Laagste prijsgarantie

Ruimte
    Natuur

Niet beneden boeken
Door Roger op 27-09-2024

Gehuurd nr 23 niet de goedkoopste maar wel de slechtste wat we hier hebben gehad.
We konden nu ( helaas) zonder hondje naar wijngaerde, dus nu ook een ander appartement.
In 1 woord verschrikkelijk.
De herrie vanaf 6.30 uur tot in de namiddag van vrachtwagens en ander laad/los verkeer.
Het irritant schuiven van tafels en stoelen van het restaurant beneden ons in de nacht als er gepoetst moet worden.
Huur zo hoog mogelijk dan is het een goed appartement complex.

Wij gaan terug… Top accommodatie!
Door Marieke op 11-02-2023

Genoten van een luxe weekend! Heerlijk, ruim appartement, geen gesjouw met beddengoed, midden in het centrum van Domburg, dichtbij het strand en met alle voorzieningen naast de deur.
We verblijven normaliter in Oostkapelle, maar gaan in het voorjaar terug naar Wijngaerde. Top accommodatie!

zeer leuk en ontspannend
Door Debby op 05-07-2022

appartement was super. Leuk ingericht, voldoende servies. Mooie ruime badkamer. Alleen spijtig dat 2e slaapkamer geen raam had, is een wel heel donkere kamer. Ook zeer mooi terras met tafels en stoelen en ligstoelen. Terras is ook helemaal dicht gemaakt dus was goed voor onze hondjes zodat ze nergens tussen konden.

Relaxte top week
Door Karja op 24-05-2022

Wij verbleven in Wijngaarden 71. Een heerlijk appartement met dakterras en infrarood sauna. Het is een zeer ruim 4 persoons appartement met twee badkamers waarvan een en suite met bad en douche. In de andere badkamer is er een douche en de sauna. Er is in de hal een los tweede toilet. De slaapkamers zijn ruim. De woonkamer zeer ruim met een lekkere bank en stoel. Nieuw want op foto stond een andere en mindere bank. Ruime open keuken met bar. Aan de kamer een klein balkon waar in de middag de zon op staat en meestal geen wind. Via een vaste trap een luik naar een groot dakterras. Vanaf hier uitzicht over heel Domburg en de zee. Strand is op letterlijk een steenworp afstand en je zit boven een bakker en restaurant aan het begin van de hoofdstraat met de terrassen en winkels. Beddenopmaakservice en handdoeken pakket zijn inbegrepen. Tevens voor ieder een Rituals pakketje. Deze week heerlijk tot rust gekomen en genoten van alles

Fantastisch en een aanrader!
Door Anne-Marie op 10-01-2022

Prachtig gelegen residence dichtbij het strand en alle voorzieningen. Wij verbleven in appartement nr43 op de 3e verdieping. Het appartement heeft een riant balkon met een fantastisch uitzicht. Sfeervolle inrichting en 2 parkeerplaatsen in de parkeergarage. De bedden waren opgemaakt bij aankomst en de 2 slaapkamers zijn mooi ingericht met genoeg kastruimte en bijbehorende badkamer (in totaal 2) De residence ligt op loopafstand van het strand met een mooi natuurgebied en dichtbij alle voorzieningen. Ondanks de lockdown hebben we een heerlijk verblijf gehad (3/1 t/m 10/1 2022)

Fantastisch!!!
Door Henriette op 24-12-2021

Super appartement complex midden in Domburg!