een picknick. Of je nu een rustige lunch of een gezellige avondmaaltijd wilt, je vindt er zeker wat lekkers voor elke smaak. Alles voelt gezellig en ongedwongen, precies zoals vakantie hoort te zijn.

Je betaalt de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen ter plekke, deze zijn nog niet inbegrepen in de prijs. Sommige faciliteiten kunnen tegen betaling zijn of seizoensgebonden, afhankelijk van het weer en onderhoud. Het is handig om dit vooraf even te checken, zodat je goed voorbereid op vakantie gaat. Maak je geen zorgen, je vakantie wordt hoe dan ook heerlijk, terwijl je alles om je heen eenvoudig regelt en volop geniet van je tijd in deze mooie omgeving.

De ligging van Landal Warsberg is echt prachtig, met stevige bergen en mooie uitzichten op de randlocaties. Vakantiegangers worden beloond met een sfeer vol gezelligheid, van de stoeltjeslift naar Saarburg tot het dorpje zelf. Het terrein heeft een avontuurlijke uitstraling, met rodelbanen, voetbalveldjes en dat heerlijke buitengevoel. Sommigen vinden het park een prima basis voor een actieve dag in de natuur. Het sanitair wordt als redelijk ervaren, en de omgeving geeft volop gelegenheid voor frisse lucht en vogelgezang. Ondanks het onderhoudsgevalletje blijven de herinneringen aan die zonnige uitzichten, de wandelingen en de ontspannen sfeer helder. Een vakantie vol mooie herinneringen en goede energie, dat is wat deze plek kan bieden.

• BBQ toegestaan

In den Urlaub, D-54439

4.3
OnvoldoendeScore uit 25 reviews

Niet welkom op park als mindervalide,
Door Tondekker
Zoover Ontdekker
op 23-08-2026

Na vele malen mailen,over het niet welkom zijn als mindervalide valide op het park, krijg ik tot op heden geen reactie of oplossing terug van landal warsberg, schaam je naar een klant die hier al 18 jaar komt, en sinds een jaar door een hersenbloeding niet alles meer kan ,zo te laten zakken te behandelen.
Zelfs een 1 was nog teveel, onbeschoft, en niet oplossing gericht, Europese camping, waar niemand de Nederlandse taal beheerst.
Diep triest

Eurocamp Warsberg…. Nooit meer
Door Sharon
Zoover Ontdekker
op 04-08-2026

Wat waren wij verbaasd na onze aankomst op Eurocamping Warsberg. De receptie is een simpele blokhut waar iemand zit met een kladblokje. Zielige dode plantenbakken en heel veel onkruid zijn het aanblik. Vervolgens naar onze comfort stacaravan . In een laantje staan tientallen mobile homes. Vanaf onze “overdekte veranda” (verrot hout met een smerig dekzeil), kijken we naar 8 andere homes. Onze auto past maar net naast ons huisje. Als je even iets wilt pakken (omdat in het hok maar weinig ruimte is, moet je de auto verplaatsen). We hadden verwacht dat dit een basic verblijf zou zijn maar dit hok heeft veel achterstallig onderhoud en mankementen: lampje in de koelkast werkt niet, roest aan de koelkast, toiletraampje sluiting hangt, keukenlade doorgezakt. Na een paar nachten stortte ook het bed nog in.
De omgeving is heel mooi. Maar houd rekening dat je wel op een berg zit. Als je naar beneden wilt, moet je de stoeltjeslift nemen of auto.

Mooie ligging maar zeker ruimte voor verbetering
Door Koeltjes op 07-05-2026

Prachtige ligging, zeker de plaatsen aan de rand zijn mooi! Rodelbaan en stoeltjeslift naast de camping top! Dorpje Saarburg ook heel gezellig! Dat is positief!

Ook wat nadelen, maar als ze daar wat aandacht aan besteden is het hartstikke leuk! …hier bij een paar tips voor het park 😊.

Aankomst mag gastvrijer, is nu onduidelijk waar je moet inchecken. Er staat na de slagboom een bijzonder hutje waar mensen voor accommodaties moeten inchecken. Dit ziet er onprofessioneel en erg ongezellig uit.

