Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Over De Wachtsluis
Camping De Wachtsluis & Theehuis Juffertje in het Groen is een nette camping met eigen theehuis. Hier word je hartelijk ontvangen door de behulpzame eigenaren. Voor de kinderen zijn er skelters beschikbaar. Camping De Wachtsluis in Retranchement ligt vlakbij het strand en Natuurgebied Het Zwin. Ook op korte afstand van Middelburg, Gent en Brugge.
De reviews tonen aan dat vakantiegangers genieten van de rustige en sfeervolle sfeer op camping de Wachtsluis. Ze waarderen de keurig verzorgde omgeving en vooral het schoonmaakonderhoud van het sanitair. Het gezellige theehuis met verse broodjes en koffie is voor veel geliefd, een perfect begin van de dag. De korte afstand naar het strand geeft ruimte voor ontspannen wandelingen en zonnen in de zon. Ondanks wat regels en onduidelijkheden, blijven de reizigers positief over de hartelijkheid en gastvrijheid op de camping. Ze komen voor rust, comfort en die onmiskenbare vakantiekriebel die je zeker meeneemt. Het stralende gevoel dat deze plek biedt, zorgt dat ze terug willen komen en mooie herinneringen maken.
Adresgegevens | Wachtsluis 1, 4525 ND |
De Wachtsluis
Net terug van twee weken wachtsluis,met onze drie kinderen en de hond natuurlijk,die mocht ook gewoon mee!Camping de wachtsluis is een super nette en goed georganiseerde camping,op een super locatie,dicht bij het strand en met de fiets kun je de omgeving goed ontdekken en naar leuke plaatsen fietsen zoals,Knokke of Sluis.Op de camping is een leuk theehuis met terras waar je broodjes en andere lekkernijen kunt kopen.Luc Hanneke en de kinderen zijn fanatiek en proberen het iedereen naar hun zin te maken!volgend jaar gaan we zeker weer terug…
Bij aankomst bleek dat we niet met de auto bij de plek mochten, geen leuke ontvangst, dat de eigenaar de caravan met de trekker op de plaats zet prima, maar in de auto stond de koelkast ed. toen ik zei hang de caravan maar achter de auto we zoeken wat anders mocht het ineens wel!
Vanaf de dag van aankomst deden de douche"s het niet, iedere morgen lopen naar het andere toiletgebouw voor ons geen probleem maar na een paar dagen ben je het wel beu!
We hebben er 10 dagen gestaan toen wij weggingen waren er monteurs bij.
En dan al die regeltjes, in hun mail die je vlak van te voren krijgt staat een afbeelding van het geaccepteerde grondzeil, maar de eigenaar had liever dat we dat niet neerlegde wel gedaan
We hebben in januari besproken en we merkten wel dat de gasten die er al jaren komen de mooiste plekken hebben, wij stonden op een bijzonder onvrij plekje.
De omgeving is in één woord geweldig, maar voor ons nóóóóóit meer de Wachtsluis!!!
De camping heeft nagenoeg alles wat een camping zou moeten hebben.
Maar.. er zijn te veel regeltjes. Alles kan maar op 1 manier. Niks mag, alles moet.
Het argument is dan, dat ze een kleine camping zijn en geen Roompot of Landal.
Ik denk dat de eigenaren het zichzelf daardoor onnodig moeilijk maken.
Te star!
Wat een heerlijke plek! Camping de Wachtsluis is een prachtige, rustige camping met een sfeervolle uitstraling. Alles is keurig verzorgd en vooral het sanitair is uitzonderlijk schoon – dat zie je niet overal.
De eigenaren, Luc, Hanneke en Bart, zijn stuk voor stuk hartelijke mensen die met oprechte aandacht zorgen dat hun gasten een fijne tijd hebben. Hun inzet en gastvrijheid maken echt het verschil.
Een grote plus is het gezellige theehuis op het terrein, waar je elke ochtend kunt genieten van verse broodjes en een heerlijke kop koffie. Een perfecte start van de dag!
De camping ligt bovendien op korte afstand van het strand – ideaal voor een ontspannen wandeling of een dagje zon, zee en zand.
Kortom: een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar rust, comfort en gastvrijheid aan de kust.