Adresgegevens | 5, rue du Moulin, F 52700 |
Le Moulin
Onvriendelijke eigenaren, nog nooit in 40 jaar dit meegemaakt zoal we bij binnenkomst en verder benaderd werden
Op de meeste plekken was het als een begraafplaats , zo hof waren hagen van coniferen rond de plekken
Dit gaan we nooit meer doen
De foto laat een panoramaplek zien waar we 6 euro xtra voor moesten betalen
ten opzichte van enkele jaren geleden is de camping er op vooruit gegaan, er mag nog wel een en ander verbeterd en vernieuwd worden maar het sanitair was zeer schoon, de wifi prima en de plekken goed dus absoluut geen verkeerde camping
Zijn Limburgers wel nog welkom wij heben wel negatieve reactie op de eigenaar en zijn vrouw .
onvriendelijk en nors getracht je mocht nog geen hondje meenemen voor uit te eten in bruin café .
er waren veel kampeer plekken in schaduw.,
Kleine camping met mooie, ruime plekken. Wij hadden een grote panormaplek waardoor wij vrij uitzicht over het weiland hadden. De naastgelegen rivier is niet heel toegankelijk. In de wijde omgeving geen grote attracties/steden, wel mooi en rustig. Vooral gezinnen met jongere kinderen. Helaas was het restaurant de dagen dat wij op de comaping stonden gesloten,.
Wij kiezen deze camping bewust als doortrek camping.
Fijne eigenaar,vriendelijk.
Eenvoudig zwembad,fantastische rivier om dammen te maken en te vissen etc..
Heerlijk restaurant en goede afhaalmaaltijden. Zeer schoon sanitair.
Wij zijn fan!
Camping le Moulin in Andelot is een heerlijke camping. We stonden op een zeer ruime plek aan een fraai, kabbelend riviertje. Het is kleinschalig, maar wel van alle gemakken voorzien: een restaurant (dat niet alle dagen open is), een prachtig zwembad en brandschoon sanitair. Voor kinderen is er ook genoeg te beleven met een oude midgetgolfbaan, een trampoline en allerlei soorten speelgoed. De eigenaren zijn zeer behulpzaam. Wij hadden niet de juiste stroomkabel mee en meteen gingen zij voor ons op zoek. De omgeving is eigenlijk leuker dan we dachten. Andelot zelf is op loopafstand en levendig te noemen met een paar winkeltjes, een terras en een fraai park waar kleintjes ook leuk kunnen spelen. Er zijn prachtige, unieke wandelingen te maken naar kasteeltjes en abdijen in de buurt. Mooie vergezichten, dartelende koetjes die met je meelopen, enz. De camping is een mooi vertrekpunt voor prachtige wandel- en fietsroutes. Camping le Moulin is