Seashell Resort & Spa

Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Seashell Resort & Spa
Duik in een oase van plezier bij Seashell Resort & Spa, waar de sprankelende zwembaden en het adembenemende strand de hoofdrol spelen. Dit luxe resort belooft een onvergetelijke vakantie direct aan het zandstrand. Perfect voor waterliefhebbers en zonzoekers die op zoek zijn naar een uitstekende combinatie van comfort en vermaak.
De Ligging
Seashell Resort & Spa geniet van een benijdenswaardige positie in Side, direct aan een prachtig zandstrand. Dit stukje paradijs is slechts 8 km verwijderd van het bruisende centrum van Side, een historisch juweeltje vol met cultuur, winkels en restaurants. Voor degenen die op zoek zijn naar avontuur buiten het resort, zijn de historische ruïnes van Side en de prachtige Manavgat-watervallen gemakkelijk te bereiken. De reis van en naar de luchthaven is ook een zorg minder, aangezien de luchthaven Antalya slechts 55 km verderop ligt, waardoor het resort goed bereikbaar is voor internationale vakantiegangers.
Seashell Resort & Spa biedt een overvloed aan faciliteiten die zorgen voor een onvergetelijke vakantie. Het resort schittert met twee zoetwaterzwembaden, compleet met een apart kinderbad en spannende waterglijbanen die voor veel spetterplezier zorgen. Het uitgestrekte buitenterrein, verfraaid met palmbomen en een zonneterras, nodigt uit tot ontspannen dagen onder de zon, terwijl ligstoelen en parasols garant staan voor comfort. De actieve vakantiegangers kunnen hun hart ophalen in de fitnessruimte of deelnemen aan een potje tafeltennis, beachvolleybal of nordic walking. Voor ultieme ontspanning biedt het wellnesscentrum een scala aan diensten, inclusief een hamam, sauna, en de mogelijkheid om te kiezen voor een rustgevende massage. Kinderen worden ook niet vergeten, met een speeltuin en een miniclub die zorgt voor eindeloos vermaak.
Bij Seashell Resort & Spa worden de smaakpapillen van vakantiegangers op een culinaire reis genomen. Met drie restaurants ter plaatse, waaronder een buffetrestaurant en twee à-la-carterestaurants die internationale en Italiaanse keukens serveren, is er voor elk wat wils. De all-inclusive formule betekent dat vakantiegangers kunnen genieten van buffetmaaltijden voor ontbijt, lunch en diner, naast snacks, taart en gebak in de middag, en een selectie van lokale alcoholische en niet-alcoholische drankjes. De minibar wordt dagelijks aangevuld, wat zorgt voor extra gemak. De bars, waaronder een zwembadbar en een strandbar, zijn de perfecte plekken om te ontspannen met een verfrissend drankje.
Seashell Resort & Spa biedt faciliteiten voor rolstoelgebruikers, waardoor het resort toegankelijk is voor vakantiegangers met mobiliteitsbehoeften. Het is belangrijk om te weten dat sommige diensten en faciliteiten extra kosten kunnen met zich meebrengen. Bovendien wordt vakantiegangers aangeraden om de dresscode voor restaurants in acht te nemen en te controleren welke betalingsmethoden worden geaccepteerd. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
24-uurs receptie
E-mailadres | |
Adresgegevens | 3 Evren Mah. 23 Sok. No:3 Evrenseki Side, 07330 |
Website |
Seashell Resort & Spa
Een super goed verzorgd en onderhouden familie Hotel. Hotelkamers zien er super goed verzorgd en ruim uit. Het eten ziet er uitstekend uit. Wil je niet van het lopend buffet eten, dan kun je wel bij een van de koks terecht voor eten. 7 koks die voor je klaar staan om een heerlijk bord eten te bereiden. Echt aan te raden dus. Animatie is ook super leuk, hun zijn altijd bezig met de Hotelgasten. Iedere dag zie je wel één van de Hotelbazen om te vragen als alles naar wens is. Al met al echt een Hotel om aan te raden. Dus wij gaan nog zeker terug..............
ik kan eigenlijk niks negatiefs bedenken...het hotel was echt super, mooie ligging, echt vlak bij het strand, grasveldje over en je was op het strand. Mooi groot zwembad, voldoende ligbedden, gelukkig totaal niet dat hysterische gedoe met 'smorgens rennen en handdoekje leggen. Eten, keuze te over, veel fruit, groenten, toetjes, brood, beleg, alles in overvloed, prima verzorgd en gepresenteerd. Kamers elke dag schone handdoeken en bedden werden weer opgemaakt. Personeel vloog bijna voor je, drankje nog niet leeg of werd alweer nieuwe aangeboden. Elke avond ook supergezellig..entertainment, animatie, muziek enz...ik zou hier zo weer heen gaan....als ik dan een minpuntje moet noemen...hotelkamer misschien iets aan de kleine kant voor 4 man, we hebben een zoon van 11 en een zoon van 10....maar ach wat doe je er nou ook verder dan slapen? dus ook dat was eigenlijk prima...ik zou hier zeker zo weer heen gaan...!!

Seashell Resort & Spa
Het hotel is prachtig en ligt in een goede omgeving met veel groen en winkels. De kamers en hotel heel netjes. Het eten was lekker en gevarieerd. Gevarieerde avondanimatie maar enkel uitleg in het duits, turks en russich.
Minpunten:
Wij waren de enige belgen in het hotel. Geen Nederlanders, engelsen of fransen.
Bij animatie werd alles in het duits, turks en russich uitgelegd behalve 3 animators die engels praten. Ook bij het personeel: 3/4 spreekt enkel duits en laten u dan ook wachten omdat ze u niet begrijpen in het engels. Degene die het engels wel verstonden en praten waren héél vriendelijk en behulpzaam.
De hotelbezetting was 85% russisch..... en de rest duitsers, slovenen.
Wij gaan al 7 jaar naar Turkije en hebben zoiets nog nooit meegemaakt dat je met niemand een praatje kan slaan. We werden daar als 'aliens' bezien door bepaalde.
Het zwembad is netjes maar klein.
Wij hebben er het beste van gemaakt maar voor ons hoeft het niet meer.
Zeer goed hotel met goede keuken met veel afwisseling. Goede ruime kamers en goede badkamer. Fantastisch gelegen aan het strand met eigen strandtent waar men ook kan eten tussen de middag. Anematie team dat veel organiseerd en een goede poolbar met leuke en hard werkende bediening.
goede ligging overal dicht bij meteen aan strand,schone kamers ,heerlijk eten,leuke animatie,met de bus ben je zo in oud Side of naar markt maandag of donderdag in manavgat.lees ook dat mensen vinden dat hier veel duitsers komen maar die komen heel veel in Side,niets mis mee,heb geluk dat ik goed duits spreek,wil je ned tegenkomen kan je beter naar side star beach of side star park gaan,ik vond het een leuk hotel,kom al jaren in Turkije en elk hotel en plaats heeft zijn charme

- € 522
Dream Fun World
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 524
Marvida Family Eco Hotel