Laagsteprijsgarantie

Door Hendrik
op 14-08-2026

Super gastvrije eigenaren.
Overdekte zwembad!
In 51 jaar kamperen niet zo unieks meegemaakt.

Uniek -b6dc89ae-4899-4fcb-9184-8a95b04ff30c
Beste senioren camping ever..
Door Fam. Coset
op 08-08-2026

Wat geweldig. Heerlijk schoon zwembad en zelden zoveel gastvrijheid ervaren. Sanitair ietwat gedateerd maar superschoon. Fantastisch. Voelt als thuis. Alweer geboekt voor volgend jaar!!! Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen

Vakantie 2026
Door Tinyenteus de ruiter
op 09-07-2026

Wij hebben 6 weken mogen verblijven op deze geweldige camping voor de vierde keer. Hele schone camping met de eigenaren die alles voor je doen . Een heerlijk overdekt zwembad waar je lekker je conditie op peil kan houden kortom Gerrit-Dennis - Christel en Stef. Dank jullie wel en tot volgend jaar

Geweldige Camping
Door Toon En Mariet Cox
op 04-07-2026

Wat hebben we weer genoten op camping Bosveen ,Gerrit Dennis Christel Steff jullie zijn kanjers . Jullie zorgden dat we lekker verwend werden zelfs met de voetbal wedstrijd om 3 uur in de nacht . Het zwembad zullen we nu missen . Was heerlijk .:En alles was in de puntjes verzorgd Groetjes uit Venray

Fantastische kampeerervaring
Door Grietje op 27-04-2026

Wat een prachtige kampeerervaring. Perfecte camping met vriendelijke en warme ontvangst, camping is helemaal tiptop. Er is werkelijk aan alles gedacht! Heel netjes sanitair voorzien van alle comfort, heerlijk zwembad en fijne cantine. Mooi gelegen op de Van Gogh fietsroute (inspiratieroute), en bij het fantastisch natuurgebied Bargerveen. Wij komen zeker terug!

Fantastische kampeerervaring-03c1f429-2d14-4537-b1d0-780289358c53Fantastische kampeerervaring-f538af3e-e8dc-4513-ab42-2daef40a09c7Fantastische kampeerervaring-83e1a5b1-6e69-41ea-8737-ee186e7a74b1
Klazienaveen, daar moet je heen!
Door Ben Wanders op 29-09-2025

Met 2 bevriende stellen met elk een eigen caravan hier een lang weekend doorgebracht. Je kunt er fietsen door prachtige natuur in nabijheid van de camping. Rustig gelegen in keurige staat verkerend terrein met dito toilet en douche. En tevens een zwembad. Uiterst vriendelijk ontvangst en gemoedelijkheid troef! Prachtig onderkomen met allerlei voorzieningen ( o.a. spelletjes, goedgevulde koelkast, krant en leesportefeuille) wat je daarom alleen al geen ‘kantine’ mag noemen. Heerlijk om daar de koele najaarsavonden in gezamenlijkheid door te brengen. Onze geboortestreek op verrassende wijze herontdekt! Meteen voor volgend jaar opnieuw geboekt.