Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Over Landal Amerongse Berg
Landal Amerongse Berg is een geschikt park om met de familie naartoe te gaan. Het zwembad, het sportveld, de indoorspeelplaats en de airtrampoline zorgen voor genoeg vermaak voor de kinderen. Omdat het park een mooie ligging heeft, loop je zo het bos in. De winkelfans kunnen op 5 km van het park in Veenendaal winkelen.
Een vakantie op Landal Amerongse Berg geeft je meteen dat gezellige gevoel. Het park ligt mooi en rustig, perfect om met je voeten in het bos te staan of in de zon te fietsen terwijl de heide in bloei staat. De huisjes zijn ruim, met heerlijke bedden en overal horren, waardoor je lekker door het raam kunt kijken. Het zwembadje is klein, maar fijn voor even baantjes trekken en ontspannen in het turks stoombad. Voor de kids is er een speeltuin vlakbij, ideaal om ze bezig te houden. De familiegevoelens maken het extra speciaal; iedereen vond het heerlijk en wil graag nog een keer terug. De omgeving maakt de vakantie compleet: rust en mooie natuur om je heen zorgen voor een ware ontsnapping.
Fietsverhuur
Winkelmogelijkheden: 3000m
Treinstation: 1200m
Adresgegevens | Dwarsweg 73 a, 3959 AE |
Landal Amerongse Berg
We hebben afgelopen week een heerlijke vakantie beleefd op Landal Amerongse Berg. Een rustig park, prachtige gelegen. Je wandelt, fiets of rent zo het bos in met de prachtige hei nu in bloei.
Zwembad voldoet prima om even wat baantjes te trekken of in het turks stoombad te gaan zitten.
Onze 12 persoons luxe bungalow is lekker ruim met prima bedden.
We wisten dat het een park is met weinig faciliteiten, maar wij misten toch echt een plekje waar je een kop koffie of drankje kunt doen. Het zwembad is echt superklein, midgetgolf netjes, maar klein en er zijn wat speeldingetjes voor kids. Het park is qua huisjes ruim opgezet, maar doordat er weinig groen omheen staat, mis je wel privacy. Je hebt een parkeerplek voor het huisje. Het park is rustig, maar dat ligt vaak aan wat voor buren je hebt. Ruim huisje (6 p), tv op 1 slaapkamer, stoelen woonkamer zaten lekker, bedden lagen goed, overal horren voor de ramen en schuifdeur. Maar: niet goed schoongemaakt, dikke stof onder de bedden, sokken van vorige gasten lagen er nog, wc rook naar riool, vaatwasser leek een opstijgend vliegtuig als hij aan ging, keukeninventaris was zwaar incompleet, douchetegels nog met douchegel op de tegels, schimmel, spinnenwebben, afvoer keuken liep steeds vast. Voor ons niet nog een keer! Zonde van het geld!
We waren met gezin, 2 kinderen
Mooi rustig park, veel te doen in omgeving
Ruime huisjes ( 6c)
Goede bedden
Schoonmaak viel erg tegen, huis 73
Mieren en vliegen
Stinkende douche in slaapkamer
Slechte bank in woonkamer
Heel mooi en rustig park in een prachtige omgeving. We waren met 5 kinderen in de leeftijd van 2 tot 15 jaar en iedereen groot en klein vonden het jammer om naar huis te gaan, we willen allemaal nog een keer terug! We zaten tegenover de speeltuin wat voor de kleinsten ideaal was. Het personeel was heel behulpzaam en vriendelijk!
Alles wat je nodig hebt is er aanwezig.
Super mooi huisje met een lekkere sauna en stoomdouche. De ligging is echt perfect, je loopt vanuit het park zo de bossen in. Ook om te fietsen zijn er genoeg routes. Rustig park. Echt genoten!
Wij waren er voor de 4e keer inmiddels,
En hebben een ontzettend fijn lang weekend in dit park beleeft. We waren blij verrast in huisje 58! Dit jaar was Oma 60 geworden en dan gingen wij vieren, huisje 58 is heel ruim, fris en goed onderhouden. Onze kinderen en kleinkinderen hebben genoten van de jacuzzi ! En de sauna niet te vergeten. Het is en was een park wat heel rustig is , de omgeving is mooi veel bos maar ook een plek loopt om te geocachen Wij waren weer zeer tevreden over ons verblijf! En wat een leuk receptie team, zo belangstellend en het beste met je voor!