Laagsteprijsgarantie
6.7
VoldoendeScore uit

Over Camping Le Soleil de la Mediterranee

Stel je voor: je loopt ’s ochtends zo met je kopje koffie het strand op bij Camping Le Soleil de la Mediterranee. Zonnig weer, de zachte zeelucht en het geluid van kabbelend water maken je meteen blij. Hier wacht een stralende vakantie vol zon, strand en mooie herinneringen. Dit is de plek waar jij echt even tot rust komt en geniet. Wil je weten waarom? Lees snel verder!

De ligging

Camping Le Soleil de la Mediterranee ligt mooi aan de Franse Côte d’Azur, vlakbij de charmante stad Fréjus. Het is de perfecte uitvalsbasis voor liefhebbers van de zee en het strand, met een zonnige ligging die je vast en zeker zal stralend maken. Vanuit hier fiets je in vijf minuten naar het fijne zandstrand, waar je je slippers uitbindt en je eerste duik neemt in de warme zeewateren. De omgeving biedt nog veel meer: gezellige dorpjes, gezellige markten en het heldere water van de Middellandse Zee wachten op je. Ideaal dus voor wie wil genieten van de zon, zee en cultuur, gewoon lekker dichtbij.

Camping Le Soleil de la Mediterranee voelt als je vakantie-thuis, compleet met alles wat je nodig hebt voor een ontspannen verblijf. Je ploft neer op je stacaravan of tent en voelt meteen de reiskriebel die je vakanties echt maken. De camping biedt zwembadplezier voor jong en oud, waar je in het water plonst en glijdt van de glijbanen. Wil je liever ontspannen? Dan pak je een fijn plekje op het zonnige terras. Voor wie actief wil blijven, zijn er sportvelden en speeltuinen. De sfeer is altijd gezellig en ongedwongen, alsof je bij goede vrienden bent. Hier maak je vakantie herinneringen die je nog lang bijblijven.

Bij Camping Le Soleil de la Mediterranee moet je lekker nadenken over je maaltijden, maar dat is juist genieten. Het restaurant serveert eenvoudige maar smakelijke gerechten, en je kunt ’s ochtends verse broodjes halen voor een vriendelijk ontbijt. Wil je je eigen gang gaan? De camping heeft een gezellige picknickplek en je kunt ook zelf koken op je barbecue of in de keuken van de accommodatie. ’s Avonds zit je met een gekoeld drankje je dagen door te nemen onder de blauwe hemel, met de geur van vers gebakken pizza’s en verse salades in de lucht. Het is simpel, lekker en precies wat je nodig hebt voor een ontspannen eetmoment in de zon.

Hier is praktische info die je vakantie nog lekkerder maakt: De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten, zoals het zwembad en de animatie, zijn tegen betaling en kunnen afhankelijk van het seizoen gesloten zijn vanwege het weer of onderhoud. Maar maak je geen zorgen, je bent goed voorbereid om volop te genieten. Deze camping biedt een fijne mix van comfort en natuur, zodat je zonder verrassingen je vakantie kunt doorbrengen. Neem alles mee, geniet volop en ga relaxed op reis!

De camping straalt een gezellige sfeer uit en ligt vlakbij het strand, wat meteen een zonnige vakantiegevoel geeft. Het zwembad is een topattractie met leuke animatie, waar kinderen zich volop kunnen vermaken terwijl je je onder de zon ontspant. De treintjes naar het strand en de boulevard maken alles makkelijk en plezierig. ‘s Avonds zijn er gezellige shows, en overdag groeit de pret met de glijbanen en leuke activiteiten. De netjes gehouden sanitair en de frisse buitenlucht zorgen voor een frisse vibe. Ondanks wat kleine minpunten, blijft deze camping een plek waar herinneringen worden gemaakt. Het klinkt alsof de levendige sfeer en het goede weer de vakantiebepaling echt compleet maken voor wie wil genieten en opladen.

