Laagsteprijsgarantie
FenomenaalScore uit
  • Geen brandstoftoeslag achteraf bij vliegreizen met vertrek t/m maart 2027

• Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 9.4

• Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie

• Door vakantiegangers bekroond met een Gouden Zoover award

Over Eftalia Aqua Resort

Bij Eftalia Aqua Resort wacht een stralende vakantiebestemming vlakbij het bruisende Alanya. Dit hotel brengt je direct naar de zon, strand en waterpret. Met uitgebreide faciliteiten en een ligging vlakbij zee, beleef je hier alles voor een vakantie vol genieten en herinneringen maken. Klaar voor die vakantiekriebel? Dit wil je niet missen!

De ligging

Eftalia Aqua Resort ligt in Türkler, net buiten Alanya, op ongeveer 18 km van het centrum van de stad. Dit betekent dat je volop van de rust kunt genieten, maar ook makkelijk de levendige sfeer van Alanya opzoekt. Het hotel ligt op ongeveer 100 meter van het privé zand-/kiezelstrand, waar parasols en ligstoelen gratis klaarstaan. Met de bushalte en autoverhuur op loopafstand, reis je eenvoudig verder. De dichtstbijzijnde luchthavens, Antalya en Gazipaşa, liggen respectievelijk 110 km en 60 km verderop. In de omgeving vind je gezellige winkels, supermarkten en leuke plekjes om te verkennen. Of je nu wil relaxen aan het strand of de omgeving wil verkennen, hier begint jouw perfecte vakantie!

Eftalia Aqua Resort voelt als een luxe thuishaven waar je je meteen thuis voelt. Het hotel bestaat uit een hoofdgebouw en meerdere bijgebouwen, allemaal modern en netjes ingericht. De vriendelijke receptiemedewerkers zorgen dat alles soepel verloopt, en je voelt je meteen welkom. Je hebt toegang tot meerdere zwembaden, waaronder eentje met glijbanen en kinderbadjes, perfect voor waterpret met het hele gezin. Wil je relaxen? Dan geniet je in het bubbelbad of bij de spa en sauna. Voor wie actief wil blijven, is er een fitnessstudio, tennis, beachvolleybal en veel wateractiviteiten. De tuin en de speelplaatsen zorgen voor een gezellige sfeer, terwijl je in de winkels op het terrein leuke souvenirs scoort. Je kunt zelfs fietsen huren om de omgeving te ontdekken. Voor extra gemak zijn er diensten zoals autoverhuur, kinderopvang, medische hulp en roomservice. Kortom, alles is aanwezig om je verblijf comfortabel en plezierig te maken.

Bij Eftalia Aqua Resort vind je diverse eetmogelijkheden die je dag heerlijk starten en afsluiten. Het hoofdrestaurant serveert uitgebreide buffetten met verse producten en lokale gerechten, ideaal voor elke smaak. Je kunt ook genieten van snacks en drankjes bij de bar of de snackbar, waar je vaak terecht kunt voor een verfrissend drankje of een kleine hap. In de bars kun je ontspannen met een koud biertje, wijn of frisdrank. Wil je iets bijzonders? Dan vind je in de à-la-carterestaurants heerlijke Ottomaanse, Italiaanse, Aziatische en Grill-gerechten. Alle faciliteiten zorgen dat je je makkelijk kunt laten verwennen. De openingstijden variëren, zodat je altijd op je gemak kunt genieten. Kortom, eten wordt hier echt een feest van versheid, smaak en gezelligheid.

Je favoriete vakantiedagen begin je vol goede moed, maar het is handig te weten dat de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen nog niet inbegrepen zijn en ter plekke betaald moeten worden. Sommige faciliteiten of activiteiten kunnen extra kosten met zich meebrengen, en door seizoenswisselingen kunnen sommige voorzieningen gesloten zijn. Gelukkig weet je dat alles voor je geregeld is en dat je goed bent voorbereid. Zo kan je onbezorgd genieten van je vakantie bij Eftalia Aqua Resort en alle gezellige, zonnige momenten die je hier te wachten staan. Het waterpark kan aan het begin of einde van het seizoen gesloten zijn, afhankelijk van de weersomstandigheden of de bezetting. Bovendien kan het gebruik van bepaalde waterattracties of faciliteiten tegen betaling zijn. Controleer bij aankomst de actuele openingstijden en eventuele kosten.

