Eurcamping Village

We hebben de beste aanbieders voor Eurcamping Village voor je op een rij gezet:
Telefoonnummer | |
E-mailadres | |
Adresgegevens | Via Lungomare Trieste 90, I-64026 |
Website |
- € 148
p.p. vanaf*
Camping Stork
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Villagge Lido D'Abruzzo
CampingCamping Village Riva Nuova
CampingRocca di Sotto( +B&B)
CampingDon Antonio
JCB
Mastercard
Visa
Eurcamping Village
Zo hoort je ontvangst te zijn op een camping. Top, netjes en klantvriendelijk.
Voor de vijfde keer op rij verbleven we op eurcamping. Weerom een heel leuke vakantie gehad. Alles op deze camping is aanwezig om een leuke tijd te beleven. ook een pluim voor het poetspersoneel, alles wordt meermaals per dag grondig onderhouden. We komen zeker terug
Zeer mooie camping. Vriendelijk onthaal. Ruime plaatsen. Proper sanitair.We waren hier reeds voor de vierde keer en zijn zeer tevreden.komen zeker nog terug.

Eurcamping Village
Camping is redelijk, maar........
Alle sportfaciliteiten zijn niet gratis, voetballen kost 10 euro per uur en tennis 4 euro per uur. Dat wordt nergens genoemd.
Het strand is niet oké
En ander punt, is echt heel irritant, 's nachts op de camping is het rustig, maar.....een paar honderd meter verderop draait er om een paar dagen een disco en de muziek daarvan is keihard, echt enorm hard waardoor je gewoon niet kan slapen. Die muziek gaat daar tot drie uur en dat een paar keer per week, daarom, ga deze camping zeker niet boeken. Je kunt een paar nachtjes gegarandeerd niet slapen.
De camping ligt aan een kiezel strand met een klein gedeelte van zandstrand. Dat viel ons tegen, ook ligt de camping ver van een dorpje af.
Het zwembad is leuk, maar niet bijzonder.
Wat ons persoonlijk het meest ergerde was dat er geen toiletpapier en ook geen toiletbrillen waren op de wc’s. Ook waren er nog oude Franse toiletten, dat is niet meer van deze tijd. Het sanitair was erg verouderd.
De camping is ontzettend duur, en dat staat niet in verhouding met wat je ervoor krijgt. De plekken zijn namelijk klein, met veel gaten in de grond.
Wel heeft de camping een mooi restaurant met lekkere Italiaanse gerechten en is het personeel behulpzaam.
Wij waren eind juli 2022 op Eurcamping.
Zeer vriendelijke mensen, erg behulpzaam.
Wij waren met auto en grote caravan, de sta plekken zijn mooi groot en er is heel veel schaduw door de mooie bomen.
De Camping heeft een goed restaurant ( Belgische mevrouw die Italiaanse roots heeft) het sanitair is gewoon heel goed en de douches zijn ook prima, niks geen gedoe met muntjes dus douchen zo lang je wilt.
Het is een familie camping die al meer dan 50 jaar bestaat en die wel gedateerd is maar wel heel goed onderhouden word.
Kortom: voor een herhaling vatbaar 👍