Buitenhof De Leistert

We hebben de beste aanbieders voor Buitenhof De Leistert voor je op een rij gezet:
Deze accommodatie heeft een score van 9
Door vakantiegangers bekroond met een Gouden Zoover award
Over Buitenhof De Leistert
Buitenhof de Leistert is gelegen in het hart van Midden-Limburg. Dit familiepark biedt alles, maar dan ook écht alles, voor een heerlijke vakantie. Met een oppervlakte van ruim 200 voetbalvelden en een enorm aanbod aan voorzieningen is vervelen haast onmogelijk! Geniet van de ruimte en luxe in de Limburgse vakantieboerderijen of de modern vormgegeven bungalows.Buitenhof de Leistert staat bekend om haar enorme aanbod aan faciliteiten. Jong of oud, indoor of outdoor, er is altijd iets te doen. De faciliteiten zijn veelal gratis en onbeperkt te gebruiken. Het recreatieteam organiseert verschillende activiteiten waaraan je gratis kunt deelnemen, zo bespaar je nog wat centjes! Bij goed weer een potje midgetgolfen, lekker spelen in de vele buitenspeeltuinen, de “waterspeelzone” of een duik nemen in het buitengolfslagbad.Is het even wat minder mooi weer? Neem dan een plons in het subtropisch zwembad of ga op ontdekking in de jungle van La Selva Playground. Aangrenzend aan La Selva Playground kun je genieten van heerlijk eten in familierestaurant La Selva Food & Drinks.In de overdekte Plaza kun je altijd terecht. Lekker spelen in de indoor speeltuin, een potje hyperbowlen met de familie, met Pluck en Pien knutselen in Het Klushuis en dansen in Aventuria. Hier kunnen de kids urenlang plezier beleven. Heb je zin in een hapje, een drankje of een uitgebreid diner? Dat kan bij het Italiaanse restaurant Via Verde of beheer zelf de grill bij restaurant Grillo. Voor een snelle hap kun je terecht bij snackbar Mr. Friet.
Vakantiegangers zijn dol op de verzorgde uitstraling van het vakantiepark en de prachtige, goed uitgeruste huisjes en bungalows. Vooral de luxe en kindvriendelijke opties, zoals vakantieboerderijen met grote omheinde tuinen, scoren hoog. Het comfort wordt verder benadrukt door fijne bedden, ruime kastruimte, en extra grote koelkasten die ideaal zijn voor grote groepen. De aanwezigheid van leuke, uitdagende speeltuintjes en een warm, gezellig zwembad waar kinderen uren kunnen spelen, wordt zeer gewaardeerd. Ook de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel en de uitgebreide faciliteiten, zoals de binnenspeeltuin en veilige speelomgevingen, krijgen een dikke pluim. De Wifi-verbinding in de comfort bungalows is een hit bij tieners.
Parc Maasresidence Thorn
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Adresgegevens | Heldensedijk 5 , 6088 NT |
Buitenhof De Leistert
Net terug van 4 paasdagen bij de Leistert. Het was voor ons de vijfde keer dat we hier met ons hele gezin zijn geweest. We verbleven in een 13 persoons luxe bungalow. In een woord fantastisch. We hadden ook een super grote tuin wat heel fijn was voor onze hond.
Het huis was goed onderhouden en alles wat je graag wilde was aanwezig. Lekkere bedden, voldoende kastruimte en fijne bad/douche. Ook een extra grote koelkast is er aanwezig, heel fijn, zeker als je met zo'n grote groep bent. Wij boeken volgend jaar weer.
Fantastisch mooi park met hele mooie bungalows. Wij kozen voor een luxe kindvriendelijke vakantieboerderij en alles was daar prima in orde met een grote omheinde tuin wat zeker een meerwaarde was. In elk deel van het park vind je leuke speeltuintjes voor de kinderen. Leuke en uitdagende speeltuintjes bijna allemaal in hout. Zwembad was lekker warm en gezellig zodat de kindjes zonder problemen enkele uren in het water konden spelen zonder koud te krijgen. Overal waren de medewerkers enorm vriendelijk en behulpzaam. Uitgebreide shop. Over de ober poes Leike praten onze kindjes nog elke dag en ze missen haar. Leuk initiatief.
Wij komen zeker volgend jaar nog eens terug voor een langere periode.

Buitenhof De Leistert
Wij verbleven in een 5 persoons comfort bungalow. Deze was ruim en heel netjes en heeft ook goede Wifi (wat tegenwoordig door onze tieners zeer gewaardeerd wordt).
De laatste keer dat we op dit park verbleven was in een lodge ruim 10 jaar geleden. Het park was toen al mooi, maar het is inmiddels wat uitgebreid en verbeterd, zosls de binnenspeeltuin: speeltoestellen met zand eronder. Leuk voor kinderen tot +/- 12jaar.
De grote vijver heeft inmiddels ook een veilige omheining, zelfs vanaf naastgelegen speeltuin.
Ik wilde eigenlijk met onze tieners naar naastgelegen gamehal, maar die was helaas zondag gesloten i.v.m. carnaval. (Deze informatie stond ook op gewoon hun site). Zwembad was netjes en geschikt voor alle leeftijden, chloor wel sterk. We hebben een 4 pers. skelter gehuurd. We konden kiezen om een uur te wachten, of de laatste te nemen die nog gerepareerd moest worden, omdat die stroef trapte. Daar is de receptie dus eerlijk in!
Mooi park, veel faciliteiten. Veel en mooie speeltuinen. Niet heel schoon. Zowel huisje als zwembad (veel schimmel). En erg onvriendelijke medewerkers. Bij de kleinste vragen zuchten. Meedenken doen ze absoluut niet. Maakte dat we met een ietwat verdrietig gevoel weer naar huis zijn gegaan.
Wat een fantastisch park. Ruim opgezet. Culinaire bungalow voor 8 personen die van alle gemakken is voorzien. Schoon bij oplevering en een heerlijke tijd gehad. Ook op het park gegeten en activiteiten gedaan op het park. Komen zeker vaker terug