Tijdens een zonnige vakantie voelde je meteen dat je welkom was. De medewerkers doen hun werk met plezier en dat merk je. Ze zijn vriendelijk, geduldig en staan altijd klaar om te helpen, waardoor je je snel thuis voelt. Het hotel biedt goede service en een warme ontvangst, waardoor je spontaan een glimlach krijgt. Het restaurant en het Guest Relations-team zorgen voor gezellige momenten en heerlijke maaltijden. Wat je vooral onthoudt, is de oprechte interesse en de opmaak van je wensen. Het resultaat? Een fijne, zorgeloze tijd vol leuke herinneringen. De rustige sfeer en attentheid maken dat je helemaal kunt ontspannen. Een vakantie vol zon, lachen en gezelligheid, die je graag nog eens herbeleefd.

• Airconditioning

• surfen

• Tafeltennis

• Waterskiën

• Zandstrand

• Door weg gescheiden van strand

• Totaal aantal kamers: 470

9.4
FenomenaalScore uit 549 reviews

Een speciale dank aan Dilan en Meliha
Door TRIJNTJE op 11-07-2026

Tijdens onze vakantie hebben Dilan en Meliha ons fantastisch geholpen. Ze waren altijd vriendelijk, geduldig en bereid om te helpen wanneer we iets nodig hadden of vragen hadden. Dankzij hun warme ontvangst en goede service voelden wij ons meteen thuis in het hotel. Het is fijn om medewerkers te ontmoeten die hun werk met zoveel plezier doen. Nogmaals bedankt voor alle hulp en vriendelijkheid.

Bedankt aan Guest Relations!
Door MARCEL ELBERTSE op 11-07-2026

Wij hebben twee jaar achter elkaar in dit hotel verbleven en zijn ook dit jaar weer erg tevreden. Dilan en Meliha hebben ons tijdens ons hele verblijf ontzettend goed geholpen. Vanaf de eerste dag hebben zij ons alles uitgelegd over het hotel en de faciliteiten, en stonden ze altijd klaar wanneer we vragen hadden. Hun vriendelijkheid, behulpzaamheid en oprechte interesse zorgden ervoor dat we ons echt welkom voelden. Het is fijn om te weten dat er altijd iemand is die je kan helpen als dat nodig is. Dankzij jullie hebben wij weer een fantastische vakantie gehad. Wij komen graag nog eens terug!

Hotel🫶🏻 DILAN MELIHA
Door Melanie op 28-06-2026

We vonden het hotel erg fijn, het weer was prachtig en we hebben een geweldige tijd gehad. Het Guest Relations-team hielp ons bij het kiezen van het à-la-carterestaurant. Het personeel van het restaurant was geweldig voor ons; al onze wensen werden vervuld.

Beste Guest Relations-team
Door Mounır op 28-06-2026

Beste Guest Relations-team en medewerkers van het hoofdrestaurant,

Hartelijk dank voor jullie warme gastvrijheid, vriendelijkheid en professionele service tijdens mijn verblijf. Jullie inzet, glimlach en aandacht voor de gasten hebben mijn ervaring onvergetelijk gemaakt.

Een speciale dank aan het Guest Relations-team voor de uitstekende ondersteuning en aan alle medewerkers van het hoofdrestaurant voor de heerlijke maaltijden en de geweldige service. Jullie harde werk en toewijding worden enorm gewaardeerd.

Nogmaals bedankt voor alles. Ik wens jullie veel succes en hopelijk tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Zeer tevreden verblijf
Door Tajocha Valeri op 18-06-2026

Hartelijk dank aan het restaurantteam en de gastenservice. De medewerkers van de gastenrelaties waren erg vriendelijk en behulpzaam. We zijn zeer tevreden over onze vakantie en hebben enorm genoten.

