Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Rivier: 200m
Winkelmogelijkheden: 2200m
Adresgegevens | Bakkerpad 17, 5492 TL |
De Graspol
De Graspol is een fantastische Kleine Camping met staanplaatsen die wisselend van grootte zijn, maar de meeste zijn zeer ruim. Prachtig modern en goed onderhouden sanitair.
Zeer vriendelijke en behulpzame beheerders.
Goede uitvalsbasis voor mooie fiets knooppunten-routes in prachtige en wisselende natuur.
Afhankelijk van de in bedrijf zijnde landingsbaan op Eindhoven Airport op gezette tijden soms wat geluidsoverlast, maar daar is goed mee te leven.
Een camping om aan te raden en zeker een keer naar terug te keren.
Drie weken met veel plezier op deze prachtige natuur camping verbleven. Wat een heerlijke rust.
Veel wandel en fiets routes.
De camping wordt perfect onderhouden en het sanitair is modern en smetteloos schoon.
De eigenaars zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam
Ik kan deze camping zemer aanraden aan een ieder die voor een rustig vetblijf komt.
Het was weer een heerlijk verblijf, ondanks de hitte hebben we heerlijk in de schaduw gestaan en was het goed te doen.
De ontvangst was weer hartelijk met een lekker kopje koffie, wij komen zeker nog weer terug.
Marco en Aurora bedankt en ga zo door. Gr Wim en Ria.
Prachtige camping, heel goed en schoon sanitair. Op de 400 serie plaatsen, had je weinig contact met je buren. Dit is in feite mijn enige minpuntje. De beheerster was uitermate vriendelijk, we werden ontvangen met koffie .
Fantastische camping, we werden ontvangen met koffie en een gezellig informatief en leuk gesprek, eigenlijk was alles op deze camping perfect, en heb niets toe te voegen aan de andere reviews want alles is al gezegd.
Nogmaals alle lof voor de camping en eigenaars.
Mooie camping! Vriendelijke beheerders die je welkom heten met een kopje koffie en een gezellig praatje over de camping en de omgeving. Grote kampeer plaatsen. Wat wij ook super vonden waren alle routes op geplastificeerde kaartjes van de wandel en fietst tochten die je kon gebruiken. Het douche gebouw is echt heel mooi en schoon. Top camping waar wij zeker nog een keer naar terug gaan. Succes!
Gr. Rien en Jeanne