Onderhoud park: De plekken zien er onverzorgd en slordig uit. Jullie hebben veel faciliteiten maar het is het allemaal (net) niet…Het zou tof zijn als het zwembad ook ‘s avonds open is! Warmer water, schone douches en kleedkamer zou heel fijn zijn. Ook zou het super leuk zijn als de sproeiers, bubbels en stroomversnelling aan kunnen. De openingstijden ruimer is meer vakantiegevoel. Ik hoop dat jullie hier iets mee kunnen ☀️! Hartelijke groet

Mooie ligging maar zeker ruimte voor verbetering -f4fcbf21-0049-4d33-b2cd-e26dabc6d5c4

Onze ervaring
Door Badoux op 09-10-2025

Mooie camping met prachtige uitzichten, zeker op de plaekken 208-290.
Sanitair is redelijk: schoon en voldoende wc-papier, maar kitranden en verlichting moeten worden vervangen, en wanden hebben een grondige reiniging nodig.
Zwembadwater is te koud en niet prettig zelfs de kids kwamen er snel weer uit. Het gras wordt niet gemaaid, ondanks toezeggingen van het personeel waardoor je met minder weer telkens natte schoenen krijgt.
Personeel is vriendelijk, maar weinig bereid om echt iets te doen en vaak niet aanwezig op de camping. Weinig waterpunten beschikbaar. Vaste aansluiting op water en afvoer zou de camping echt op een hoger niveau brengen. De vuilstort is open en wordt te laat geleegd; afscherming zou beter zijn. Broodjes op de camping zijn 2-2,5 keer duurder dan bij de Lidl beneden aan de berg. Er staan sigaretten- en condoomautomaten, wat opvalt, is niet meer van nu. Camping heeft potentie, maar mist onderhoud en betrokkenheid.

Mooi park, prachtige omgeving
Door Nicole op 03-06-2025

Wij zaten 4 dagen op Landal Warsberg, via Eurocamp. Het park en het gebied zijn echt prachtig. Ook voor (jonge) tieners een leuk park met voetbalveldjes, de rodelbaan, stoeltjeslift naar Saarburg, het zwembad in Saarburg, Trier vlakbij. We hebben genoten! Tip: boek niet via Eurocamp maar rechtstreeks via Landal. We zaten in een verouderd, vies chalet, 2 dagen geen warm water, oude matrassen, totaal geen comfort (we hadden en Comfort XL chalet). De huisjes van Landal zelf zagen er veel beter uit.

Gezin met kinderen 12 jaar en ouder
Door P.de kleer op 19-08-2024

Park is mooi opgezet, wel wat kleine huisjes war we vanandere landal parken gewend zijn, en er voor betaald hebben .
Eten vinden wij echt waardeloos snackbar maar tot 1700 open na lange reis 7 uur konden we geen patat meer krijgen winkeltje stelde ook weinig voor en super duur.deden onze boodschapjes bij de lidl onderaan de berg .zwembad was prima niet super groot .
De omgeving is echt top.

Veelgestelde vragen

Zoover is een reisorganisatie waar je makkelijk jouw volgende vakantie vindt én boekt. Wat Zoover speciaal maakt, is dat het ooit begon als onafhankelijk reviewplatform. Hierdoor vind je hier miljoenen eerlijke reviews van andere vakantiegangers, zodat je vóór het boeken van je vakantie precies weet wat je kunt verwachten van een bestemming of verblijf.

Doordat zoeken, vergelijken en boeken op één plek samenkomen, maak je snel en makkelijk de juiste keuze. Zie je dezelfde vakantie ergens anders goedkoper? Dan profiteer je van de laagsteprijsgarantie van Zoover. Zo vind en boek je jouw volgende vakantie met een goed gevoel.

Lees hier meer over Zoover en onze voorwaarden.

Ja! Onze gratis online reisassistent Vera helpt je bij het vinden én boeken van je vakantie. Op basis van jouw vakantiewensen en voorkeuren geeft ze persoonlijk advies en zoekt ze vakanties die hier perfect op aansluiten. Zo kies je snel en makkelijk de vakantie die het beste bij je past en boek je deze direct.

Heb je toch nog een vraag of heb je nog extra informatie nodig? Dan staat onze Nederlandstalige klantenservice voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, mail of WhatsApp. We helpen je graag verder.

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

Ja, het is veilig en betrouwbaar om {AccommodatieNaam} te boeken bij Zoover. Zoover voldoet aan alle belangrijke keurmerken, zoals ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat je rechten duidelijk zijn, je geld beschermd is en je geholpen wordt bij onvoorziene situaties. Zo kun je met een gerust hart veilig boeken bij Zoover.

