Morteratsch

We hebben de beste aanbieders voor Morteratsch voor je op een rij gezet:
Over Morteratsch
Camping Morteratsch is gelegen in het dal in Zwitserland. Het sanitair is hier erg schoon. Voor de liefhebber is er een keuken waar gebruik van gemaakt mag worden, maar je kunt ook aanschuiven in het restaurant. Gelegen aan de voet van de Morteratsch Gletsjer waar je zo naar toe kunt wandelen vanaf de camping.
- Geen afbeelding beschikbaar
TCS Camping St. Moritz
Camping
Wasmachine
Centrale verwarming
Adresgegevens | Plauns 13, CH-7504 |
Morteratsch
Een camping die zich 100% camping mag noemen. Geen laantjes, geen weiland waar je in rijtjes naast elkaar staat of staat vlak bij industrie of de stad/dorp, maar prachtige plekken midden in de natuur. Voor ons een grote camping maar de mensen vind je niet terug want het is er erg rustig en er is genoeg en schoon sanitair. Nog nooit op een camping zo'n royale douchecabine gehad en een heerlijke stevige douchestraal. Ondanks de volgeboekte camping nooit bij het sanitair hoeven te wachten. Goede kampwinkel waar ze heerlijk brood / broodjes verkopen, vers van de bakker. De kampwinkel heeft een goed assortiment. Bij slecht weer is er voor diegenen die het nodig hebben een fijne verblijfsruimte. Er is een grote droogruimte om eventueel was te drogen.
Volop perfecte voorzieningen. Hondvriendelijk en een eldorado voor honden.
Super gastvrij,alles hygiënisch,zalige douches,handig dat er een keuken is waar gebruik van gemaakt kan worden,bushalte dichtbij,winkel tegen zeer redelijke (Zwitserse) prijzen,geen last van de andere gasten dus zalig stil. Alleen de voetgangersweg van de bushalte naar beneden zou wel iets verhard kunnen worden maar verder zijn wij verliefd op de camping en komen er zeker terug!!!
De ligging aan de voet van de Morteratschgletser is top. Vanaf de camping wandel je zo tot aan het ijs. Fantastisch! De verzorgingsgebouwen zijn goed uitgerust, van deze tijd en schoon. Genoeg te doen in de omgeving.

Morteratsch
Wij hebben hier een paar dagen gestaan met onze tent, het was op best druk op de camping waardoor het even zoeken was naar een goed plekje waar we ook stroom konden krijgen. Wij hebben gebruik gemaakt van het sanitair gebouw direct naast het winkeltje en de receptie, daar was het altijd netjes en schoon en lekker warm! Vanuit de camping zijn er heel veel dingen die je kan ondernemen. Wij hebben de Morteratsch gletsjer bezocht, vanuit de camping loopt er een pad er rechtstreeks naar toe. Verder een stuk de Bernina pas op geweest, Diavolozzo de lift naar boven genomen en genoten van het uitzicht, en bij lago Bianco geweest. In Pontresina hebben we een coop supermarkt gevonden, de prijzen zijn in Zwitserland wel bijna het dubbele van wat we er in Nederland voor betalen.
Ook hebben we een keer op de camping gegeten, was goed voor elkaar en we werden super vriendelijk geholpen. Jammer dat het weer minder werd waardoor we besloten om weg te gaan.
We hadden een hoge verwachting ( mede door de goede recensies) van deze camping maar het viel flink tegen. We hadden wel een mooie plek maar het is chaotisch omdat iedereen zijn kampeerplek zelf bepaald met als gevolg dat we helemaal ingebouwd waren en er amper met de auto uitkonden. Het stroom vonden wij waardeloos, het is erg ver zoeken naar een stroompunt, gelukkig waren we er op voorbereid maar neem zoveel mogelijk kabel mee anders grote kans dat je geen stroom hebt. Het uitzicht was overigens erg mooi ( als je geen bomen hebt die ervoor staan) maar vond het stukje dal erg " dood" waar je in staat. Het sanitair vonden wij vreselijk en zeker een onvoldoende waard. Het stonk ( open prullenbakken), vieze vloeren, veel te veel mensen voor 1 gebouw ( totaal 2 gebouwen op de hele camping) en rijen om te kunnen afwassen.... Pluspunt is wel alle leuke beekjes door de camping, vooral voor kinderen erg leuk. Het personeel was ook niet echt vriendelijk. Erg jammer want we gaan al heel wat jaren naar dit prachtige land maar naar deze nooit meer!
Je kampeert midden in de natuur. Personeel is erg vriendelijk. Sanitair prima! Omgeving is geweldig. Vanaf de camping wandel je in een uurtje naar de gletsjer waar je vanaf de camping zicht op hebt. Het stationnetje waar vandaan je met de "Rhatische Bahn" de bergen in kunt ligt op 10 minuten lopen. Volop mogelijkheden tot wandelen en fietsen, kortom de perfecte plaats voor de natuurliefhebber.