Laagsteprijsgarantie

• Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 9.6

• Door vakantiegangers bekroond met een Gouden Zoover award

Over Boerderijcamping Van 't Zandeind

Word warm welkom geheten door de boeren Jos en Joost op Camping Boerderijcamping van ’t Zandeind. Deze camping is voormalig Zoover Award winnaar en is schoon, ruim en kindvriendelijk. Zo is er een speeltuin en mogen de kinderen helpen op de boerderij. Weet wat je eet en koop vlees van eigen vee. Bezoek de struisvogelfarm en Beekse Bergen.

Op deze camping voel je je meteen welkom en wordt iedereen met oprechte interesse ontvangen. De ruime plekken en het privé sanitair zorgen voor een ontspannen verblijf, vooral voor gezinnen met kinderen. De speeltuin, trampoline en voetbalveldje bieden volop plezier, terwijl kinderen de boerderij mogen rondlopen en helpen. Het is fijn dat ze overal bij betrokken worden en zelfs samen met de boer klusjes mogen doen. Vooral de persoonlijke aandacht, het gezellige contact en de leuke activiteiten zoals de rondleidingen, filmavond en huifkartocht maken het bijzonder. Je merkt dat de kinderen hier echt centraal staan. Het is een kleinschalige, gezellige plek waarin je die warme, landelijk sfeer voelt en die je nog lange tijd bijblijft.

• BBQ toegestaan

Zandeind 32a, 5133 AC

Boerderijcamping Van 't Zandeind

9.6
FenomenaalScore uit 93 reviews

Kamperen bij boer Jos
Door Rogier en Mieke Sinnige
op 12-09-2026

Gezellige kleinschalige boeren camping met privé sanitair.
We hebben er acht dagen met plezier gestaan, ruime plekken.
De boerderij winkel verkoopt heerlijk vlees en worstenbroodjes.

Ruime zeer kindvriendelijke camping
Door Esther
op 12-09-2026

Heel ruime camping met meer dan voldoende speelmogelijkheden voor de kinderen. Een ruime speeltuin, voetbalveldje en grote trampoline. Daarnaast mochten de kinderen rondstruinen op de boerderij en mochten ze de boer helpen. Voor een (lang) weekend zeer goed!

Gastvrije en kindvriendelijke camping
Door Joost
op 12-09-2026

Een hartelijk welkom bij aankomst. Alle mensen van van de camping komen vanuit oprechte interesse je welkom heten. De kinderen staan duidelijk voorop op deze camping. Ze mogen dan ook overal mee kijken en worden overal bij betrokken. "Boer" Stijn nam alle tijd om samen met de kinderen klusjes te doen. En kwam zelfs nog even terug om de koeien eten te geven met de kinderen. Ik kan niet anders zeggen dan een fantastische camping.

Zeer tevreden!
Door Erica
op 07-09-2026

Hele mooie en fijne kleinschalige boerderijcamping, kindvriendelijk en super dat er een privé sanitair is. Genoeg activiteiten te doen in de omgeving en anders vermaken de kinderen zich goed op de camping. Boer Jos is betrokken en maakt iedere dag even een rondje over de camping. Al met al een super ervaring en zeker aan te raden.

Geweldig fijn verblijf op deze boerderijcamping .
Door Ria en Wout Witvliet
op 30-08-2026

Wij hebben een fantastische week gehad op deze fijne camping en we voelden ons helemaal welkom. Boer Jos en zijn zoon Joost runnen deze camping naast hun boerenbedrijf. Er is voor de jeugd van alles te doen en ze mogen helpen op de boerderij.
De campinggasten werden ook uitgenodigd om een film te zien van het ontstaan van de camping. Dit onder het genot van koffie en een drankje. Hierdoor kwamen we ook spontaan in contact met de andere campinggasten. Heel interessante presentatie maar zeker ook gezellig.
Ook de huifkartocht en de wandeling was heel fijn. We komen hier zeker terug. Ook heel fijn om dan de kleinkinderen mee te nemen.
Ria en Wout Witvliet uit Volkel.

Boerderijcamping ook voor senioren
Door Marie-Louise op 27-08-2026
Alleen gereisd

Leuke boerderijcamping ook voor senioren, mooie omgeving om te fietsen en natuurlijk boer Jos die af en toe een praatje maakt of een leuke excursie aanbied.