Aantal tweepersoonskamers: 2
Restaurant: 1m
Winkelmogelijkheden: 1m
Adresgegevens | Schijfsebaan 6A, 4722 SG |
Minicamping de Schijvenaer
Niemand aanwezig ? bij aankomst. Wel een briefje dat er niemand was, maar wat niet klopte Een van de eerste dingen die meneer vertelde was dat de douches nu nog gratis waren maar omdat men te lang douchte ??? zou dat volgend jaar veranderd worden in betaald.
Je moet met je combinatie tussen 2 hoge heggen door en het bleek achteraf dat wij vanaf de ingang ergens rechtsaf hadden gemoeten waardoor we in de nauwe doorgang achteruit moesten om op het kampeerveld te komen. Toen wij met hoge nood naar het toilet wilden kon dat niet omdat er werd schoongemaakt, alle toiletten waren afgesloten, niet één was er beschikbaar voor urgent gebruik. De vloer was nat en we moesten maar even 10 minuten wachten. Op het moment dat we dachten dat het wel droog genoeg was heeft mijn vrouw het toilet gebruikt, maar kreeg van de eigenaresse hiervoor een grote mond. Restafval moest je of meenemen of extra €1.50 betalen, absurd! Wij komen hier nooit meer!
Wij waren te gast van 11/8 t/m 25/8,ontvangst door Carla een zeer bedreven en vriendelijke gastvrouw, die elke morgen de hertjes kwam voeren, waar wij tegenover stonden.Prima plek met onze Caravan,goed sanitair, en mooie (fiets) natuur omgeving vlakbij de Rucphense heide!
Dank je wel Carla en Ron, voor het verblijf en gezelligheid!
Jos&Matthieu!
Het afgelopen pinksterweekend waren wij op SVR camping de Schijvenaer.
De camping was vol maar door de ruime opzet is er voldoende ruimte voor iedereen.
Het sanitair was prima in orde , de auto kon goed geparkeerd worden en de eigenaars zijn erg vriendelijk. Verder is het terrein goed onderhouden en staat vol met schitterende bomen.
Kortom zeer zeker de moeite waard !