Bedankt Eftalia Familie!
Door Lara Brouwer op 18-06-2026

Allereerst willen wij de gastrelaties bedanken. Dilan en mevrouw Meliha waren altijd vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Ook het restaurant was uitstekend, met lekker eten en goede service. Hartelijk dank aan de hele Eftalia-familie voor de warme gastvrijheid. Wij hebben genoten van ons verblijf en komen graag nog eens terug!

Veelgestelde vragen

Zoover is een reisorganisatie waar je makkelijk jouw volgende vakantie vindt én boekt. Wat Zoover speciaal maakt, is dat het ooit begon als onafhankelijk reviewplatform. Hierdoor vind je hier miljoenen eerlijke reviews van andere vakantiegangers, zodat je vóór het boeken van je vakantie precies weet wat je kunt verwachten van een bestemming of verblijf.

Doordat zoeken, vergelijken en boeken op één plek samenkomen, maak je snel en makkelijk de juiste keuze. Zie je dezelfde vakantie ergens anders goedkoper? Dan profiteer je van de laagsteprijsgarantie van Zoover. Zo vind en boek je jouw volgende vakantie met een goed gevoel.

Lees hier meer over Zoover en onze voorwaarden.

Zoover heeft volop keuze voor wie een pakketreis zoekt. Of je nu op zoek bent naar een gezinsvakantie, zonvakantie, een adults-only vakantie of een all-inclusive vakantie: er is altijd genoeg om uit te kiezen. Bij een pakketreis zit alles-in-één; je verblijf én vlucht zijn inbegrepen. Of een transfer ook is inbegrepen, verschilt per reis. Is dat niet zo, dan kun je die vaak eenvoudig bijboeken via de extra’s.

Naast pakketreizen vind je bij Zoover ook een ruim aanbod aan campingvakanties en vakantieparken. Hier vind je al onze all-inclusive vakanties

Ja, het is veilig en betrouwbaar om Eftalia Aqua Resort te boeken bij Zoover. Zoover voldoet aan alle belangrijke keurmerken, zoals ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat je rechten duidelijk zijn, je geld beschermd is en je geholpen wordt bij onvoorziene situaties. Zo kun je met een gerust hart veilig boeken bij Zoover.

Wil je meer weten over de ervaringen van klanten van Zoover? Op Trustpilot lees je reviews over hun boekingservaring. Daaruit blijkt dat veel klanten vooral positief zijn over de overzichtelijke website, het makkelijke boekingsproces en de duidelijke prijzen. Ook de snelle afhandeling en heldere communicatie worden vaak genoemd.

Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover en de ervaringen van klanten van Zoover.

Ja! Onze gratis online reisassistent Vera helpt je bij het vinden én boeken van je vakantie. Op basis van jouw vakantiewensen en voorkeuren geeft ze persoonlijk advies en zoekt ze vakanties die hier perfect op aansluiten. Zo kies je snel en makkelijk de vakantie die het beste bij je past en boek je deze direct.

Heb je toch nog een vraag of heb je nog extra informatie nodig? Dan staat onze Nederlandstalige klantenservice voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, mail of WhatsApp. We helpen je graag verder.

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

Ja, in veel gevallen heb je garantie als je je vakantie boekt bij Zoover. Dankzij onze aansluiting bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds kun je in veel situaties rekenen op duidelijke rechten en goede ondersteuning. Zo boek je met een gerust gevoel.

Wordt je vakantie gewijzigd of geannuleerd, dan heb je dankzij onze aansluiting bij ANVR duidelijke rechten. Bij een faillissement is je geld beschermd via SGR. En is er sprake van een officiële calamiteit op je bestemming, dan kun je rekenen op hulp van het Calamiteitenfonds. Welke regeling precies van toepassing is, hangt af van de situatie. Hier vind je al onze boekingsvoorwaarden.