• BBQ toegestaan

• Fitness

2 RUE SAINTE BEUVE, F-66750

6.7
VoldoendeScore uit 20 reviews

Juli/ augustus 2025
Door Chiel en Marjolein op 07-08-2025

Prima camping!
Het zwembad is heel leuk. Er was voldoende toezicht en er was zelfs animatie in het zwembad.
Tussen de middag moest iedereen uit het zwembad naar zijn/ haar bedje en werden alle handdoeken verwijderd van de bedjes die niet bezet waren. Op die manier wilden ze voorkomen dat mensen de bedjes bezet hielden. Top!
Animatie is heel leuk en veel, maar helaas Franstalig. Onze kinderen konden hier gezien de taal dus niet aan deelnemen. Dat vonden wij een groot minpunt. ‘s Avonds was er wel altijd wat leuks qua showtjes en daarvoor heb je de taal niet echt nodig.
Sanitair was netjes en werd geregeld schoongemaakt.
Wij stonden echter op een kampeerplaats omringt met huisjes en stacaravans. Als rasechte kampeerders zijnde mis je dan dat campinggevoel. Iedereen zit op een eigen eilandje. Dit was voor ons ook een groot minpunt.

Supertevreden familie
Door Cindy op 06-07-2025

Wij hebben 1200 km gereden met kind van 3, 13 en 15. Was voor iedereen de moeite. Zijn terug sinds gisteren en we willen al teruggaan. Animatie is de TOP

veel ste drukke camping
Door van Uden op 09-08-2024

sanitait gebouw was ver uit smeerig. geen toiletpapier. Lampen gaan uit wanneer je onder de douche staat doordat er een timer op zit. De kampeer plaatsen zijn minimaal en zitten midden tussen de chalets verstopt.
Het lijkt wel of sommige chalets permanet op het park bewoont worden.
Het zwembad is echt veel en veel te druk. Wanneer je een keer van de glijbaan wil moet je zeker 10 min in de rij staan.
Plus punt het treintje naar het stant en boulevaard is goed geregeld

Camping Le Soleil de la Mediterranee

Nooit maar dan ook nooit meer!
Door Dutch family op 08-08-2024

Ik zal niet zeggen dat het 1 bak ellende is, maar een 5 sterren camping is dit echt niet.
Iedere dag vroeg je nest uit om een ligbedje te scoren bij het veel te drukke zwembad, lijkt wel een mierennest.
Glijbanen en pizza’s zijn top. De rest is eigenlijk gewoon drama. Nooit maar dan ook nooit meer!

Camping met wat minpuntjes.
Door Niek op 27-02-2024

Prima camping met wat minpunten.
Locatie is prima dichtbij het strand.
Fijn treintje die vanaf de camping gratis naar het strand en centrum rijdt.
Zwembad is leuk maar veel te klein voor het aantal mensen op de camping. Veel te weinig ligbedjes. Waren alle keren dat wij gingen zwemmen allemaal bezet.
Leuke animatie, wel in het Frans.
Verder zou ik echt adviseren om niet via Eurocamps te boeken.
Bij de accommodaties Eurocamps zit je buiten op de veranda aan een houten picknicktafel. Er is niet eens een fatsoenlijke stoel aanwezig.
De accommodaties van Roan zijn een stuk luxer en comfortabeler. Voor ons nooit geen Eurocamps meer.
Accommodaties staan er dicht op elkaar.

Te druk in zwembad
Door Leen Nijskens op 30-08-2023

Geen 5 sterren waard!!!
Het zwembad was altijd overvol, op een dak was extra ligplaats maar veel te weinig ligbedden terwijl er echt wel plaats voor was vind ik het niet kunnen om op een harde grond te moeten zonnen.
De bakker ... maar 1 soort stokbrood te verkrijgen , chocoladebroodje en croissant en als je niet reserveerde kon het zijn dat er niks meer was...
Je kan niet met de bankkaart betalen onder de 10 euro , belachelijk!
Wij zijn vaak naar de zee geweest om te gaan zwemmen
Losse zwemshorts zijn toegestaan maar ook boerkini :/
Wij gaan nooit meer terug omdat het te druk was