Laagsteprijsgarantie

Boerhaarsweg 2, 9444 TS

De Jobinghoeve

8.1
FantastischScore uit 30 reviews

Mooie ligging, ruime plaatsen en vriendelijke eige
Door Sabine
Zoover Ontdekker
op 02-08-2026

Mooie ligging, ruime plaatsen en vriendelijke eigenaar. Het oogt allemaal wel wat rommelig.

Genieten in groloo
Door J de graaf kolman op 02-06-2026

Heerlijk gestaan met pinksteren.mooi uitzicht over de Velden.lieve eigenaren.heel gemoedelijk.
Mooi fiets gebied.

Genieten in groloo-b2f9d63d-4d3b-4f2e-af22-bfe5414b0761Genieten in groloo-e6a79a03-c455-48f7-a6fa-3f776aed822bGenieten in groloo-1925c3b4-0cc6-4c8c-ab28-d46189480aa0
Een drukke vakantie en toch echt tot rust gekomen.
Door Anita, Jacob en Stelle op 25-01-2025

We zijn fijn ontvangen en mochten bij de speelweide staan. Het kampeerterrein is mooi opgesteld en we staan mooi naast elkaar kijken niet bij elkaar in de caravan. Ook vanaf de plek hebben we een mooi uitzicht op de speelweide. Ook nog mooi dichtbij op loopafstand van de toiletten en douches die regelmatig schoon gehouden worden. We kunnen fijn afwassen voor de unit toch wat minder gesmeer bij de caravan. Om de dochter hoeven we niet van de camping af, die vermaakt zich wel bij de dieren. Maar toch wat leuke uitjes gepland wat toch indruk heeft gemaakt. De hunebedden en Hunebedcentrum in Borger en Het Boomkroonpad in Papenvoort en natuurlijk zijn we naar het Klimpark Joytime geweest met een mooie plas.
We hebben een fijne drukke vakantie gehad en toch tot rust gekomen.

Geweldige staanplaats met uitzicht op landerijen.
Door Theo en Leonie op 25-01-2025

Met de camper op de camping vinden wij fijn en wat hebben we een heerlijk plekje zelf mogen uitzoeken. Uiteraard met uitzicht over weilanden. Wat een mooi uitzicht. We moesten goed opletten, want vanaf de staanplaats worden reeen gespot. Wat een mooie omgeving we zijn nog niet uit gefietst. We komen zeker terug.
Genoten van de rust en de natuur zo vanaf de camping de bossen in fietsen blijft mooi.

Wij zijn heerlijk tot rust gekomen veel gefietst.
Door Sharon op 25-01-2025

We hebben genoten van rust tijdens onze vakantie. Heerlijk gefietst. Gezellig praatje op de boerderij met de heer en vrouw des huizes. Ook als de kinderen thuis komen van het werk en school zijn ze te vinden bij de dieren. Wat een enthousiasme. Wij waren er tijdens het hooi en stro binnen halen iedereen helpt mee. Wij vinden het leuk dat er ook Pipowagens verhuurd worden. Veel leuke dingen in de buurt te doen. Gezellig gegeten bij het plaatselijke cafe restaurant super eten en op loop- fiestafstand.

Genoten van rust ruimte met geweldig uitzicht.
Door Leonie op 25-01-2025

Wat hebben wij genoten van de natuur. Eerst een geweldig ontvangst aardige eigenaren en kinderen die mee helpen. Genoten van een geweldig mooi uitzicht over de landerijen. Veel dieren op de boerderij wat ook leuk is om even een rondje te doen. Zelf affiniteit met paarden en die zijn er genoeg om te knuffelen. Tinkers en Friezen en appaloosa's. Veel gefietst en komen zeker terug om nog eens te wandelen ze zeggen dat er mooie wandelpaden zijn.