Laagsteprijsgarantie

Veluwezoom 45, 1327 AK

Van der Valk Hotel Almere

7.2
GoedScore uit 23 reviews

Van der Valk Almere geen succes.
Door Arnold op 24-10-2025

We hadden een boeking van 5 kamers voor 12 personen. Omdat we memberlid zijn kregen we een welkomstdrankje aangeboden. Bij het weggaan moesten we nog 1 cola afrekenen, omdat het systeem aangaf dat we met z'n elven waren. Bizar, zo klantonvriendelijk. We werden bij de receptie boos afgewimpeld toen we om handdoeken vroegen voor het zwembad. Want die liggen niet bij het zwembad.
Op de gang stond tijdens ons gehele verblijf een GFT-kliko op de gang ivm een lekkage. Dit hadden we nog nooit meegemaakt bij Van der Valk.

Voor herhaling vatbaar
Door S. Vroegh op 28-01-2025

Heerlijk verblijf gehad. Ruime kamer. Genoten van het zwembad, stoombad en sauna.

Fantastisch hotel !
Door Sam op 24-11-2024

Wij hebben bij van der valk Almere een heerlijk verblijf gehad ! Van check in tot aan het eten in het restaurant. Ontzettend vriendelijk geholpen door de dames van de receptie, geen vraag was te veel! Gratis parkeren en mijn auto kunnen opladen. Daarnaast ook heerlijk gebruik gemaakt van het zwembed, de saune en de stoomcabine. Wij komen hier zeker terug.

Heerlijk hotel
Door Erik op 01-11-2024

Heerlijk hotel met supergoed ontbijt! Wij hadden een standaard kamer, alles superschoon, ruim voldoende handdoeken en toiletspullen. Fijne bedden, kortom voor herhaling vatbaar.

Tot de volgende keer!
Door Didi van der Linden op 09-08-2024

Één jaar geleden hier overnacht en dat wat al goed, maar dit verblijf was het nog beter! Een leuke glimlach bij aankomst, lekker zwemmen en genieten van de wellness. De kamer is brandschoon en de bedden slapen erg goed. Kunnen wij die fantastische kussens ergens kopen?!
Het restaurant was ook heel goed. Voor mijn verjaardag hadden wij zelfs vuurwerk bij het dessert gekregen.
Bedankt voor het leuke verblijf!

Nooit weer . Ga hier niet heen !
Door Andre Mulder op 03-08-2024
Alleen gereisd

onlangs hier een kamer geboekt. Krijg kamer 143 toegewezen ( toch 190 euro per nacht ). nu heeft men aan de buitenkant verlichting branden dag en nacht om het hotel mooi uit te lichten, maar neem dan ook voor de kamers die hier gelijk aan liggen verduisterende gordijnen, maar nee goedkopere gordijnen die het licht doorlaten ( ach je hebt geen licht nodig om naar de wc te lopen snachts ). echter daar blijft het niet bij. nee tegenover deze kamer ligt de technische ruimte die je terughoort in de kamer. Ik ben om 2 uur snachts de kamer uitgevlucht naar een ander hotel om toch nog nachtrust te krijgen.
Uiteraard een klacht ingediend maar ook hier niet serieus genomen. Nooit weer !!