Adresgegevens | Strengweg 2, 4525 LW |
Den Molinshoeve
Wij komen al jaren op Den Molinshoeve. Vanwege de ligging maar ook vooral vanwege de geweldige service. De laatste is met de wisseling van eigenaren totaal verdwenen. De discussie bij aanmelding laat zich niet in een paar woorden beschrijven. Verre van klantvriendelijk.
De ligging van de camping is erg mooi. Met name de panoramaplekken bieden een zeer mooi uitzicht.
De prijzen zijn hoog voor de panoramaplekken temeer omdat het geen comfortplekken zijn. Je moet de waterkraan delen met anderen. Vorig jaar gold voor de panoramaplekken in bepaalde periodes nog het Acsi-tarief. Nu niet meer. Alleen nu nog op de minder aantrekkelijke hoeveplekken.
Verder is de camping onder de nieuwe beheerders wat anoniemer geworden. We hebben nauwelijks personeel gezien.
Al met al prachtig gelegen maar duur.
Al voor de 7e meer hier geweest. Deze meer nieuwe edge naar. Wij waren gewend en vonden het fijn dat er goed werd geleden op hoe je de caravan plaatste. Iedereen keurin oo dezelfde afstand op fijn.
Nu staat iedereen maar hoe het ze uit komt. Een camper was zo groot dat hij in de lengte op een panorama plaats stond. Niet leuk als je daarnaast staat.
Overigens lijkt het steeds vaker of je op een camperplaats staat in plaats van een camping. Echt jammer.
Prijzen zijn bovendien heel erg hoog.
Rust? Even niet met hemelvaartsweekend een grote groep vrienden en kinderen om mij heen. Muziek aan, overal tentjes voor de kinderen, ballen onder de voortent, fles wijn om. Als je daar iets van zegt krijg je een grote bek. Wat een tegenvaller!!!! De vorige eigenaren hielden alles keurig in de gaten en driegen zorg voor rust en een prettig verblijf. Ik ben het na een dag al volledig zat!
Onvriendelijke ontvangst. Anderhalf uur moeten wachten terwijl gereserveerd was. Op militaire wijze moet het kampeermiddel geplaatst worden. Alle kampeerders die eerder er waren worden voorgetrokken . Iemand die te laat komt kan vertrekken word niet toegelaten. Telefoon word niet opgenomen alleen tijdens heel korte openingstijden.
Licht in toiletten gaat s nachts automatisch uit dus als je dan op toilet zit zit je in het pikken donker.srnsor bij de ingang dus daar heb je niks aan.
Al met al een nare ervaring . Wij moesten richting de heg en konden niets zien vanuit de caravan dan heb je ook geen contact .