Over Camping Hu Montescudaio
Bij Camping Hu Montescudaio duik je in een stralende vakantiebubbel aan de Toscaanse kust. Geniet van heerlijke waterpret met buitenzwembaden, glijbanen en een aquatisch speeltuin, terwijl de warme zon op je huid straalt. Hier wacht een vakantie vol plezier en ontspanning – klaar voor een onvergetelijke tijd? Dit is jouw ideale uitvalsbasis voor een bijzonder avontuur.
De ligging
Camping Hu Montescudaio ligt aan de prachtige Toscaanse kust, omgeven door groene landschappen en vlakbij het strand. Je fietst in slechts enkele minuten naar de zee en geniet van de zoutige zeelucht. De omgeving biedt volop avontuur en ontspanning, zoals zeilen, windsurfen, wandelen en vissen. Dit обеспечивает een stralende locatie voor een actieve en relaxte vakantie.
Wanneer je op Camping Hu Montescudaio aankomt, voel je meteen de uitnodigende sfeer. Het terrein biedt alles voor een gezellige en ontspannen vakantie: niet-verwarmde buitenzwembaden, een kindervriendelijk bad, waterglijbanen en een aqua-ludic speeltuin zorgen voor volop waterpret. Wil je echt ontspannen? Ga dan naar het solarium, terras, hot tub of de tansates. De camping ademt vakantieplezier en biedt faciliteiten zoals een multisportterrein, klimwand, pingpong, fitness buiten en een speeltuin. Voor kinderen is de Kids Club een groot succes. Ook andere diensten, zoals wifi, wasserij, verhuur van beddengoed en handdoeken, en babybenodigdheden zorgen dat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Hier voel je je meteen thuis en bereid je je voor op een heerlijke, actieve vakantie.
Op Camping Hu Montescudaio kun je volop genieten van lekkere eetmogelijkheden. Er is een restaurant en pizzeria voor een gezellige avondmaaltijd, en een snackbar voor snelle hapjes. Wil je zelf koken? De supermarkt, brooddepot en ijsverkoop maken dat makkelijk. Daarnaast zijn afhaalmaaltijden een uitkomst voor wat meer ontspanning. De sfeer is warm en ongedwongen, ideaal om samen met familie of vrienden te genieten van goede gerechten na een dag vol activiteiten.
Je hoeft je geen zorgen te maken over praktische zaken. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn mogelijk tegen betaling en kunnen door het seizoen, onderhoud of bezetting verschillen. Wifi, wasserij, droger, beddengoed en strandhanddoeken verhuur, alsook kinderfietsen en -zitjes, zijn beschikbaar tegen toeslag. Een babykit en fietsverhuur maken je verblijf nog makkelijker. Als je huisdier meebrengt, mag je een hond meenemen, mits je extra betaalt. De receptie spreekt Engels, zodat je altijd hulp krijgt. Zo ben je goed voorbereid voor een vakantie vol plezier en ontspanning!
De camping heeft zeker zijn charme met rustige plekken onder de bomen en een verzorgde uitstraling. Vakantiegangers waarderen de grote caravanplaatsen en de ruime veranda’s die perfect zijn voor kleintjes. Het eten bij restaurant Ubaldino Summer wordt als een grote verbetering genoemd, en de sfeer is gezellig met enthousiaste animatieteams en leuke shows. Vooral het zwembad wordt erg gewaardeerd om zijn topkwaliteit en de mogelijkheid om te genieten van voetbal en Formule 1 op grote schermen. Voor jonge kinderen is er volop speelplezier en een minidisco dat de kleintjes blijft boeien. Het geluid van de vrolijke animatie brengt een levendige vakantiesfeer, en je voelt dat het een plek is om herinneringen te maken met vrienden en familie.
Airconditioning
Mastercard
Visa
Adresgegevens | Via del Poggetto km 2, 56040 |
Camping Hu Montescudaio
Op dit moment op deze camping. Op het eerste oog prima, maar hygiëne van het zwembad laat te wensen over (veel haar en zand op de bodem, niet werkende voetenbadjes) . Daarnaast de bedjes reserveren hel ook hier ondanks bordjes dat handdoeken worden weg gehaald, wordt er niet gehandhaafd, ook nadat meerdere mensen hierover geklaagd hebben niet. Badmeesters zijn drukker met hun telefoon in de ochtend dan er op te letten, tenzij je Italiaan bent dan worden er direct bedjes vrijgemaakt.
Animatie op zich leuk maar veel en veel te harde muziek etc , zo hard dat kinderen achterop de camping hier niet van kunnen slapen omdat het tot in de mobile home te horen is, ook hierover is door meerdere gasten geklaagd zonder resultaat. Italianen worden eerder geholpen bij de diverse barretjes etc.
Voor ons niet meer en geen aanrader, wij zijn andere kwaliteit van HU gewend
Deze camping zou ik niet aanraden voor als je niet dol bent op een camping vol herrie en Nederlanders.
