Laagsteprijsgarantie

Genoten van de vakantie
Door Juul
Zoover Ontdekker
op 26-07-2026

We hebben een heerlijke vakantie gehad op dit mooie, ruime (maar toch kleinschalige) vakantiepark in de Provence.
We verbleven in woning 6 en die is ons erg goed bevallen. Alles was bij aankomst ontzettend schoon en de woning was van alle gemakken voorzien, inclusief airco (erg fijn voor de warme dagen).
De ligging van het park is ook ideaal. Binnen een paar minuten loop je naar de plaatselijke bakker voor verse broodjes en met de auto ben je zo in de vele leuke dorpjes en steden in de omgeving, plus bij de Mont Ventoux.
We werden heel hartelijk ontvangen door de gastheer en gastvrouw, die erg vriendelijk, behulpzaam en gastvrij zijn.
Het zwembad is prachtig en was een fijne plek om af te koelen en te ontspannen. Genoeg ligbedden en altijd keuze voor schaduw of zon.
Al met al hebben we hier ontzettend genoten en komen we graag nog eens terug!

Toplocatie voor ontspannende vakantie.
Door Jan Vanden Berghe
Zoover Ontdekker
op 25-06-2026

Een toplocatie voor mensen die ter plaatse willen genieten maar evenzeer voor liefhebbers van de Provençaalse dorpjes.
Goed uitgeruste huisjes binnen een mooie tuin met zwembad. De avondlijke ontmoetingen met andere gasten zijn vrijblijvend maar de moeite waard. De gastheer en -vrouw zijn uitzonderlijk en altijd aanspreekbaar. TOP !

Honderd procent vakantiegevoel!
Door Ditters op 23-06-2026

We hebben een week gelogeerd bij Les Belles Heures, een prachtig en verzorgd en rustig park!
Een mooie gîte van alle gemakken voorzien en heerlijk ruim en koel , ook een prachtig, schoon zwembad, wat super was bij deze temperaturen.
En last but not least, de ontvangst door gastheer Eric en het prettige en persoonlijke contact met hem.
Beslist een aanrader!

Verblijf bij Heleen en Eric is erg fijn
Door Sienna op 22-09-2025
Alleen gereisd

Zeer aan te raden.
Mijn ouders zijn hier meermaals op vakantie geweest en ik mocht dit jaar een weekje aansluiten.
Je wordt zeer van harte ontvangen door Eric en Heleen.
Accomodaties zijn precies wat je nodig hebt en de activiteiten die (vrijblijvend zijn) worden georganiseerd zijn erg leuk om in contact te komen met zowel de eigenaren als de rest van de gasten die op dat moment op het park verblijven.
Het bevindt zich in een mooie omgeving en er is genoeg te zien en te doen.
Al met al een hele fijne plek om te verblijven.

Fantastische plek!!
Door Guido op 24-08-2025

2 weken verbleven wij in Woning 1 (La Ferme). Met temperaturen van 39c was het privé zwembad (met 4 ligstoelen en hangmat) erg fijn. Het gemeenschappelijke zwembad is ook prima!
Woning (zeer schoon!) is van heel veel gemakken voorzien, uitgebreide keuken met veel toebehoren, diverse zitjes (telden ongeveer 45 stoelen en een aantal banken!!), 2 airco’s, 2 slaapkamers met ieder hun eigen douche. Poolhouse heeft eigen keukentje met voldoende inventaris en eigen vaatwassertje en een flinke koelkast! Plancha niet gebruikt omdat het gewoon te warm was deze periode.
Het complex ligt midden in het dorpje en is schitterend onderhouden. De jongeren (tieners) weten elkaar ook in de avond te vinden en hebben veel plezier gehad met spelletjes.
Enige minpuntje was het 2 persoonsbed dat met 2,00 mtr vrij kort is.
Bakker zit om de hoek, heeft heerlijke verse broden en is op woensdag gesloten.
Vaison La Romaine is op 10 minuten met voor boodschappen.

Een prachtige plek
Door Fam. Neven op 15-08-2025

Wij verbleven met onze kinderen van 17 en 13 jaar een week bij Les Belles Heures. We hebben een ontzettend fijne en gezellige week gehad.
Ten eerste was er een prettige ontvangst, rust, ruimte, een prachtige tuin en een ruim en schoon huis, van alle gemakken voorzien.
Daarnaast was er veel gezelligheid, door de kennismaking op maandag (happy hour), bij het zwembad, het wijnfestival in het dorp en de gezamenlijke barbecue. De gastheren en vrouwen doen hun uiterste best het voor iedereen aangenaam te maken.
De omgeving is erg mooi, er is veel te zien en te doen. Wij hebben genoten. Dank Eric, Heleen, Remco en Karina!