Landal Amerongse Berg

We hebben de beste aanbieders voor Landal Amerongse Berg voor je op een rij gezet:
Over Landal Amerongse Berg
Landal Amerongse Berg is een geschikt park om met de familie naartoe te gaan. Het zwembad, het sportveld, de indoorspeelplaats en de airtrampoline zorgen voor genoeg vermaak voor de kinderen. Omdat het park een mooie ligging heeft, loop je zo het bos in. De winkelfans kunnen op 5 km van het park in Veenendaal winkelen.
Vakantiegangers zijn dol op de prachtige, rustige ligging van het park, omgeven door bossen perfect voor een wandeling of fietstocht. Families met kinderen van alle leeftijden vinden het park ideaal, mede dankzij de speeltuin en de ruime, frisse en goed onderhouden huisjes. Bijzondere vermeldingen gaan uit naar de sauna, stoomdouche en jacuzzi die sommige huisjes bieden, wat zorgt voor extra ontspanning. De behulpzaamheid en vriendelijkheid van het personeel maken de ervaring compleet. Ook de mogelijkheden voor geocachen in de omgeving worden gewaardeerd. Ondanks de volle bezetting blijft het park heerlijk rustig, waardoor vakantiegangers echt kunnen genieten van hun verblijf.
RCN het Grote Bos
VakantieparkVakantiepark De Thijmse Berg
VakantieparkMolecaten Park Landgoed Ginkelduin
VakantieparkTopParken - Résidence Lage Vuursche
VakantieparkBonte Vlucht
Vakantiepark- € 165
p.p. vanaf*
EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug
VakantieparkGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Bos Park Bilthoven
Winkelmogelijkheden: 3000m
Treinstation: 1200m
Adresgegevens | Dwarsweg 73 a, 3959 AE |
We waren met gezin, 2 kinderen
Mooi rustig park, veel te doen in omgeving
Ruime huisjes ( 6c)
Goede bedden
Schoonmaak viel erg tegen, huis 73
Mieren en vliegen
Stinkende douche in slaapkamer
Slechte bank in woonkamer
Heel mooi en rustig park in een prachtige omgeving. We waren met 5 kinderen in de leeftijd van 2 tot 15 jaar en iedereen groot en klein vonden het jammer om naar huis te gaan, we willen allemaal nog een keer terug! We zaten tegenover de speeltuin wat voor de kleinsten ideaal was. Het personeel was heel behulpzaam en vriendelijk!
Alles wat je nodig hebt is er aanwezig.
Super mooi huisje met een lekkere sauna en stoomdouche. De ligging is echt perfect, je loopt vanuit het park zo de bossen in. Ook om te fietsen zijn er genoeg routes. Rustig park. Echt genoten!

Wij waren er voor de 4e keer inmiddels,
En hebben een ontzettend fijn lang weekend in dit park beleeft. We waren blij verrast in huisje 58! Dit jaar was Oma 60 geworden en dan gingen wij vieren, huisje 58 is heel ruim, fris en goed onderhouden. Onze kinderen en kleinkinderen hebben genoten van de jacuzzi ! En de sauna niet te vergeten. Het is en was een park wat heel rustig is , de omgeving is mooi veel bos maar ook een plek loopt om te geocachen Wij waren weer zeer tevreden over ons verblijf! En wat een leuk receptie team, zo belangstellend en het beste met je voor!
Wij hebben een ontzettend fijn lang weekend in dit park gehad. We hebben al veel Landal parken gehad en waren heel benieuwd naar deze, omdat deze qua opbouw en grootte toch wat anders is. We waren zeer blij verrast. We gingen met opa die 75 jaar werd en hadden een 12 persoonshuis en een 6 persoonshuis naast elkaar. De huizen zijn heel ruim, fris en goed onderhouden. Onze kinderen (10-11-14 jaar) hebben genoten van de wegen in het park, waar je heerlijk kan skaten, waveboarden en steppen. Ondanks dat alle huisjes vol waren in het park, was het park heel rustig. Het zwembad is klein, we hadden duikringen mee, flippers en buizen en de kinderen hebben zich prima vermaakt. Alle keren was het zwembad heel rustig. Je loopt vanaf het park zo het bosje in. Wij houden van geocachen en in de omgeving zijn daarvoor veel mogelijkheden. Zeer tevreden over ons verblijf! Het park ziet er zeer net uit; beplanting is erg mooi.
Het is een mooi en schoon park, het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Verder is het huisje super mooi en schoon, we hebben ons vermaakt en de omgeving is prachtig.