Laagsteprijsgarantie
9.8
FenomenaalScore uit

• Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 9.8

• Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie

• Door vakantiegangers bekroond met een Gouden Zoover award

Over Diamond Hill Resort Hotel

Bij Diamond Hill Resort Hotel word je ’s ochtends wakker in een stralend familiehotel, vlakbij het privé strand. Stel je voor: de warme zon op je huid, de zoutige zeelucht in je neus en de glimlach op je gezicht. Hier wacht een ontspannen vakantie vol waterpret, comfortabele kamers en volop genieten. Dit wil je echt meemaken!

De ligging

Het Diamond Hill Resort Hotel ligt in Alanya, op ongeveer 100 meter van een privé zand- en kiezelstrand. De locatie is ideaal voor wie graag de zon en zee opzoekt, want het strand ligt op steenworp afstand. Alanya zelf ligt op ongeveer 4 kilometer, perfect voor een fijne wandel- of fietstocht door de levendige omgeving. Vanuit het hotel ben je snel bij de bezienswaardigheden zoals Damlatas Cave en Dim Cave, beide op circa 5 km afstand. De luchthaven AYT ligt op zo’n 130 km, een stukje rijden, maar vooral een mooie start van je vakantie. Wil je de omgeving verder ontdekken? Er is een autoverhuurservice aanwezig en ook de taxi brengt je makkelijk overal naartoe. Een wandeling door de gezellige straatjes, een dagje cultuur of gewoon genieten van de zon op het strand, het kan hier allemaal. Jij bepaalt je eigen tempo. Som de omgeving op en je krijgt meteen zin om je slippers uit te doen en lekker te gaan genieten.

Wanneer je in Diamond Hill Resort Hotel bent, voel je je direct welkom door de goede sfeer en het vriendelijke personeel. Het hotel straalt vakantie uit, met een uitnodigend zwembad, een privéstrand met ligstoelen en parasols, en een gezellige bar bij het zwembad. Voor de kids is er een apart kinderbad en een klimtoestel in de speeltuin. Je verblijft comfortabel in een van de ruime kamers met centrale airconditioning, een balkon of terras en een modern bad, vaak met zeezicht. Het hotel ademt rust en plezier; je voelt je er meteen thuis. Daarnaast zijn er faciliteiten als een fitnessruimte, wellness opties zoals sauna en hamam, en volop entertainment met shows en een miniclub. Wil je even ontspannen of lekker actief bezig zijn? Alles ligt binnen handbereik. Het hele hotel is ingericht om je vakantie extra mooi te maken, van de ruime kamers tot de gezellige among facilities. Hier kun je echt genieten en je vakantie peł van plezier en comfort.

In Diamond Hill Resort Hotel eet je volop lekker, zonder dat het ingewikkeld wordt. Het hotel beschikt over een restaurant waar je ’s ochtends frisse broodjes en een uitgebreid ontbijtbuffet krijgt. Door de dag heen kun je genieten van snacks en verfrissende drankjes bij de strand- en zwembadbars. ’s Avonds serveert het restaurant variërende maaltijden, altijd met goede hoeveelheden en een gezellige sfeer. Voor de liefhebbers van een drankje is er een bar waar je de dag afsluit met een lokale wijn of een fris biertje. Maak je geen zorgen over de tijden: de tijden voor het eten en drinken zijn duidelijk en lekker genereus, zodat je altijd ontspannen kunt genieten. Het is simpel, lekker en precies wat jij nodig hebt tijdens je zomerse vakantie.

Je betaalt de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen ter plaatse, deze zijn nog niet inbegrepen. Sommige faciliteiten, zoals de wellness of sportmogelijkheden, kunnen tegen betaling zijn of niet het hele jaar door open door weersomstandigheden of onderhoud. Het hotel beschikt over gratis Wi-Fi in de openbare ruimtes en kamers, maar dat kan variëren. Het personeel spreekt Engels, Duits en Turks, en alles is ingericht om je verblijf comfortabel te maken. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid op reis gaat en volop kunt genieten van alles wat dit gezellige hotel te bieden heeft.

Tijdens de vakantie voelde alles echt gezellig en ontspannen aan. De kamers van Diamond Hill Resort in Tosmur, Alanya, zijn prachtig met een stralend uitzicht op zee en worden regelmatig schoongemaakt. Het personeel doet er alles aan om het verblijf soepel te laten verlopen, en dat merken de vakantiegangers. Het eten is topniveau, met veel keuze en verse vis, zeevruchten en vleesgerechten. Voor de kinderen goed geregeld, met leuke activiteiten en entertainment, waardoor ze zich geen moment verveelden. De locatie straalt rust uit, en de sfeer was altijd warm en gastvrij. Ondanks kleine puntjes zoals het strand, blijft dit resort een plek vol herinneringen en vakantiekriebels, waar je vrolijk op terugkijkt.

