Laagsteprijsgarantie
9.9
FenomenaalScore uit

• Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 9.9

• Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie

Over Kaya Palazzo Golf Resort

Kaya Palazzo Golf Resort, waar luxe en comfort samenkomen aan de sprankelende kust van Belek. Dit resort biedt een onvergetelijke vakantie-ervaring met zijn adembenemende strand, indrukwekkende zwembadcomplexen en uitgestrekte tuinen. Perfect voor zowel ontspanningzoekers als actieve vakantiegangers, Kaya Palazzo staat garant voor een verblijf vol verwennerij en plezier.

De Ligging

Kaya Palazzo Golf Resort bevindt zich in het schilderachtige Belek, direct aan de zee, waardoor het de ideale basis is voor strandliefhebbers. Met het privé zandstrand op slechts een steenworp afstand en het centrum van Belek op 6 km, ligt alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Voor degenen die de lokale cultuur willen ontdekken, biedt de nabijheid van Belek tal van winkel- en uitgaansmogelijkheden. Daarnaast zijn er golfbanen in de buurt voor de sportliefhebbers. De luchthaven van Antalya, op ongeveer 27 km afstand, zorgt voor een vlotte aankomst en vertrek.

Kaya Palazzo Golf Resort schittert met zijn uitgebreide faciliteiten die elke vakantieganger wat wils bieden. Met maar liefst 633 kamers, meerdere zwembaden zonder Kinderzwembad, en een spa- en wellnesscentrum van 3500 m², biedt het resort een scala aan ontspanningsmogelijkheden. Voor de actieve vakantiegangers zijn er sportfaciliteiten zoals aerobics, fitness, golf, en tennis beschikbaar. De kinderen kunnen zich vermaken in de mini-club of op de speelplaats, terwijl de volwassenen genieten van live-entertainment of zich uitleven in de indoor discotheek. Het buitengedeelte, met zijn grootte van ca. 120000 m², belooft plezier en ontspanning voor iedereen.

In Kaya Palazzo Golf Resort worden de smaakpapillen verwend met culinaire hoogstandjes. Met een All-Inclusive Ultra verzorgingstype kun je onbeperkt genieten van heerlijke buffetten voor ontbijt, lunch en diner, evenals snacks en geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije dranken 24 uur per dag. Het resort beschikt over 6 restaurants, waaronder 1 buffetrestaurant en 5 à-la-carterestaurants met een diversiteit aan keukens, van Italiaans tot Turkse specialiteiten. Daarnaast nodigen 9 bars uit voor ontspannende momenten met een verfrissend drankje.

Voor vakantiegangers die graag de omgeving verkennen, biedt het resort een autoverhuurservice en een shuttleservice. Hoewel huisdieren niet zijn toegestaan, zorgt het ruime aanbod aan faciliteiten ervoor dat er voor ieder wat wils is. Houd er rekening mee dat sommige restaurants een dresscode kunnen hanteren en dat voor bepaalde faciliteiten en activiteiten een extra vergoeding kan gelden. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Wat een heerlijke plek om vakantie te vieren in Kaya Palazzo. De zwembaden stralen, alles is superschoon en die relaxte sfeer geeft meteen die vakantiekriebel. Vakantiegangers zijn blij met de attente en vriendelijke medewerkers die alles tot in de puntjes verzorgen. Het eten is genieten, je wordt echt verwend met lekkere gerechten en een gevarieerd ontbijt. De kamers vallen op door hun nette afwerking, ruime indeling en moderne voorzieningen. De rust en sfeer maken dat je je meteen thuis voelt, met achtergrondmuziek en een frisse, schone uitstraling. Alles klopt, van hygiëne tot details die je zintuigen strelen. Een plek waar je echt tot rust komt en graag terugkeert voor die zon, zee en gezellige herinneringen.

• Discotheek

9.9
FenomenaalScore uit 20 reviews

Fantastisch verblijf in Kaya Palazzo
Door Elena Maris op 25-11-2025

Ik verbleef in mei in Kaya Palazzo en het beviel me enorm. De zwembaden zijn prachtig en schoon, het personeel is supervriendelijk en het eten… zo lekker! Echt een genot.
Dit hotel is absoluut geweldig, ik kan het van harte aanbevelen. Wij komen hier zeker nog een keer terug.