Ik overdrijf niet wanneer ik gok dat 90% van de camping gasten Nederlands is. De zwembaden zijn altijd vol en vies. Je ziet je voeten niet door het smerige water. Er staat altijd harde muziek aan. Bij voorkeur 2 muziekjes door elkaar. Muziek van de kinder disco en van de muzikant bij het zwembad. Het eten bij de restaurants valt echt vies tegen. Zo slecht zijn we het in Italië nog nooit tegen gekomen. Op de camping wordt je plat gereden door elektrische steps. Bestuurders reageren nogal agressief als je niet direct in de berm springt om ze de ruimte te geven.
Wij hadden een caravan van Roan gehuurd. Deze was wel erg goed. Mooi schoon. Luxe ruime veranda en dankzij de vele bomen altijd in de schaduw. Ruime plek voor de caravan voor de auto en wasrek/ ligbed/ speelgoed ed.
Wij komen hier iig niet terug.
Wij zijn dit jaar voor de 4e keer naar Montescudaio geweest en nadat dit de afgelopen 2 jaar met een slecht restaurant van de T-pop keten was hebben we nu restaurant Ubaldino Summer en wat een verademing is dat. Echt een enorm grote verbetering en we hebben meerdere keren goed gegeten. De eigenaren Andrea en Mattia doen het geweldig. Het animatieteam is dit jaar echt heel enthousiast,leuke shows er zijn ook NL animatoren bij. We hadden weer een fijn HU Excellence huisje. Niets te klagen. Wel wat drukker bij het zwembad maar er zijn bedjes bijgeplaatst. Minpuntje vond ik wel dat er borden hangen dat er niet gerookt mag worden in het zwembad en daar wordt niet op gecontroleerd door de badmeesters. Toiletgebouw bij het zwembad werd keurig schoon gemaakt. Het Toiletgebouw bij het restaurant behoeft verbetering. Voetbal en Formule 1 konden we dit jaar op een groot scherm kijken.
Camping Hu Montescudaio
Wij kwamen hier voor het eerst zo'n 18 jaar geleden, het was toen een fijne camping niet te druk en een hele fijne plek voor tieners. Daarna zijn we hier nog ongeveer 6 keer met onze 4 kinderen en caravan geweest. Nu kwamen we vorig jaar op het idee om nog eens terug te gaan met o.a. mijn zoon dochter en kleinkinderen, dit was een tegenvaller. Een groot deel van de campeer plaatsen was volgebouwd met huur accommodaties. Het was veel drukker het zwembad veel te vol, bijna de hele dag herrie van o.a muziek ook nog constant hetzelfde. Van de gezellige ontspannen sfeer was helaas niet veel meer over, het is echt een commerciële massa camping geworden....erg jammer, wij gaan op zoek naar een andere plek.
Wij verbleven van eind augustus t/m 10 september in een stacaravan (premium xl). We waren erg tevreden met de caravan. Groot, overdekte veranda die ook met een hekje dicht kon, fijn met kleine kindjes. Prima bedden. De pannen waren waardeloos en neem zelf een maatbeker mee. De camping ziet er verzorgd uit. Lekkere koffie te halen en de broodjes 's ochtends zijn prima. Wel chagrijnig personeel 9 van de 10 keer in de winkel en achter de bar. Wij hebben 4x gegeten bij het restaurant en vonden het prima voor een campingrestaurant. De kinderen kunnen er lekker spelen en het eten was prima. Wat betreft de bediening ging er wel regelmatig van alles mis. Zwembad is top. Wel druk (ondanks laagseizoen), dus soms wel even zoeken naar een bedje. Wel echt jammer dat de winkel leger en leger werd en het ijs niet meer bijgevuld werd. Dat voelde wat ongezellig. Animatie voor de jongere kinderen is top. Jammer dat de minidisco pas om 2100 uur begint.
Verouderde en vervallen huisje, camping richt zich voornamelijk om alles zo commercieel mogelijk te maken, zwembaden zijn massaal en te druk (niet z als de foto’s), er is af,- en toe warm water. Ik kom hier nooit meer terug.
Veelgestelde vragen
Zoover is een reisorganisatie waar je makkelijk jouw volgende vakantie vindt én boekt. Wat Zoover speciaal maakt, is dat het ooit begon als onafhankelijk reviewplatform. Hierdoor vind je hier miljoenen eerlijke reviews van andere vakantiegangers, zodat je vóór het boeken van je vakantie precies weet wat je kunt verwachten van een bestemming of verblijf.
Doordat zoeken, vergelijken en boeken op één plek samenkomen, maak je snel en makkelijk de juiste keuze. Zie je dezelfde vakantie ergens anders goedkoper? Dan profiteer je van de laagsteprijsgarantie van Zoover. Zo vind en boek je jouw volgende vakantie met een goed gevoel.
Lees hier meer over Zoover en onze voorwaarden.
Ja! Onze gratis online reisassistent Vera helpt je bij het vinden én boeken van je vakantie. Op basis van jouw vakantiewensen en voorkeuren geeft ze persoonlijk advies en zoekt ze vakanties die hier perfect op aansluiten. Zo kies je snel en makkelijk de vakantie die het beste bij je past en boek je deze direct.
