Laagsteprijsgarantie

Stokske 11, 5066 CC

Minicamping de Lindehoef

9.1
FenomenaalScore uit 4 reviews

Geweldige camping / paarden pension.
Door Mark van Veghel op 07-09-2024

Ge-wel-di-ge camping. Mooie en ruime kampeerplaatsen. Superschoon sanitair, ruim voldoende wc's en douches, erg mooie omgeving om te fietsen, super vriendelijke beheerders. En voor kinderen een keur aan speelmogelijkheden en speelgoed. En ook de paarden pensions worden op eenzelfde manier bijgehouden. Kortom: een aanrader!

Enkel lof!
Door Cyril Aben op 11-08-2024

Ontzettend genoten met de kleinkinderen van 3 en 6 die nog nooit in een tent hadden geslapen.
Uitermate vriendelijk ontvangen, een ruim perceel achterin en ondanks dat zeer goede wifi (tegenwoordig belangrijk;-)
De sanitair was als nieuw, ruime (gratis) douches en zeer schoon.
De kinderen konden gebruik maken van talloze skelters en fietsjes, het enige wat ze op een erg warme dag misten was de mogelijkheid om iets met water te spelen/kliederen.
Dus erg genoten op een steenworp van huis, dankjewel!

Toplokatie
Door Marc op 05-10-2023

Ik begrijp de vorige recensie niet, een onvriendelijke ontvangst. Hele vriendelijke mensen bij ontvangst en behulpzaam. Mijn wegwerp BBQ deed het niet en de gehele familie was druk in de weer om aanmaakblokjes te regelen. Hele mooie locatie, het perfectie punt voor wandelen, fietsen en naar o.a. de Beekse bergen of Efteling te gaan. Ook voor een bezoek aan Den Bosch of Tilburg. Voor de kinderen zag ik air hockey, , tafelvoetbal, zandbak, tractoren en meer waar men gebruik van kan maken. Verse eieren en ijsjes te krijgen bij het voorgebouw, je moet wel geld in het potje stoppen. Wat een Brabants vertrouwen. Kortom, wij gaan zeker terugkomen.

Kindvriendelijke camping
Door Unknown op 28-07-2022

De kinderen hebben zich heel prima vermaakt met alle skelters en fietsjes, in de speeltuin en de recreatieruimte. Het terrein is niet groot dus ze kunnen lekker zelf hun gang gaan wat erg relaxed is. Het sanitair is onlangs uitgebreid wat wel hard nodig was al is het nog steeds wat weinig. Het is wel allemaal netjes en schoon.
De gastvrouw komt geregeld érg bot uit de hoek, een cursus klantvriendelijkheid zou echt geen kwaad kunnen lijkt me