Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Stadscentrum: 3m
Zee: 10m
Adresgegevens | 493 lieu dit Keroignant, 29420 |
Titulipe
Vanaf het moment dat we aankwamen, werden we hartelijk ontvangen. Wilco is ontzettend gastvrij en heeft zelfs een heerlijke maaltijd voor ons bereid. De wijn was ook echt super lekker!
De camping is een heerlijke plek als je op zoek bent naar rust. De omgeving is prachtig, met heel veel vogels. Wat was het fijn om 's ochtends wakker te worden van het fluiten van de vogels en de stilte om ons heen. 's Avonds hebben we heerlijk gezeten langs het beekje en volop genoten van de natuur.
Onze oudste zoon heeft hier voor het eerst surfles gehad en hij vond het geweldig. Het smaakte zeker naar meer en hij kan nu al niet wachten tot volgend jaar!
Dank je wel, Wilco, voor je gastvrijheid. We hebben twee fantastische weken gehad en komen volgend jaar zeker terug!
Fantastische camping, in het groen. Heel vriendelijke en behulpzame eigenaar. De croissants worden s morgens aan je tent gezet. Grote en ruime staanplaatsen, niet afgebakend. Riviertje aanwezig en heel veel wandelmogelijkheden
Surflessen te boeken via eigenaar. Een echte aanrader voor wie van rust houdt en de natuur.
We hebben een fantastische vakantie gehad op Titulipe. Het voelde meteen als thuiskomen. Het is er prachtig groen, een echt paradijsje, kamperen tussen de fruitbomen, een prachtig beekje waar ook in gezwommen kan worden, een gastvrij onthaal, een hele gezellige avond met verschillende muzikanten die daar ook op vakantie waren, met een heerlijke, door Wilco bereidde curry. Ook de omgeving heeft genoeg te bieden. Overal prachtige kusten en strandjes, leuke markten, genoeg restaurants.
Een heerlijke twee weken gehad met ons gezin op deze camping. Heel gezellige camping en een prachtig plekje qua natuur. We zaten in een huisje en hebben het enorm naar ons zin gehad. Je kan hier leuke uitjes maken en zit dicht bij de zee. Genoeg te doen voor onze jongens oa veel golfsurfen met een goede begeleiding van Wilco en het is een plek waar je leuke mensen ontmoet. In de avond vaak kampvuur en met elkaar weerwolven. Ik voelde me hier erg welkom en alles zag er schoon en verzorgd uit.
Geweldige kleinschalige plek. Wilco is een hele warme en hartelijke gastheer en een goeie surf leraar. Door de kleinschaligheid heb je makkelijk contact met andere gasten, als je wil. Wij zaten in de ecolodge, heerlijke plek met het campinggevoel en toch een eigen huisje met douche, keuken en toilet en een goed bed. De beek bij de camping is heerlijk voor een ruime en de kinderen kunnen plonzen en dammen bouwen. De omgeving, stadjes en stranden zijn afwisselend en prachtig. Kortom, echt een geweldige vakantie gehad!
Ik schrijf deze review voor Wilco en Carola, bij wie wij met veel plezier op de camping hebben gestaan.
Zelf ben ik eerder al twee jaar achter elkaar op retraite geweest in beidvan de prachtige cottages – echt een cadeautje voor jezelf.
Maar nu wilde ik deze bijzondere plek graag aan mijn man laten zien.
Met ons camperbusje konden we nog mooi op het kampeerveld terecht. Wat een fijne, rustige plek… met als bonus: verse groente uit de moestuin die je gewoon zelf mag pakken! 🥕🌿
Toilet en douches zijn dichtbij, schoon én een heerlijke straal water (dat mag ook gezegd worden).
We hebben prachtige wandelingen gemaakt in de omgeving – Wilco kent echt de mooiste plekjes, daar hoef je zelf niet lang naar te zoeken.
Ook al was er één dag wat minder weer, we hebben volop genoten.
En weet je wat ook zo fijn was? Je kon ’s avonds je broodjes bestellen, en die werden ’s ochtends gewoon aan je deur (of busje 😉) bezorgd.
Kortom: een top camping