Laagsteprijsgarantie

• BBQ toegestaan

17, Avenue des Bris, 17370

Camping Huttopia Oléron Les Pins

GoedScore uit 2 reviews

Prachtige camping op geweldig eiland
Door Mirella Limbach op 27-08-2023

Wat een heerlijke camping en daardoor vakantie hebben wij gehad bij les pins! Onze eerste huttopia ervaring maar zeker niet de laatste. De plekken zijn niet heel groot maar wel gezellig tussen de bomen. Wij zaten aan de kant van de drukke weg maar toch hebben we er weinig hinder aan ondervonden. Deze camping is gemoedelijk en kinderen maken snel contact. Leuke animatie dingetjes. Apart! Boomklimmen, boogschieten en natuurlijk knutselen in de ochtend. Heerlijke pizza en ijsjes te koop bij de foodtruck waar je ook fijn aan een picknick tafel plaats neemt met je eigen wijntje en borrelplankje. Het personeel werkt hard en is zeer vriendelijk! Het enige minpuntje wat ik kan bedenken is dat je de douche niet zo makkelijk kon mengen, sprong van warm naar koud. Wellicht word hier nog eens wat aan gedaan! Verder echt een super camping, het eiland is ook zeker de moeite waard! Alles op fiets afstand en veel actiefs te doen. wij zijn fan!

Matige ligging met kleine kampeerplaatsen
Door Niels op 19-08-2023

De camping ligt aan een drukke weg, dus lawaai van auto’s, motoren, vrachtauto’s, kletsende fietsers en wandelaars tot midden in de nacht. We vonden de kampeerplaatsen klein en er waren erg veel plekken op de qua oppervlakte kleine camping. Dus sta je hutje mutje. Er was een nogal rumoerige “buur camping” met luide muziek tot een uur of 23:00.
De camping is leuk voor kinderen tot een jaar of 10-12 (leuke activiteiten voor deze groep, maar het is pas na 22:00 rustig op de camping) maar niet erg leuk voor pubers. Op zicht heeft de camping een goede sfeer. De mensen van de camping zijn super vriendelijk, zwembad is klein maar fijn. Terras is sfeervol met regelmatig leuke acts (muziek, clowns). Lekkere pizza’s. Sanitair is uitstekend en schoon.
Stranden zijn mooi en rustig. Stukje wandelen door een mooi bos om bij een prachtig stil strand te komen.