Alba Seleqtta

Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Alba Seleqtta
Ontsnap naar het zonnige Alba Seleqtta, een paradijselijk toevluchtsoord waar ontspanning en plezier samenkomen. Met zijn verkwikkende zwembaden en het nabijgelegen kiezelstrand, biedt dit hotel de perfecte mix voor zonnebaders en waterratten. Voeg daar een snuifje lokale cultuur en bruisend nachtleven aan toe, op slechts een steenworp afstand, en je hebt het recept voor een onvergetelijke vakantie.
De Ligging
Alba Seleqtta geniet van een bevoorrechte positie, genesteld op een heuvel met een rustige, maar centrale ligging in Lloret de Mar. Op slechts 250 meter afstand lokt het zandstrand, terwijl het toeristische centrum met zijn winkels, bars en restaurants binnen handbereik is op 200 meter. Voor de ontdekkingsreizigers onder de vakantiegangers, biedt de nabijheid van een bushalte op 500 meter de mogelijkheid om de omgeving verder te verkennen. De luchthaven van Gerona ligt op ongeveer 40 km afstand, terwijl Barcelona's luchthaven op 80 km van het hotel ligt, wat zorgt voor gemakkelijke toegang en een vlotte aankomst en vertrek.
Alba Seleqtta verwelkomt vakantiegangers met open armen en een breed scala aan faciliteiten. Het hotel telt 176 kamers en trakteert op twee verfrissende zoetwaterzwembaden, inclusief gratis ligbedden en parasols, ideaal voor een ontspannende dag onder de zon. Het buitengedeelte, ingericht in terrasvorm en uitgestrekt over ca. 1500 m², nodigt uit tot luieren. Daarnaast biedt het hotel WiFi in alle openbare ruimtes, parkeergelegenheid tegen betaling en diverse eet- en drinkgelegenheden. Voor de actievelingen zijn er balsporten, waaronder tafeltennis, en een binnenzwembad. Het wellnessaanbod, waaronder een hamam en sauna (tegen betaling), zorgt voor de ultieme ontspanning.
In Alba Seleqtta hoeven vakantiegangers zich geen zorgen te maken over hun culinaire behoeften. Het hotel biedt een all-inclusive formule die ontbijt, lunch en diner in buffetvorm omvat, naast snacks en geselecteerde lokale drankjes van 11:00 tot 23:00 uur. Het buffetrestaurant biedt show-cooking voor een interactieve eetervaring, en de Tropical Bar is de perfecte plek voor een verfrissende cocktail. Ook een café is ter plaatse beschikbaar voor koffie en lichte hapjes.
Voor vakantiegangers met specifieke mobiliteitsbehoeften beschikt Alba Seleqtta over faciliteiten voor gehandicapten en liften, wat zorgt voor een zorgeloos verblijf. Houd er rekening mee dat voor sommige diensten zoals de parkeerplaats en WiFi in de kamer, een toeslag geldt. Creditcards zoals American Express, Visa, Diners Club en MasterCard worden geaccepteerd voor gemakkelijke betalingen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Veel vakantiegangers waarderen de schone en oké kamers, en een klein maar fijn zwembad creëert een gezellige sfeer rondom de bar. Het eten, ondanks de beperkte keuze, wordt geprezen om de goede kwaliteit. De ligging van de accommodatie is ideaal, op slechts een paar minuten lopen van zowel het strand als de winkelstraten, waardoor het een prima uitvalsbasis biedt voor verkenningstochten. Ook de ruime keus aan eten bij de all-inclusive formule is een positief punt, met elke dag nieuwe toevoegingen om het gevarieerd te houden. Daarnaast wordt de snelle en nette kamerreiniging door velen gewaardeerd, wat bijdraagt aan een prettig verblijf.
Airconditioning
E-mailadres | |
Adresgegevens | 46 C/ Senia del Barral 46, E-17310 |
Website |
Alba Seleqtta
Dicht bij winkels en strand (5 min). Na het ontbijt (waar je de zaal uit wordt gekeken) kan je tot 11 uur nog geen bak koffie of ander drankje krijgen. Wij zijn geen zeikerds maar voor een all in mag je toch verwachten dat er iets te halen is. Eten bij de bar (snacks) duurt echt eeuwen. Per klant gaat er een hamburger op de plaat of een paar kipnuggets in de vetpan. Als je voor 4 man wat wil halen moet je het om en om opeten, anders is het eerst gebakken voer koud. Als je hier wil boeken, boek dan alleen logies. Nog betalende gasten worden op handen gedragen.
Laat ik eens met wat positiefs beginnen... Kamers schoon en oke. Zwembad: klein maar fijn. Gezellige sfeer rondom bar en zwembad. Eten; niet heel veel keuze, maar wat er ligt is erg goed. Maar dan .... Wat een ongelooflijk chagrijnig personeel bij receptie en bar. Als ik ze in dienst had stonden ze bijna allemaal buiten. Ze zijn te sloom om een rij fatsoenlijke weg te werken en ze kijken alsof ze een azijnfles hebben leeg gezopen. Je haalt hier je all inclusive er met geen mogelijkheid uit. Betalende klanten (logies geboekt) krijgen continu voorrang bij de bar waardoor je soms wel 20 min op een drankje moet wachten. Waar je vervolgens 2 drankjes pp mee mag nemen. Wat verwachten ze nou, dat ik mijn hele gezin uit het zwembad haal om drinken te halen? En ow ja, dan bekken ze je af omdat je nat in de rij staat en eerst moet opdrogen! Om vervolgens uit te drogen! Zonde van een leuk ding. Kom hier nooit meer terug.
Super ervaring, all inclusive geboekt met 7 mensen. Prima hotelkamers, badkamer iets gedateerd maar voldoet uitstekend. Aardig personeel (op een enkeling bij de bar na). Eten was geweldig, hele ruime keus, erg lekker, elke dag wel iets anders erbij (6 dagen is wel lang genoeg voor all inclusive). Bij de bar kon je zelf koffie en water halen met wat chips/ olijven, alle cocktails waren zelfs inbegrepen. Goede ligging op paar minuten lopen van het strand en de winkelstraten. Zwembad erg koud, waren wel ligbedden, maar de kussens hadden ze in de nacht buiten gelaten en die waren erg nat. In de zomer waarschijnlijk wel veel te weinig ruimte.

