Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Door vakantiegangers bekroond met een Gouden Zoover award
Over Glamping Frankrijk La Mirande
Verblijf in luxe bij Glamping Frankrijk La Mirande. De glamping is kleinschalig, biedt veel ruimte en rust en is niet geschikt voor kinderen. Een ontspannen dag breng je door aan het zwembad en voor het avondeten mag je kruiden plukken uit de moestuin. De lokale markten in de kleine plaatsjes in de omgeving bieden veel gezelligheid.
Deze plek straalt rust en authenticiteit uit, precies wat vakantiegangers zoeken. Je vergeet hier de tijd tussen de geur van naaldbomen en het getjirp van krekels door. De accommodaties zijn comfortabel, met heerlijke bedden, een ruim terras en zelfs een vaatwasser. Het zwembad is perfect om af te koelen na een dag vol avontuur. De omgeving is echt prachtig: markten vol lokale producten, oude dorpjes en kastelen die je aan oude verhalen doen denken. Cultuur en natuur lijken hier hand in hand te gaan, en dat maakt dat je je hoofd gewoon leeg kan maken. Het voelt alsof je thuiskomt bij vrienden, en dat maakt de herinnering aan deze vakantie onweerstaanbaar stralend.
Adresgegevens | 3465 Route d' Arx lieu dit la Mirande, F-47170 |
Glamping Frankrijk La Mirande
Het was een geweldige ervaring. Zo heerlijk ontspannen vakantie kunnen vieren. Fantastisch
De score is wederom een 10 dus fenomenaal, aansluitend dus bij veel andere reviews.
Alles klopt dus uitkijkend naar volgend jaar weer!
Inmiddels weet ik niet eens meer voor de hoeveelste keer we hier waren. De rust, de plek, de omgeving, de gastvrijheid van Ron en Rita.. nog nergens anders gevonden. Vorig jaar ben ik in mijn eentje geweest, toen mijn partner niet mee kon. Ik heb toen de safaritent gehuurd. Dat vond ik ook een fantastische ervaring. Normaal huren wij de gîte, die van alle gemakken is voorzien. Het zwembad is heerlijk om lekker af te koelen. Bij het zwembad zijn ook de privebadkamers voor de tenten zonder badkamer. De nieuwe hebben een heuse badkamer en zelfs een vaatwasser! En alle accommodaties hebben heerlijke bedden. De (avond) markten zijn zo leuk in dit gebied. Het is hier echt nog authentiek. Met het hele dorp aan lange tafels eten op het dorpsplein van alle heerlijke lokale producten. Dit gebied heeft echt mijn hart gestolen. De geur van naaldbomen, het getjirp van de krekels en de cicades.. hier kun je je hoofd leegmaken en gewoon genieten.
Een fantastische glamping staat volledig ingericht klaar op een ruime en rustige camping. Een heerlijk opgemaakt bed met klamboe, toilet en douche, keuken met alle toebehoren, een ruim overdekt terras onder prachtige bomen. Vogels te over en met wat geluk schiet ’s avonds een hert voorbij. Is de natuur uitbundig, de cultuur is dat zeker ook. Op bezoek in de stad en het kasteel van de Hugenotenkoning Henry IV in Nerac, de Drie Musketiers plus d’Artagnan in Condom, luisteren naar een gitaar- en dwarsfluitconcert in een eeuwenoud kerkje midden in een druivenveld of een rondje langs de muren van de talloze bastidestadjes in de buurt van La Mirande. Met de auto, maar vaak ook goed met de fiets te bereiken. En vind je even zelf de weg niet, Ron en Rita staan altijd voor je klaar met raad en daad. Wij hebben genoten. Op zoek naar een echte trait d’union tussen natuur, cultuur en gastvrijheid? Bij Ron en Rita ben je helemaal op de goede plek.
Kamperen in een prachtige omgeving, met veel rust, ruimte en privacy. De beheerders zijn gastvrije mensen, die graag bereid zijn informatie te geven over activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving. Een absolute aanrader!