Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Adresgegevens | Moerslag 32, 6265 NC |
Landgoed Moerslag
Wat hebben wij genoten hier.
Heerlijk rustig, fijne plaats om te staan en alles schoon en netjes onderhouden. Toen we aankwamen werden we netjes naar onze plek gebracht. Top! Komen zeker nog een keer terug.
Geweldige tijd gehad met mijn vrouw. Mooi
onderhouden terrein, vriendelijk personeel en een super schoon sanitair. Een aanrader!
Na een aantal jaren weer terug op deze topplek!
Hartelijke ontvangst, top sanitair en fijne (verharde) ruime plek met afvoer, water en stroom.
Heerlijk verbleven voor het hemelvaartweekend om lekker mee te wandelen aan de jaarlijkse margratentoch (aanrader). Fantastisch verblijf waarbij alles tot op de puntjes nauwkeurig is verzorgt! Prijs - kwaliteit is prima in balans. Net gereserveerd voor volgend jaar 👍 hopelijk dan met dochterlief. Tot snel, V
Net als Henk op plaats 8 beland . Deze plek 8 is netto 5x5,50 meter met pontificaal een perenboom voor het verharde terras. Met moeite de caravan en luifel, 2.30 en 2,50 meter = 4,80 meter breed, kunnen plaatsen de lengte van de caravan opbouw is 5,50 meter en de dissel 1,40 meter maar deze stak over een talud waar je niet kon lopen. Dissel buurman op 50 cm afstand. Dit heet dan een comfortplek. Ja een kraan en afvoer maar elektra niet bij de plaats. Nee dit klopt niet. Sanitair te weining, 3 toiletten en 1 gecombineerd in een douche. Heel onhandig dat vrij/bezet signalering niet aanwezig is op de deuren, er wordt constant aan alle deuren geprobeerd of deze bezet is of niet. Afwasbakken te weining en te krap. Slecht geventileerde douches , 5 stuks, geen ruimte om je spullen droog te houden of het aanwezige krukje. Hier valt Inderdaad nog wel wat te verbeteren, een grote naam en grote prijzen voor een veel te kleine plaats(en).