Camping Sandaya Soulac Plage

We hebben de beste aanbieders voor Camping Sandaya Soulac Plage voor je op een rij gezet:
Over Camping Sandaya Soulac Plage
Camping Sandaya Soulac Plage in Soulac Sur Mer. Verwacht geen waterparadijs maar wel meerdere zwembaden, waarvan er één overdekt is. Kinderen kunnen naar de miniclub of de speeltuin. Sommige staanplaatsen staan vlakbij het strand met uitzicht op zee. Het strand bij de camping is uitgestrekt en honden zijn toegestaan. 10 minuten naar Soulac-Sur-Mer.
Op camping Soulac Plage hebben vakantiegangers volop genoten van de luxe aan zee, het indrukwekkende zwembad en de bruisende animatie. Met activiteiten variërend van sporten tot wijnproeverijen en shows vol enthousiasme, was er eindeloos vermaak voor jong en oud. De omgeving bood alles wat nodig was: van heerlijke stokbroden tot surfmogelijkheden en meer. Ondanks de grootte van de camping, heerste er een rustige sfeer waar iedereen na 23 uur van een stille nacht kon genieten. De stacaravans boden comfort en gemak, al was de picknickbank buiten een klein aandachtspuntje. Kortom, Soulac Plage bewees een fantastische keuze voor een onvergetelijke vakantie aan zee.
Telefoonnummer | |
E-mailadres | |
Adresgegevens | 62 passe de la négade, F-33780 |
Website | |
Social media |
- € 494
Camping Atlantic Club Montalivet
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 138
Wasmachine
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Camping Sandaya Soulac Plage
Twee weken lang hebben we genoten op camping Soulac Plage in een stacaravan. We hadden prachtig weer en de tijd vloog voorbij. Het zwembad was geweldig, nog nooit zo'n mooi zwembad gezien (op een camping) en ook het strand aan de camping is luxe en we hebben van beide dan ook heel veel gebruik gemaakt. De immense golven, de aantrekking van eb en vloed, het verwarmde zwembad, de waterspeeltuin; echt eindeloos vermaak voor ons en onze kinderen. Het animatieteam pakt elke dag uit; van sporten tot knutselen en van dansen tot wijnproeverijen. En ook de shows zijn heel leuk gedaan. Wat een enthousiasme! De camping ligt er mooi bij, heeft een gezellige uitstraling en heeft heel veel te bieden. Een kleine supermarkt voor de nodige dingen en het brood, een speeltuin, springkussen, voetbalveld, tafeltennis, fietsverhuur en verderop ook nog surfmogelijkheden. Wij hebben het fantastisch gehad!
Wij verbleven in een stacaravan. Deze zag er heel netjes uit. Wij vonden alleen de picknickbank buiten niet heel praktisch en fijn zitten.
De ligging is fantastisch. Je loopt zo naar de zee en ook restaurantjes zijn op loopafstand. Animatie is leuk maar wel helemaal gericht op Fransen. Dat vonden onze kids wat jammer.
Wij hebben zelf geen gebruik gemaakt van het sanitairgebouw maar hoorden van onze vrienden die een caravan hadden dat het er vaak naar urine stonk. De campingplaatsen zijn soms een uitdaging. Deze zijn klein en niet recht. Wel leuk dat de stacaravans ook tussen de kampeerders staan.
In de omgeving is genoeg te doen en goede supermarkten dichtbij. De stokbroden op de camping waren heerlijk. IJsjes waren echt mega duur, dus die hebben we gewoon bij de supermarkt gekocht.
Het zwembad is fantastisch. Een barretje zou fijn zijn. Je mag nl. geen eten en drinken meenemen naar het zwembad.
Een grote camping circa 800 plekken maar toch geen massaal of druk gevoel, na 23u idd is het helemaal stil. Mooi (verwarmd) zwembad , met goede badmeesters .
Ligbedjes in het hoogseizoen zijn er echter veel te weinig , tevens geen parasols gezien. Een stuk ligweide met gras zou fijn zijn zodat mensen altijd ergens kunnen liggen. Prima ( 4 sterren ) stacaravan , wat je kan verwachten . Echter het bedlinnen wat er bij zat , zat onder de vlekken . Dus waren blij dat we die zelf nog mee hadden genomen .
Croissants en stokbrood erg lekker . Supermarkt aan de prijzige kant, maar dichtbij 2 grotere supermarkten .
Douches zijn lastig in te stellen, of heet of koud. Elektra is meerdere malen bij ons ( met regen ) uitgevallen wat wij niet zelf konden verhelpen doordat het aan een elektrakast buiten lag . Ligging is mooi aan de zee .. Wij zijn er zelf helaas door de harde wind niet veel geweest . Staat sanitair; geen gebruik van gemaakt .

Camping Sandaya Soulac Plage
Wij zijn er 2 weken geweest en wil heel graag terug. Wel een drukke camping met veel gasten, maar wat een rust daar! Het is na 23 uur echt muisstil op de camping. Sanitair is denk ik recentelijk vernieuwd en ziet er netjes uit (alleen het toiletgebouwtje bij het animatie team en winkeltje verdiend een opknapbeurt). Er is volop animatie wat ontzettend hun best deden om de kids te vermaken. Wij hebben ontzettend genoten van de mooie zee met meters hoge golven. Wat ik wel miste bij het zwembad was een barretje, als dat er wel zou zijn, denk ik dat ze daar goed aan kunnen verdienen. Verder heb ik niks te klagen, want ik en mijn partner en mijn 2 dochtertjes hebben een heerlijke vakantie gehad en komen zeer zeker nog eens terug! Winkeltje is top, er vanalles te koop wat je nodig hebt, alleen wel wat prijzig. 5 km van de camping vandaan is er een lidl. Restaurant en wijnbar is ook top!
Cottage aan de zee gehuurde, cottage ligt op de duinen. Dus prachtig uitzicht met een werkelijk fantastische zonsondergang. Je wandelt zo het strand op. Huisje was prima, en is gewoon wat je kan verwachten van een sta-caravan. Bedden waren goed. Animatie is voor kinderen en volwassenen die er van houden, erg goed opgezet met enthousiast personeel. Vriendelijke en gemoedelijke/gezellige sfeer. Fijn winkeltje erbij en zwembad is dikke prima. Onze kinderen van 15 en 7 hebben het er top gehad, ook onze hond was van harte welkom. Na 23.30 is het ook stil op de camping. Wij hopen volgend jaar weer te gaan.
Pluspunten: waanzinnige locatie
Super rekreatie.
Super strand
Minpunten: iedereen inclusief personeel rijden als een maniak over de camping.
Horeca prijzig en veel niet op voorraad.
Sanitair wordt niet goed nagekeken. Vaak wc papier savonds om half 11 op. Niet iedereen maakt even serieus schoon.
Wij hadden zelf een super plek maar meeste plekken klein, onvoordelig. Personeel brengt ze naar de plek en dan is het weg. Vaak mensen wel hulp nodig ivm met zeer zanderige plekken.
Camping met zeer veel potentie wat ze het er niet uithalen.