Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Door vakantiegangers bekroond met een Zilveren Zoover award
Adresgegevens | Ommerenveldseweg 51, 4032 NB |
Camping de Vijverhof
Wij hebben in april ruim 1 week op deze camping gestaan. Door de vorige reviews waren we nieuwsgierig geworden maar hebben het nu zelf ook ervaren. Rust en ruimte en zeer schoon. De eigenaren zijn ook vriendelijk en behulpzaam.
De fietsmogelijkheden zijn groot en divers. Het winkelcentrum. In Lienden is dichtbij waar je alles kunt kopen .
Voor wie naar de kerk wil is er ook keus genoeg dichtbij de camping.
Erg fijne camping mooie ruime staanplaatsen, goed onderhouden. Goede service van eigenaar zet voor jou de caravan netjes op zijn plaats ook bij vertrek wordt caravan netjes weer opgehaald. Wat wij wel jammer vinden is dat je € 0,20 moet hebben om met warm water af te wassen.
Inmiddels bijna een jaar wonend op deze prettige plek. Zeer netjes verzorgd en fijn contact met de eigenaar. Een eigenaar met hart voor de zaak en altijd bereid on te helpen. Hele fijne bewoning waar de afwerking in de puntjes is. Ik herken het commentaar hier dan ook totaal niet waarbij ik persoonlijk een review over een omgevingsspandoek ongepast vind. Ik kan een verblijf hier dan ook van harte aanbevelen.
Een bijzondere mooie camping. Sanitair heel schoon en goed onderhouden. We werden welkom geheten met koffie, terwijl onze caravan op de plaats werd gereden. (wat een luxe). De contacten met Wim en Sarina, de camping eigenaren, waren goed, altijd in voor een praatje. In de omgeving is het goed fietsen. Op fietsafstand heb je een winkelcentrum, Deze camping is zeker aan te bevelen.
Dit jaar hadden wij het idee om een seizoensplek te nemen, zodat wij meerdere weekenden konden genieten, en dat hebben wij zeker gedaan. Het was vooral een prachtige zomer en alle weekenden waren echt schitterend. Wij stond op een heerlijke vrije plek, met leuke mensen om ons heen. Het is prachtig bijgehouden en omdat wij een langere periode staan was er gevraagd om het gras rond de tent zelf bij te houden, geen enkel probleem. Het sanitair was echt heel netjes en schoon. Je kan er in de omgeving prachtig fietsen.
Wij hebben het geweldig gehad en komen volgend jaar gewoon weer terug ☺