Wil je meer weten over de ervaringen van klanten van Zoover? Op Trustpilot lees je reviews over hun boekingservaring. Daaruit blijkt dat veel klanten vooral positief zijn over de overzichtelijke website, het makkelijke boekingsproces en de duidelijke prijzen. Ook de snelle afhandeling en heldere communicatie worden vaak genoemd.

Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover en de ervaringen van klanten van Zoover

Ja, in veel gevallen heb je garantie als je je vakantie boekt bij Zoover. Dankzij onze aansluiting bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds kun je in veel situaties rekenen op duidelijke rechten en goede ondersteuning. Zo boek je met een gerust gevoel.

Wordt je vakantie gewijzigd of geannuleerd, dan heb je dankzij onze aansluiting bij ANVR duidelijke rechten. Bij een faillissement is je geld beschermd via SGR. En is er sprake van een officiële calamiteit op je bestemming, dan kun je rekenen op hulp van het Calamiteitenfonds. Welke regeling precies van toepassing is, hangt af van de situatie. Hier vind je al onze boekingsvoorwaarden.

Wil je je vakantie annuleren of wijzigen? Dan kijken we graag met je mee naar wat mogelijk is. Bij annuleren gelden annuleringskosten, waarvan de hoogte afhankelijk is van de voorwaarden van de uitvoerende partij. Je kunt je vakantie tot 4 weken voor vertrek wijzigen. Houd er wel rekening mee dat hier kosten aan verbonden kunnen zijn, zoals administratiekosten en eventuele kosten die door onze partners worden doorberekend.

Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover.

Soms loopt het anders dan gepland en kun je onverwacht niet meer op vakantie. Gelukkig is annuleren altijd mogelijk. Houd er wel rekening mee dat een reisorganisatie in dat geval annuleringskosten rekent. Ook Zoover brengt kosten in rekening, afhankelijk van de kosten die wij moeten betalen aan de uitvoerende touroperator. Daarnaast rekenen wij € 50,- administratiekosten voor het verwerken van de annulering.

We raden daarom aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Afhankelijk van je situatie en de voorwaarden van je verzekeraar worden de annuleringskosten bij annuleringen vergoed.

Lees hier meer over de boekingsvoorwaarden van Zoover.

Als je jouw vakantie naar Landal Warsberg bij Zoover boekt, betaal je jouw vakantie veilig en direct met iDEAL | Wero, Bancontact, Mastercard en Visa. Welke betaalmethode je ook kiest, je betaalt altijd veilig en zonder extra kosten.

Vertrek je pas over meer dan 6 weken? Dan betaal je bij het boeken alleen een aanbetaling van 35% van de totale reissom. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 6 weken voor vertrek. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om tijdens het boeken meteen het volledige bedrag te betalen.

Heb je een last minute geboekt en vertrek je binnen 6 weken? Dan betaal je de volledige reissom direct tijdens het boeken.

Of er nog lokale kosten of toeristenbelasting bij jouw boeking bijkomen, verschilt per accommodatie. Als deze kosten van toepassing zijn, worden ze tijdens het boeken getoond of zijn ze later zichtbaar in je Mijn Zoover-account. Je betaalt deze kosten op de bestemming rechtstreeks aan de accommodatie.

Hoe hoog het bedrag is, hangt af van de accommodatie en de bestemming. Gemiddeld ligt dit tussen de 1 en 3 euro per nacht per persoon. Ga je bijvoorbeeld met z’n tweeën twee weken op vakantie, dan betaal je ongeveer 56 euro aan lokale heffingen.

Ja, het is mogelijk om speciale wensen of voorkeuren door te geven voor je verblijf in Landal Warsberg. Na het boeken kun je via je mijn Zoover account wensen of voorkeuren doorgeven. Wij geven deze vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we voorkeuren nooit 100% kunnen garanderen. Een voorkeursligging of andere wens is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid en mogelijkheden van de accommodatie.

Tijdens het boeken kun je extra’s toevoegen, zoals een transfer, bagage of een verzekering.

Ja, in de meeste gevallen is het mogelijk om een babybedje bij te boeken bij Landal Warsberg. Na het boeken van je vakantie kun je via Mijn Zoover aangeven dat je graag een babybedje wilt reserveren. Wij geven dit verzoek vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we dit niet 100% kunnen garanderen. Dat is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.

Als de accommodatie het babybedje kan verzorgen, kan het zo zijn dat hier extra kosten voor worden berekend. Deze kosten betaal je dan ter plaatse rechtstreeks aan de accommodatie.