• Airconditioning

9.8
FenomenaalScore uit 56 reviews

Fantastisch verblijf!
Door Ceren op 10-05-2026

We hebben een geweldige tijd gehad in dit hotel. De locatie is perfect, de kamers zijn ontzettend schoon en de bedden liggen heerlijk. In het bijzonder willen we mevrouw Sena van de receptie bedanken; ze was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt was uitgebreid en van goede kwaliteit. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar comfort en gastvrijheid!

Fantastisch verblijf!-cf9083cb-7f40-4f57-8e72-f7c62acfb6ff
Fantastisch hotel!
Door Jessica de Vos op 28-04-2026

Wij hebben een fantastisch verblijf gehad in Diamond Hill Resort in Tosmur, Alanya met ons gezin van vier kinderen. Alles was tot in de puntjes verzorgd.
Onze dochter was jarig tijdens de vakantie en dat werd echt bijzonder gemaakt: een taartje op de kamer en tijdens het diner werd er voor haar gezongen en kreeg ze een medaille. Dat soort aandacht maakt het extra speciaal.
Het personeel is ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Ze doen er alles aan om je verblijf zo prettig mogelijk te maken. Toen onze airco niet werkte, werd dit meteen opgelost door ons een prachtige andere kamer aan te bieden.
De kamers zijn netjes, schoon en gerenoveerd. Ze zijn prima geschikt voor een gezin.
Het eten is echt van topniveau: heel veel keuze en alles vers. Voor ieder wat wils – hier kan echt niemand klagen over het eten.
Ook het entertainment voor de kinderen is leuk en goed geregeld, waardoor zij zich geen moment hebben verveeld.
Wij raden dit hotel ab

Fantastisch hotel! -59cd9974-ae2b-407c-923d-a801b9f8a7ebFantastisch hotel! -deb8d131-eec7-476d-bfb6-d67ea79f8271Fantastisch hotel! -d7c14322-1d99-426e-b238-017d41ab7613
Happy moments in Diamond
Door Svetlana op 04-10-2025

We verbleven in het laagseizoen in oktober. Het hotel was schoon, het personeel was vriendelijk en de service was uitstekend. De alcohol was geïmporteerd en van hoge kwaliteit. Het restaurant had een enorme selectie vis, vlees, groenten, fruit en zeevruchten. Elke dag iets nieuws. Het animatieteam was geweldig en organiseerde verschillende activiteiten gedurende de dag. We mochten zelfs een fruitfeestje bijwonen, dat prachtig en heerlijk was. 's Avonds was er een kinderdisco, gevolgd door een show (elke dag anders). We gingen met het animatieteam naar een disco in de Robin Hood Garden en Summer Garden clubs, beide openluchtclubs. Alles was veilig. Het animatieteam vergezelde ons beide keren en hielp ons graag met al onze vragen. We verbleven op de 5e verdieping met uitzicht op zee en de minibar werd dagelijks bijgevuld. Het enige minpuntje van het hotel was het strand; het was weggespoeld door de golven. Het management moet een oplossin

Diamond
Door Valerii op 01-10-2025
Alleen gereisd

We verbleven voor het eerst in dit hotel, van eind september tot oktober. De kamer was prachtig met uitzicht op zee, schoon en werd om de drie dagen schoongemaakt. De minibar en kluis waren van alle gemakken voorzien. Het personeel was vriendelijk en deed meer dan hun best. Het restaurant was een 10 uit 10, met gegrilde vis, zeevruchten en diverse vleesgerechten. Het entertainment was goed, leuk en gevarieerd, met elke dag iets nieuws. De alcohol was goed en de whisky was van hoge kwaliteit. Het enige minpuntje van het hotel was het strand. De parasols en ligstoelen waren aan renovatie toe. Dank aan Margarita voor haar hulp in het hotel.

Great holiday 2025
Door Kristina op 04-08-2025
Alleen gereisd

Alles was erg goed! Het personeel is erg behulpzaam. Er is veel entertainment voor kinderen en volwassenen, en het eten is erg lekker. Maar de wifi werkt erg slecht op alle verdiepingen. En er waren problemen met de riolering in onze kamer.

Super vacation 2025
Door Emma op 28-07-2025
Alleen gereisd

In Juli 2025 zijn we met ons gezin op vakantie geweest. Ik vond alles erg leuk. Het eten is heerlijk, de kamers zijn prachtig. Er zijn veel zeevruchten, vis, vlees elke dag, groenten, fruit. De zee is niet ver weg.Het strand is kleine kiezels, er is zand ergens, de aanpak is goed. De animatie, De Avonden van de show zijn allemaal geweldig. De kamer werd elke dag schoongemaakt, de minibar werd aangevuld en de handdoek werd veranderd. Wij raden het hotel, het is het geld waard