Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Zee: 1m
Winkelmogelijkheden: 1m
Adresgegevens | Oorsprongweg 69, 1795 LC |
Minicamping Joanneshoeve
Van 1 april tot 1 juli stond onze caravan weer op zijn plekje bij de Joanneshoeve! En wat was het weer fijn. Na een lange winter was het voorseizoen weer daar! De camping lag er weer bij om door een ringetje te halen. Het veld en de boomsingel zijn goed onderhouden en het sanitair glimt je te gemoet . Kortom een hele fijne plek om te verblijven. Een grote schuur waar je dingen kan opslaan die je niet direct gebruikt en een goede plek voor het opladen van de fiets! De Joanneshoeve is een hele fijne plek om te verblijven. Lieve familie Backer, dank voor het mooie verblijf. Ga zo door met het runnen van jullie mooie bedrijf. Jullie maken veel mensen heel gelukkig!!!
Het wordt misschien eentonig maar we denken in dit geval is dat zeer positief : al vele jaren lang een hele fijne camping om te verblijven. Na aankomst voelden wij ons meteen op ons gemak, vriendelijke en behulpzame campinggasten begroeten ons en we pakten zo weer het relaxte gevoel op, wat deze camping zo kenmerkt. Vriendelijke beheerders Jeroen en Mandy versterken dat nog eens. We hebben voor volgend jaar weer geboekt uiteraard.
Jeroen & Mandy-Onvermoeibaar-Attent-Netjes-Nauwkeurig-Enthousiast-Schoon Hartelijk-Oplettend-Empatisch-Vriendelijk-En last but not least enorm gastvrij.
Ik ben samen met mijn partner op vakantie gegaan voor een week bij camping Joanneshoeve. We zijn er heerlijk wezen fietsen. Het is in de buurt van het strand, de vuurtoren en labora. De campingeigenaren zijn erg vriendelijk en goed bereikbaar over de app als er vragen mochten zijn.
Daarnaast bieden ze de gelegenheid om je fiets in de berging te zetten en deze daar op te kunnen laten.
Ook is hun facilitair erg schoon.
In de avond is het er stil en rustig.
Als 2 jonge mensen die graag op pad willen op de fiets is het een heerlijke plek.
Ik en mijn partner zijn samen geweest. Het is hele fijne en rustige camping vlakbij de Cocksdorp. Het is ook heel dichtbij Labora (de lekkerste ijsboerderij). We worden altijd hartelijk ontvangen en we voelen ons daar helemaal op ons gemak. De sanitaire voorzieningen zijn compleet in orde en super schoon. Er is ruimte in de schuur voor als je je fiets droog wil stallen.