Heb je toch nog een vraag of heb je nog extra informatie nodig? Dan staat onze Nederlandstalige klantenservice voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, mail of WhatsApp. We helpen je graag verder.
Ja, het is veilig en betrouwbaar om {AccommodatieNaam} te boeken bij Zoover. Zoover voldoet aan alle belangrijke keurmerken, zoals ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat je rechten duidelijk zijn, je geld beschermd is en je geholpen wordt bij onvoorziene situaties. Zo kun je met een gerust hart veilig boeken bij Zoover.
Wil je meer weten over de ervaringen van klanten van Zoover? Op Trustpilot lees je reviews over hun boekingservaring. Daaruit blijkt dat veel klanten vooral positief zijn over de overzichtelijke website, het makkelijke boekingsproces en de duidelijke prijzen. Ook de snelle afhandeling en heldere communicatie worden vaak genoemd.
Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover en de ervaringen van klanten van Zoover
Ja, in veel gevallen heb je garantie als je je vakantie boekt bij Zoover. Dankzij onze aansluiting bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds kun je in veel situaties rekenen op duidelijke rechten en goede ondersteuning. Zo boek je met een gerust gevoel.
Wordt je vakantie gewijzigd of geannuleerd, dan heb je dankzij onze aansluiting bij ANVR duidelijke rechten. Bij een faillissement is je geld beschermd via SGR. En is er sprake van een officiële calamiteit op je bestemming, dan kun je rekenen op hulp van het Calamiteitenfonds. Welke regeling precies van toepassing is, hangt af van de situatie. Hier vind je al onze boekingsvoorwaarden.
Wil je je vakantie annuleren of wijzigen? Dan kijken we graag met je mee naar wat mogelijk is. Bij annuleren gelden annuleringskosten, waarvan de hoogte afhankelijk is van de voorwaarden van de uitvoerende partij. Je kunt je vakantie tot 4 weken voor vertrek wijzigen. Houd er wel rekening mee dat hier kosten aan verbonden kunnen zijn, zoals administratiekosten en eventuele kosten die door onze partners worden doorberekend.
Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover.
Soms loopt het anders dan gepland en kun je onverwacht niet meer op vakantie. Gelukkig is annuleren altijd mogelijk. Houd er wel rekening mee dat een reisorganisatie in dat geval annuleringskosten rekent. Ook Zoover brengt kosten in rekening, afhankelijk van de kosten die wij moeten betalen aan de uitvoerende touroperator. Daarnaast rekenen wij € 50,- administratiekosten voor het verwerken van de annulering.
We raden daarom aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Afhankelijk van je situatie en de voorwaarden van je verzekeraar worden de annuleringskosten bij annuleringen vergoed.
Lees hier meer over de boekingsvoorwaarden van Zoover.
Als je jouw vakantie naar Camping Hu Montescudaio bij Zoover boekt, betaal je jouw vakantie veilig en direct met iDEAL | Wero, Bancontact, Mastercard en Visa. Welke betaalmethode je ook kiest, je betaalt altijd veilig en zonder extra kosten.
Vertrek je pas over meer dan 6 weken? Dan betaal je bij het boeken alleen een aanbetaling van 35% van de totale reissom. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 6 weken voor vertrek. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om tijdens het boeken meteen het volledige bedrag te betalen.
Heb je een last minute geboekt en vertrek je binnen 6 weken? Dan betaal je de volledige reissom direct tijdens het boeken.
Of er nog lokale kosten of toeristenbelasting bij jouw boeking bijkomen, verschilt per accommodatie. Als deze kosten van toepassing zijn, worden ze tijdens het boeken getoond of zijn ze later zichtbaar in je Mijn Zoover-account. Je betaalt deze kosten op de bestemming rechtstreeks aan de accommodatie.
Hoe hoog het bedrag is, hangt af van de accommodatie en de bestemming. Gemiddeld ligt dit tussen de 1 en 3 euro per nacht per persoon. Ga je bijvoorbeeld met z’n tweeën twee weken op vakantie, dan betaal je ongeveer 56 euro aan lokale heffingen.
Ja, het is mogelijk om speciale wensen of voorkeuren door te geven voor je verblijf in Camping Hu Montescudaio. Na het boeken kun je via je mijn Zoover account wensen of voorkeuren doorgeven. Wij geven deze vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we voorkeuren nooit 100% kunnen garanderen. Een voorkeursligging of andere wens is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid en mogelijkheden van de accommodatie.
Tijdens het boeken kun je extra’s toevoegen, zoals een transfer, bagage of een verzekering.
Ja, in de meeste gevallen is het mogelijk om een babybedje bij te boeken bij Camping Hu Montescudaio. Na het boeken van je vakantie kun je via Mijn Zoover aangeven dat je graag een babybedje wilt reserveren. Wij geven dit verzoek vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we dit niet 100% kunnen garanderen. Dat is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.
Als de accommodatie het babybedje kan verzorgen, kan het zo zijn dat hier extra kosten voor worden berekend. Deze kosten betaal je dan ter plaatse rechtstreeks aan de accommodatie.