Laagsteprijsgarantie

Dennenoord

MatigScore uit 9 reviews

Top camping
Door Leon Luitjens op 05-09-2025

Ik kan niks anders zeggen dan een top camping!

Geen goed woord voor over
Door Erwin op 31-08-2025

Wat een waardeloze camping. Agressie wordt niet aangepakt, omdat ze niets kunnen doen als ze het niet zien. Als je niet kijkt dan zie je natuurlijk ook niks. Lekker makkelijk. Het is een losgeslagen bende zonder toezicht. Geen veilige locatie voor jongeren.
Niks te doen ook. Funcabine is weinig fun. Overdag te warm en ‘s nachts te koud en vies. Een hondenhok met koelkast. Ook wc’s en de douches is een tering bende.
Wat mij betreft pakken ze vergunning per direct af. Geen goed woord voor over.

Smeerzooi
Door Milan op 24-08-2025

Wat een waardeloze troep daar in ommen, er wordt niks geregeld op de camping. Zolang je zelf niks regelt is er je hele vakantie geen donder aan. Er is overigens 1 activiteit namelijk de boksbal. Dan begint savonds om 11 uur een keer die dooie club waar 3 man in staat. Het eten was karig een dun pizzaatje of een bakkie patat met veel te veel kruiden. Ohja en dan de “fungalow” waar ik zelf weinig fun aan vond. Zoiets gun ik mijn grootste vijand nog niet want allemachtig wat een ellende, niks geïsoleerd tegels als vloer. Overdag kon je je er niet verkeren omdat het zo heet was en snachts lag je te klappertanden. Ook was er maar 1 stopcontact in dat hele huisje voor 12 man. Als de bende in de fik wil hebben moet je dat zo houden. En dan nog die douches wat voelde alsof er over je heen werd gepist met zon pisstraal in je nek. Bij de wcs kun je tot twaalf uur smiddags komen anders zie je overal stront. Mocht je twijfelen niet doen.

Dennenoord
Door Fleur op 15-08-2025

Ik zou van 11 tot 18 augustus gaan, helaas ben ik de 15de al weggaan omdat een vriendin van mij de 14de weg was gegaan door privé omstandigheden.. de tijd die ik er heb gehad was super leuk! Aardige crew ze helpen je echt met alles.. als je natuurlijk wel ook met hun goed praat en omgaat.
Hygiëne is wat minder maar dat kan je verwachten van allemaal jongeren die iets op hebben, in de ochtend wordt alles wel goed weer schoon gemaakt.. het eten was wonderbaarlijk best goed had slechter verwacht. Slapen was soms wat lastiger omdat er veel mensen nog om 6 wakker zijn en door aan het feesten zijn, maar ze komen je niet lastig vallen als je in de tent ligt.

Goeie kraam
Door Daaf op 09-08-2025

Patatbakker weet wat die doet en kan een flink zuivere stem op zetten als het op zingen aan komt, bijna net zo zuiver als het vet. Want dat is buitengewoon solide.

Vervelende crew
Door Rosalie op 01-08-2025

Het is een leuke ervaring om te doen met vrienden, maar de crew is hele dagen vervelend. Het kan zijn dat je voedselvergiftiging krijgt aangezien de hygiëne niet top is, oftewel prima camping alleen ik raad het niet aan.