Over Gästehaus Haag
De ligging
Gästehaus Haag bevindt zich in het pittoreske Ehrwald, omarmd door de majestueuze natuur. Deze idyllische locatie belooft rust en avontuur in één. Of je nu de lokale cultuur wilt opsnuiven of je zinnen hebt gezet op de vele outdoor activiteiten die de omgeving biedt, alles ligt binnen bereik. Verken gemakkelijk de omringende bergen, valleien en kristalheldere meren. Voor wie verder weg wil, biedt de nabijheid van de luchthaven Innsbruck (INN) een uitstekende uitvalsbasis voor uitstapjes.
Gästehaus Haag is meer dan alleen een verblijfplaats; het is een ervaring. Met een breed scala aan faciliteiten voldoet het hotel aan de behoeftes van elke vakantieganger. Het beschikt over een diversiteit aan kamers, waaronder gezinskamers en niet-rokerskamers, allemaal voorzien van gratis Wi-Fi en verwarming voor een aangenaam verblijf. Voor ontspanning en vermaak zijn er talloze activiteiten mogelijk, van fietsen en boogschieten tot snorkelen en skiën. De indoor faciliteiten zoals de fitnessstudio, tafeltennis, darts, bowling en squash zorgen ervoor dat er altijd iets te doen is, ongeacht het weer. De prachtige tuin en speelplaats bieden een perfecte setting voor zowel jong als oud om te genieten van de frisse berglucht.
In Gästehaus Haag wordt de innerlijke mens niet vergeten. Met een keuze uit een restaurant en een bar is er altijd wel iets naar wens te vinden. Of je nu zin hebt in een uitgebreid diner of een lichte snack, de gastronomische voorzieningen staan garant voor kwaliteit en variëteit. De gezellige bar biedt een ontspannen ambiance voor een drankje na een dag vol activiteiten.
Let op: hoewel Gästehaus Haag vele voorzieningen biedt, is het mogelijk dat de accommodatie niet volledig toegankelijk is voor personen met een mobiliteitsbeperking. Informeer vooraf naar de mogelijkheden. Daarnaast dien je rekening te houden met de plaatselijke beleidsregels en regelgeving. Huisdierenbeleid, dresscode in het restaurant en betaalmethoden kunnen variëren, dus het is raadzaam om dit voor vertrek na te gaan. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Room service
Liften
Entertainmentprogramma
Totaal aantal kamers: 75
Adresgegevens | Haag 4, A-6632 |
Gästehaus Haag
Mooi en super schoon Oostenrijks Gaestehaus. Behulpzame en aardige eigenaar. Elke ochtend verse Semmeln aan de deur. Goed sanitair, goede bedden, fijne zachte grote handdoeken. 2 skibushaltes van de Ehrwalder Alm. Veel parkeerruimte. Groot balkon.
Vanaf aankomst tot vertrek voelt het als thuis. Warm onthaal, mooie accommodatie en zeer schoon en van alles voorzien. De eigenaar zorgt zonder op de voorgrond te treden voor geweldig gastheerschap. Onze eerste wintersport met de kids en hopelijk nog vele jaren in gasthaus haag.
Prima functioneel appartement voor twee personen. Wij huurden voor onze volwassen kinderen een aparte slaapkamer. Die lag direct naast ons appartement, ideaal. We reisden met de trein en werden opgehaald en weer weggebracht door dhr Donner. Heel fijn want er rijden nauwelijks taxi’s.