Laagsteprijsgarantie

Gouweveerseweg 1, 4301 RP

Minicamping Gouweveer

8.6
FantastischScore uit 7 reviews

Mooie camping op een schitterende locatie
Door Wim van de mortel op 10-09-2024

Mooie camping op een schitterende locatie met ruime plaatsen. Fijne en gastvrije campingbeheerders. Goed en schoon sanitair. Een nette afwasruimte en een gezellige slechtweerruimte. Vlak bij Zierikzee met een groot aantal restaurants en winkels vlak bij de haven en in en rond het marktplein. Heel veel wandel en fietsroute's langs de Oosterschelde. De Neeltjejans en Renesse zijn Goed te doen. Of kriskras via de knooppuntroute over schouwen-duiveland. Wij hebben enorm genoten van alles wat we daar hebben gezien. Camping gouweveer is een aanrader voor iedereen die van rust en ruimte houd .

Rustige fijne camping!
Door M. Hendriks op 03-05-2024

Fijne groene rustige eenvoudige camping rondom een boomgaard. Daardoor heb je vrij uitzicht. Schoon sanitair met een gezellig achtergrond muziekje. Afgesloten fietsenstalling. Op loop- en fietsafstand van het centrum van Zierikzee.

Dank je wel Ineke en Johan voor de fijne tijd👍
Door Fam.Vlaeminck en 🦮 Lola op 27-07-2023

Zeer vriendelijke uitbaters. Famiale sfeer , zeer rustige camping .Ruime camping plaats.Wij voelden ons welkom en onze hond ook. Op wandelafstand van Zierikzee,zeker een bezoek waard. Heerlijke Kersen gegeten van Rinus! We komen zeker nog eens terug 😉

Heerlijke camping
Door Anki op 03-09-2022

Geen minpunten het was super

Fantastisch.. Voor herhing vatbaar
Door Aart en Lyda op 23-07-2022

Heerlijke kleinschalige en nette camping. Wc's met handdoekjes en zeep en gezellig achtergrond muziekje👍. Aardige campingbaas en prettige mensen op de camping. Fantastisch is de appelboomgaard in het midden. Veel leuke fietsroutes in buurt en watersnoodmuseum was indrukwekkend. Zierikzee mooie stad en vlakbij.. Wij zouden hier zo weer heen gaan

Ik zeg doen !!! Weekje kamperen vlakbij Zierikzee
Door Rob op 24-06-2022

Minicamping Gouweveer is een echte aanrader. Vriendelijke eigenaren mooi opgezet rond een boomgaard , we hebben hier een heerlijk weekje gekampeerd. De camping ligt heel dicht bij het prachtige plaatsje Zierikzee met vele restaurantjes en authentieke panden. Wij gaan hier zeker nog eens terugkomen.