Over Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen
Bij Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen in Zeegse kun je heerlijk tot rust komen. Lekker aan het zwembad liggen of relaxen in de sauna. Het diner is een hele ervaring met live cooking. De kamers zijn schoon en mooi ingericht. Dit is een goede uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten, waarvoor je bij het hotel fietsen kunt huren.
Vakantiegangers genieten van de ligging van het hotel, midden in een mooi, zonnig gebied vol mogelijkheden. De frisse omgeving straalt rust uit, perfect voor een ontspannen dag. Na een dagje ontdekken waardeerden velen de nieuwe kamers met een heerlijke regendouche en een frisse look. Het eten was prima en de sfeer gezellig, vooral na een dag vol zon en zee. Sommige reizigers vinden het stoer dat het hotel in een oud, karakteristiek pand ligt, dat net even anders is dan de standaard. De geur van verse koffie en de mogelijkheid om buiten te zitten maken de ervaring compleet. Ondanks kleine ongemakken blijft de herinnering aan een stralende, gezellige vakantie hangen. Zo komt de vakantiekriebel helemaal tot leven.
Airconditioning
Visa
Mastercard
Adresgegevens | 8 Schipborgerweg 8, 9483 TL |
Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen
Zondag geweest voor een een lekkere kop koffie en een cappuccino ( helaas)
Moesten 20 minuten wachten voor dat de consumpties kwamen.
Helaas de cappuccino was alleen maar melk en er zat geen smaak aan.
Wilden er ook eerst lunchen, maar hebben maar niet mee besteld.
We maakten een opmerking dat het zo lang duurde waarop de ober vertelde dat de reden was dat het allemaal koffie en cappuccino was vandaag.
Vreemd antwoord.
Komen er niet weer.
Ligging van het hotel uitstekend, in een mooi gebied met veel mogelijkheden. Hotel is erg gedateerd en ben ik niet van Fletcher gewend. Kamers heel warm, geen airco. Vloerbedekking in hotel uit de jaren 60, oubollig. We sliepen aan de voorzijde. Ivm de warme kamer de balkondeur ‘‘s nachts opengezet. Helaas tot ver in de nacht veel lawaai van lallende gasten/jeugd. Niet voor herhaling vatbaar.
2 overnachtingen in eengerenoveerd hotel. Mooie kamers geworden en een heerlijke regendouche. Eten was prima. Alleen jammer dat er geen enkele rekening wordt gehouden met diabetici. Nergens bij het buffet suikervrije gerechten.
Na 3 jaar het hotel weer bezocht en was een complete deceptie: 1. Kamer was snik heet en temperatuur kon geregeld worden, 2. Live cooking voor € 39,00 p.p. ver onder de maat, zowel kwalitatief en schraal assortiment (was altijd top), 3. Matras boxspring bed had duidelijk zijn beste tijd gehad was zeer slap/zacht geworden en 4. Last but not least: Honden waren altijd toegestaan in een speciaal gedeelte van het restaurant. Honden zijn niet meer toegestaan in het restaurant en we moesten buiten het restaurant ontbijten en dineren op een soort van “Anna Frank plek” !?
Een tweedaags verblijf geboekt bij Fletcher de Zeegser Duinen. Nu hebben wij al eerder bij dit verblijf geboekt (ook voor Corona en altijd met hond). Maar wat schetst onze verbazing honden : mogen dus niet meer in het restaurant.(staat nergens aangegeven) We moesten op een Anne Frank plek zitten voor het ontbijt en diner. Het ontbrak er alleen nog aan dat wij een badge op moesten van honden niet welkom. Dit is heel schrijnend aangezien Fletcher (de naam van de hond van de oprichter notabene altijd beoogd heeft een hondvriendelijk hotel te zijn). Call business ook. Aangezien het hotel zich pal naast een honden losloopgebied bevindt, Hoe kan het management zo de plank mis slaan door een soort van ontmoedigingsbeleid te voeren! De life en cooking had ook zeker aan kwaliteit en kwantiteit ingeboet. Vroeger kon je mateloos zalm opscheppen en garnalen, nu een duf schaaltje. en geen bordjes en als je vraagt wat is het . .. wordt je afgebekt.
Mooi hotel, zowel restaurant als kamers. Kamer niet bijzonder maar verder prima en koffie apparaat op de kamer. Eten (live cooking) was heerlijk. Er was een deelgenoot met gluten- en lactose intolerantie en daar is fantastisch voor gekookt. Groot compliment! Maakt ze wel eens anders mee. Zeer leuk weekend gehad en ABBA was geweldig.