Laagsteprijsgarantie

FenomenaalScore uit 40 reviews

Een echte natuur camping
Door Sofie
op 04-08-2026

Heerlijke natuurcamping, met ook echt aandacht voor de natuur. Geen chloor zwembad maar een natuur vijver, geen stinkende septic maar een natuurlijk afwater systeem. Biologische producten, Hans en Laura denken daar goed over na. Geen afgebakende plekken, ruim met prachtig uitzicht … heerlijke gezamenlijke eetavonden…. Gemoedelijkheid , en veel te doen in de omgeving. Bedankt voor het verblijf !

Een echte natuur camping-bb86d70d-acfa-4612-a657-7286304e82d3Een echte natuur camping-ea0c7742-104f-49de-914d-90ab3f3d2fe0Een echte natuur camping-57fdb0a5-f3f5-415e-8525-1f1eaaaee7bf
Op en top genieten!
Door Erik van Dam
op 23-07-2026

We hebben het fantastisch gehad ondanks de warme dagen (39gr) wij hadden plek 2 en daar was genoeg schaduw. Een picknicktafel erbij huren is echt zeer praktisch en gezellig. Ondanks dat het onze tweede week vol stond voelt de camping toch heel ruimtelijk. Hans en Laura doen hun uiterste best om alles goed te verzorgen en ook nog een praatje te maken. Ook barsten ze van de tips en adviezen voor de omgeving! Een bezoek aan deze camping is dan ook zeer de moeite waard! *broodjesservice *picknicktafels * foodtruck * schoon sanitair * zeer benaderbare eigenaren die Nl spreken * grote plaatsen *autovrij

Wat een paradijs!
Door Sofie
op 21-07-2026

Wat een paradijs! We stonden hier 3 weken, met onze kids. We werden zo warm en hartelijk ontvangen door Laura en Hans. Wat een prachtige entree ! De camping is rustig gelegen, in het glooiende landschap, grote plaatsen en magnifieke uitzichten! De kinderen hebben zich hier ontzettend goed vermaakt, het terrein is overzichtelijk en veilig. We zijn echt tot rust gekomen hier. Er is drie keer per week eten op de camping, Hans en Laura doen alles zelf! In de omgeving zijn ook tal van leuke bezienswaardigheden en activiteiten! Bedankt Hans en Laura voor de fijne vakantie !

Wat een paradijs! -dc176b19-054f-40eb-b3ed-484fe53a462d
De beste en gezelligste camping
Door andre
op 19-07-2026
Alleen gereisd

Door omstandigheden zijn we hier 9 weken te gast geweest en geen moment spijt gehad.Alles is hier aanwezig om je thuis te voelen.Mooie staanplaatsen goed en zuiver sanitair.Pluspunten zijn de broodservice en de hamburgeravonden incl lifemuziek.
Laura en Hans 1000X dank voor de goede zorgen en de zeer leuke weken die we bij jullie hebben mogen doorbrengen.
We komen zeer zeker nog terug.

Genoten op Camping Terre Ferme!
Door Fam. Kraassenberg op 22-08-2025

Wij hebben genoten op Camping Terre Ferme!
De camping is rustig en landelijk gelegen en heeft ruime kampeerplaatsen, schoon sanitair, een opzetzwembad voor de kinderen en een zwemmeer (het meer oogde in eerste instantie niet erg uitnodigend, maar was toch prima en lekker om even in te zwemmen).
Van dinsdag- t/m zondagochtend op bestelling vers brood van de bakker en drie keer per week de mogelijkheid om 's avonds mee te eten op de camping: hamburgers met friet, barbecue en bruschetta. Lekker en gezellig!
Hans en Laura zijn vriendelijke en gastvrije campingeigenaren die ook ontzettend leuk met onze kinderen omgingen. De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt en wilden niet meer naar huis. Ze konden spelen met vriendjes, helpen de dieren te verzorgen, knuffelen met de kippen en lekker zwemmen.

Fantastische camping
Door Agnes op 14-07-2025

Wat een prachtige camping. Een wauw gevoel.
Een goede aanrijroute vanaf de snelweg naar de camping.
De camping straalt zeer veel rust en ontspanning uit.
Hans en Laura zijn heel gastvrij en het ontvangst was hartelijk.
Wij kregen plek 7 toegewezen en waren daar zo ontzettend blij mee.
Enorm veel ruimte, privacy en een prachtig uitzicht.
Op de camping lopen gezellig kipjes rond en er zijn ook eendjes in de vijver en niet te vergeten 2 leuke ezeltjes en schaapjes in de wei. En rond het huis loopt poes gezellig rond.
Het sanitair is zeer schoon en de douches zijn heerlijk warm en de temperatuur van het water is regelbaar.
Bij de afwas ook heerlijk warm water.
Op de donderdag en zaterdag was er de mogelijkheid om iets te eten op de camping.
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad.
Slotwoord: “Wij komen weer terug. Tot in september!”