Luxe en kindvriendelijk hotel!!!
Door Gamze op 09-10-2025

Wij hebben een overtreffende vakantie gehad. Alles was tot in de puntjes goed geregeld. Mevrouw Kardelen en Meneer Durmus hebben onze gehele vakantie met al onze vragen geholpen. Ze waren heel gastvrij en behulpzaam en stonden 24/7 klaar voor ons. Het team van lagoon restaurant willen we bedanken voor de aandacht en goede service. Ik raad het hotel aan iedereen aan. Als je voor luxe, gastvrijheid, goed eten en schone kamers wil. Moet je zeker kaya Palazzo proberen!

Great holisay seconden time
Door Miranda op 31-07-2025

Mijn verblijf in het Palazzo Hotel was fantastisch. Vanaf het eerste moment werd ik warm ontvangen door vriendelijk en professioneel personeel. De kamers zijn ruim, stijlvol en schoon, met een heerlijk bed en moderne voorzieningen. Het ontbijt was gevarieerd en van hoge kwaliteit. Wat vooral opvalt is de uitstekende gastbeleving – alles is tot in de puntjes verzorgd. Het personeel is attent en doet er alles aan om je verblijf zo prettig mogelijk te maken. De sfeer is luxueus en rustgevend, ideaal voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. De service was persoonlijk en efficiënt, en ik voelde me echt gewaardeerd als gast. Een absolute aanrader voor wie op zoek is naar comfort, kwaliteit en topservice. Ik kom zeker terug!
Taha so good-
Daarnaast viel het oog voor detail op: van de nette afwerking in de kamers tot de rustige achtergrondmuziek in de lobby. Alles draagt bij aan een ontspannen sfeer. De hygiëne was overal perfect.

Top hotel!
Door Sefa op 04-10-2024

Top hotel, vooral de Lagoon kamers zijn zeker aan te raden. Onze personal assistent Kardelen was erg behulpzaam en stond altijd klaar voor ons :)

Top hotel!
Door Richard. op 23-09-2024

Wat een Top hotel!
De ontvangst was overweldigend Ceylin ontving ons met een drankje en maakte ons wegwijs in het hotel en maakte dagelijks een praatje of ze nog iets kon betekenen 👍
Dagelijks wordt je op de hoogte gehouden van alle activiteiten met een WhatsApp.
Dankjewel Ece en Halil voor jullie vriendelijke behulpzaamheid .
De kamer was prachtig en zeer schoon.
De maaltijden waren heerlijk vers en zeer uitgebreid.
Elke dag werden we met een glimlach ontvangen door het vriendelijke personeel.
Op het strand werden de drankjes geserveerd wat je ook maar wilde hebben niets was te gek dankjewel hiervoor Eray.
Ook dank aan Riba deze manager is echt overal om je tot hulp te zijn.
Hier komen wij zeker nog terug.

Een grote dank aan Kardelen Kılavuz en serviceteam
Door Sarah op 17-09-2024

Ik vond het erg prettig dat elke gast een direct contactpersoon heeft, zodat elk probleem direct door één persoon wordt behandeld en opgelost. Kardelen Kılavuz van Guest Experience voldeed aan al onze wensen in dit opzicht en meer.
Als er iets niet beschikbaar was in de hoofdkeuken bij het buffet, kon het besteld worden bij het personeel. Vooral Fural, Busra, Nehir, Mesut, Mustafa, Tahir en Ulas stonden altijd klaar met een glimlach en lazen al onze wensen van onze lippen.
Op het strand werden we altijd verzorgd door een man van midden 40 en een man van midden 20 in witte kleding en een man van midden 20 in blauwe kleding met blauwgroene ogen. We hadden onze plaatsen gereserveerd en er werd fruit naar onze plaatsen gebracht, ook al hadden we zelf kunnen helpen.
Eerst en vooral wil ik Kardelen bedanken. Dan de Guest Relations Umut Bey en Eldar Bey en de Front Desk Manager Mehmet Bey en de Supervisor Samet Bey voor de super service.