Wil je je vakantie annuleren of wijzigen? Dan kijken we graag met je mee naar wat mogelijk is. Bij annuleren gelden annuleringskosten, waarvan de hoogte afhankelijk is van de voorwaarden van de uitvoerende partij. Je kunt je vakantie tot 4 weken voor vertrek wijzigen. Houd er wel rekening mee dat hier kosten aan verbonden kunnen zijn, zoals administratiekosten en eventuele kosten die door onze partners worden doorberekend.

Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover.

Soms loopt het anders dan gepland en kun je onverwacht niet meer op vakantie. Gelukkig is annuleren altijd mogelijk. Houd er wel rekening mee dat een reisorganisatie in dat geval annuleringskosten rekent. Ook Zoover brengt kosten in rekening, afhankelijk van de kosten die wij moeten betalen aan de uitvoerende touroperator. Daarnaast rekenen wij € 50,- administratiekosten voor het verwerken van de annulering.

We raden daarom aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Afhankelijk van je situatie en de voorwaarden van je verzekeraar worden de annuleringskosten bij annuleringen vergoed.

Lees hier meer over de boekingsvoorwaarden van Zoover.

Als je jouw vakantie naar Eftalia Aqua Resort bij Zoover boekt, betaal je jouw vakantie veilig en direct met iDEAL | Wero, Bancontact, Mastercard en Visa. Welke betaalmethode je ook kiest, je betaalt altijd veilig en zonder extra kosten.

Vertrek je pas over meer dan 6 weken? Dan betaal je bij het boeken alleen een aanbetaling van 35% van de totale reissom. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 6 weken voor vertrek. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om tijdens het boeken meteen het volledige bedrag te betalen.

Heb je een last minute geboekt en vertrek je binnen 6 weken? Dan betaal je de volledige reissom direct tijdens het boeken.

Of er nog lokale kosten of toeristenbelasting bij jouw boeking bijkomen, verschilt per accommodatie. Als deze kosten van toepassing zijn, worden ze tijdens het boeken getoond of zijn ze later zichtbaar in je Mijn Zoover-account. Je betaalt deze kosten op de bestemming rechtstreeks aan de accommodatie.

Hoe hoog het bedrag is, hangt af van de accommodatie en de bestemming. Gemiddeld ligt dit tussen de 1 en 3 euro per nacht per persoon. Ga je bijvoorbeeld met z’n tweeën twee weken op vakantie, dan betaal je ongeveer 56 euro aan lokale heffingen.

Ja, het is mogelijk om speciale wensen of voorkeuren door te geven voor je verblijf in Eftalia Aqua Resort. Na het boeken kun je via je mijn Zoover account wensen of voorkeuren doorgeven. Wij geven deze vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we voorkeuren nooit 100% kunnen garanderen. Een voorkeursligging of andere wens is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid en mogelijkheden van de accommodatie.

Tijdens het boeken kun je extra’s toevoegen, zoals een transfer, bagage of een verzekering.

Ja, in de meeste gevallen is het mogelijk om een babybedje bij te boeken bij Eftalia Aqua Resort. Na het boeken van je vakantie kun je via Mijn Zoover aangeven dat je graag een babybedje wilt reserveren. Wij geven dit verzoek vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we dit niet 100% kunnen garanderen. Dat is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.

Als de accommodatie het babybedje kan verzorgen, kan het zo zijn dat hier extra kosten voor worden berekend. Deze kosten betaal je dan ter plaatse rechtstreeks aan de accommodatie.

Ja. Bij Zoover kun je op verschillende manieren korting krijgen, bijvoorbeeld via lopende acties, Zoover Deals, kortingscodes en het Zoover Spaarprogramma.

Met het Zoover Spaarprogramma spaar je punten door een account aan te maken, reviews te schrijven en vakanties te boeken. Deze punten kun je inzetten als korting op een volgende boeking, tot maximaal €100 per boeking.

Meer informatie vind je hier: