Campeggio Paradiso

Website |
- € 155
p.p. vanaf*
Camping Village Mar Y Sierra
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Camping Podere Sei Poorte (Glamping)
CampingAgriturismo La Concia
Camping
Wasmachine
Centrale verwarming
Campeggio Paradiso
Onlangs 2 weken geweest. De eigenaar en zijn zoons zijn enorm behulpzaam, vriendelijk, gastvrij en willen het je 'echt' naar je zin maken. Het is een terrassen-camping maar wel met steile tussenlagen. Uitzicht en ligging is fantastisch. Indien je van fietsen / wandelen in de bergen houdt, is dit een uitermate geschikte uitvalbasis. Sanitair is wel enigszins gedateerd. Er is geen restaurant. Carpegna is echter op een steenworp afstand. Al bij al....voor een rustige (sportieve) vakantie liefhebber een aanrader.
Over het algemeen hebben we het prima naar ons zin gehad, maar dat lag niet aan de camping zelf. De ligging was heel fijn, vlak aan het meer waar je zo met je sup heen kan lopen. Het zwembad was prima, schoon en genoeg voor de kids om zich te vermaken en om zelf wat baantjes te trekken. Wel ontzettend chagrijnige badmeesters. De Villatent waar wij in verbleven was super, heel mooi en sfeervol, fijne buitenruimte, hangmat en bbq. Op het eerste gezicht schoon, maar stoffig onder de bedden en vies afdruiprek. En als je in een van de eerste drie tenten zit kijk je recht tegen stacaravans aan die wel heel dichtbij staan.
Het eten in het restaurant was prima, alleen sfeerloos. En aardig personeel, maar leek alsof ze doodongelukkig waren.
Het animatie team was zó slecht begin september! Wederom sfeerloos. Als ze er al waren hadden ze er geen zin in. Geen geduld met kleintjes ‘s morgens. En 21 uur, veel te laat voor minidisco. Kwam niemand.
De terrassencamping ligt tegen een steile helling (tot 27%). De eigenaar (een bijzonder aardige, behulpzame man) brengt je caravan desgewenst naar je plek.
Het uitzicht vanaf het bovenste terras is spectaculair en je krijgt er een goede conditie, want je blijft aan het trappenlopen. 😊Wel is er een bandenfabriek naast, dus dat uitzicht wil je liever niet.
Ik vond de ontvangst zeer vriendelijk en alles was perfect geregeld voor ons geen verrassingen.
De standplaats was nog mooier dan we hadden verwacht en onze kinderen hebben genoten.
Alles was super clean , kortom een topper voor iedereen een echte aanrader!
Heerlijke camping, kindvriendelijk, mooi gelegen! Op loopafstand van dorpje met bars, restaurants, supermarkt èn mooie natuur.
Er is ook een bar op de camping en een fijn zwembad! Eigenaar Davide doet er alles aan om het de gasten naar de zin te maken!
En, omdat je op hoogte zit, koelt het s avonds wat af en slaap je goed😀😀😀. Wij zijn al een paar keer hier geweest.
Echte Italiaanse familiecamping, met bovenaan een aantal terrassen voor caravans, campers en tenten. Geweldig uitzicht over de Marken! Wat een mooie plek. Veel ruimte, ook in augustus. Ontspannen sfeer. Dorpje op loopafstand met diverse winkels en restaurantjes. Prachtige stadjes in de omgeving, waaronder Urbino en ook mooi wandelgebied. Omdat de camping op 600 meter ligt qua temperatuur, zowel overdag als 's avonds, heerlijk.