Fietsverhuur
Adresgegevens | Tweemanspolder 6a, 2761 ED |
Website | Recreatiepark De Koornmolen |
Social media | Instagram, Facebook |
Recreatiepark De Koornmolen
Professionele en vriendelijke ontvangst. Je wordt door medewerkers naar je plek gebracht en die geven tevens de nodige uitleg. Wij hebben er 12 dagen gestaan.
Het grote sanitair gebouw wordt regelmatig schoongemaakt maar is gedateerd.
De camping oogt wat bijzonder met vaste jaarplaatsen, clubjes van ons kent ons en zo. Voor de rest niets mis mee.
De meeste plekken zijn ruim qua afmeting en schaduw.
Ligging bij de Rottemeren en min of meer aan het Willem Alexander wedstrijd circuit. Ook uitstapjes naar Rotterdam, Gouda en Den Haag.

Het is heel erg jammer dat het zwembad niet altijd open is
Er is een buitenbad maar daar zit geen water in
Het was zeer teleurstellend dat hier zo weinig gebruik van gemaakt kon worden
Echt een zeer groot minpunt
De omgeving is prachtig
Wij hadden een plaats met privé sanitair. Prachtig. Goed en mooi sanitair en 16 ampère stroom. Dat is bijna hetzelfde als thuis, luxe! Er was alleen niet zoveel te doen voor mijn pubers. Al werkte de WiFi prima, dus dat was dan weer een uitkomst. De omgeving is geweldig. Echt verrassend. Wat een water. Tip: neem een tafel bij 't Graanhuys, doe een tocht door 't Koornmolengat met een gids en huur een bootje bij van Vliet en vaar de Rotte af. Volgend jaar hopen we alleen op iets meer zon!
Wanneer je voor het eerst in Nederland blijft, denk je toch: als het allemaal maar meezit.... Nou... het weer zit tegen... maar de camping zelf zat flink mee! Gelukkig was er ook een animatieruimte waar de kinderen lekker konden spelen en knutselen, want buiten was het niet leuk. We stonden op het Mollenveld. Gelukkig een droge plek met gras. Iets waar we wel blij mee waren. Toiletten waren prima, kan beter, maar prima. We hebben alweer geboekt voor volgend jaar. Zelfde peridoe (in de bouwvak).
Het was een prachtige ervaring. We hebben in september de tent uitgeprobeerd, die we net hadden aangeschaft, en gingen in ons eigen dorp naar de camping. Het was zo leuk (en mooi weer) dat we extra dagen hebben bijgeboekt. Prachtige velden, alles groen en goed sanitair. Vriendelijk personeel en we hebben delen van de natuur gezien die we nog nooit hadden gezien (en dat als inwoner van Zevenhuizen.. haha). Zodra de zon weer schijnt, komen we weer gezellig langs.