Boerderijcamping Van 't Zandeind

Door vakantiegangers bekroond met een Gouden Zoover award
Over Boerderijcamping Van 't Zandeind
Word warm welkom geheten door de boeren Jos en Joost op Camping Boerderijcamping van ’t Zandeind. Deze camping is voormalig Zoover Award winnaar en is schoon, ruim en kindvriendelijk. Zo is er een speeltuin en mogen de kinderen helpen op de boerderij. Weet wat je eet en koop vlees van eigen vee. Bezoek de struisvogelfarm en Beekse Bergen.
Op deze kleine, prachtige camping vinden vakantiegangers een stukje paradijs met privé sanitair en ruime plaatsen. De eigenaren zijn onwijs vriendelijk en staan altijd klaar om te helpen. Vakantiegangers genieten van de rust en het mooie uitzicht over de weilanden. Het is een werkend boerenbedrijf waar je overdag de kalfjes kan knuffelen en genieten van de aanwezigheid van koetjes, schaapjes, ezels, varkentjes, konijnen, kipjes, een lieve hond, een op leeftijd witte poes, pony Anouk en haar bestie de geit. Bovendien is er heerlijk vlees van eigen koeien beschikbaar. Een ideale plek waar vakantiegangers graag terugkomen, mede dankzij het privé sanitair waar je je douchespullen gewoon kan laten liggen.
Recreatiepark TerSpegelt
Camping
Wasmachine
Adresgegevens | Zandeind 32a, 5133 AC |
Boerderijcamping Van 't Zandeind
Helaas niet meer zo enthousiast als vroeger.
Boer Jos kletst meer dan dat hij voor zijn gasten zorgt.
commercieel in gesteld. Wil overal geld aan verdienen.
Kwamen er graag als locals.
Slaan de camping nu voort over
Fantastische plek! Kleine camping met prive sanitair. Mooie ruime plaatsen. En onwijs vriendelijke eigenaren. Alle vragen worden beantwoord, overal wordt mee geholpen! Leuk om de kalfjes, koeien en andere dieren te zien scharrelen.
Wat een prachtige rustige plek. Op een mooi veldje met een prachtig privé sanitair. Zeer vriendelijke beheerders. Mooi uitzicht over de weilanden.
Een boerenbedrijf in werking, waar je overdag even binnen kan lopen en de kalfjes kan knuffelen. Kortom er echt even lekker uit.
Onze camper”Carla “ staat graag op de camping hij boer Jos en Joost!
Ze vindt het daar geweldig tussen de koetjes en schaapjes. Ook zijn er nog ezels,varkentjes en konijnen, kipjes een lieve hond en al een op leeftijd witte poes! Vergeet ook de pony Anouk niet en haar bestie de geit. Kortom prima vertoeven €
En wat zo fijn is, er is privé sanitair op de eigen plek. Gewoon je douchespullen laten liggen! TOP!
Dit is een zeer fijne camping. Wij komen er regelmatig. Fijn eigen sanitair op de plek. Heerlijk vlees van eigen koeien 🐄 met een goed onderbouwd verhaal. Dus…… wij gaan er zeker nog vaak komen.