Adresgegevens | Oosthalen 5, 9414 TG |
Tikvah
Wij hebben drie nachten met onze caravan op deze camping gestaan. De camping bestaat uit meerdere velden, allen omzoomd door groen.
De camping wordt netjes onderhouden, wat ook voor het sanitair geldt. Her en der is er op de velden een aantal speeltoestellen en op één veld is een verzameling van speeltoestellen, een springkussen (ook geschikt voor peuter) en een waterpartijtje aanwezig.
De camping was ongeveer voor de helft bezet. Ruim voldoende watertappunten aanwezig.
Er zijn zowel schaduwrijke als zonnige plekken.
De ontvangst was vriendelijk.
We zijn naar deze camping gegaan vanwege de goede recensies. Wij gaan er in ieder geval niet meer naar toe. Tijdens de openingstijden van de receptie was er niemand aanwezig. Het sanitair is niet elke dag schoongemaakt. De prullenbakken zaten vol met handdoekjes en etensresten. De tweede week van onze vakantie zat het veld naast ons vol met honden, die maar niet ophielden met blaffen en er stond een man geregeld te plassen in de struiken, terwijl de wc nog geen vijftig meter verderop is. Na 24 uur aan een stuk regen, vond de eigenaar het niet nodig om even te komen vragen of we het gered hadden. Wij zijn dat van andere vakanties niet gewend, en zijn erg teleurgesteld in deze camping die nota bene de naam Hoop heeft.
Vriendelijke beheerders, super schoon sanitair, centrifuge aanwezig, speeltoestellen voor de kinderen. Op loop afstand van herinneringscentrum Westerbork. Veel fiets- en wandelmogelijkheden.
Wij hebben 4 nachten genoten van de rust en comfort van deze camping. De camping ligt op zeer korte afstand van vm kamp westerbork wat voor ons een extra impuls van bezinning gaf.
De camping heeft grote kampeerplekken mooi sanitair dat alles voor een kleine prijs
Voor de kinderen en teeners is er een chill ruimte