Alba Seleqtta
De mooie filmpjes op hun facebook pagina zijn duidelijk al een tijd geleden opgenomen. Onze vier kamers waren aan de krappe kant. Mijn douch cabine bijvoorbeeld was 60×60 cm daar kan je alleen douchen als je niet all inclusive zit want dan vreet je teveel. Het eten was prima, maar je moet hier niet langer dan een week zitten, dan gaat het vervelen. De service bij binnenkomst laat te wensen over. Wij kregen een verhitte discussie met de receptie over het parkeren van de auto's. Wat geboekt was maar helaas niet beschikbaar. Je kunt gratis parkeren in de wijk (maar dat weet iedereen dus nergens plek) te weinig liften voor 9 verdiepingen. Zwembad was gewoon goor. Als je zo'n mooi all inclusive sieraad (pols bandje) om hebt moet je lang wachten bij de bar. Betalende klanten gaan voor. Om klokslag 09:00 rennen de mensen naar de schaarse ligbedden. Dus op lege maag vechten voor je ligplaats. Al met al veel geld voor wat je krijgt.
Kamers zijn prettig. Compact en alles wat je nodig hebt is aanwezig. Half pension geboekt. Toen we bij het avondeten de rekening voor de drankjes kregen waren we verbaasd. Je neemt aan dat het er bij in zit als je hiervoor betaalt. Dit is dan ook niet van tevoren gezegd bij het restaurant of inchecken.
Bar personeel en restaurant medewerkers zijn niet zo vriendelijk.
Duim voor de room cleaning. Erg netjes en super snel.
Bij het zwembad weinig ligbedden en parasols. Deze zijn vaak geclaimd.
Wij komen hier niet meer terug..
Na een busreis van 1.5 uur moesten we op aanwijzingen van de buschauffeur naar het hotel lopen. Na een hele klim met koffers kwamen we bij de achteruitgang van het hotel. Daarna duurde het even voordat we de ingang van het hotel vonden.
Bij de receptie werden we hartelijk ontvangen. Een van de vrouwen liep met ons mee om ons naar de kamer te brengen. Gelukkig maar want het hotel is een doolhof.
We zijn iedere dag naar het zwembad geweest. Dit is klein maar fijn. Helaas weinig bedjes en nauwelijks parasols. Mijn zoon vond de glijbanen super leuk.
In de bar bij het zwembad kun je drinken en snacks halen. Verwacht alleen geen vriendelijkheid van het personeel achter de bar. Barpersoneel was chagrijnig en langzaam.
Daarentegen was het personeel in het restaurant kei vriendelijk. 's Middags en 's avonds hadden ze een wisselend aanbod. Veel lekkere salades. Helaas te droog gebakken vlees. Ontbijt was lekker.
Kamer gedateerd wel schoon.

- € 261
Hotel Gran Garbí Mar
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 263
Beverly Park & Spa