Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Deze accommodatie heeft een score van 8
Over Yelloh! Village Colina do Sol
In het hart van Portugal, omgeven door heuvels en op slechts een paar kilometer van de oceaan, ligt vijfsterrencamping Yelloh! Village Colina do Sol. Deze charmante camping combineert zon, natuur en comfort, en is ideaal voor gezinnen en koppels. U vindt er een moderne, warme en rustige sfeer, perfect voor ontspanning én avontuur.
Locatie en omgeving
Gelegen in São Martinho do Porto is Yelloh! Village Colina do Sol de perfecte uitvalsbasis om de stranden van de Atlantische kust te ontdekken, evenals historische dorpjes zoals Óbidos of het natuurpark Serras de Aire en Candeeiros. Een ideale manier om de Portugese cultuur te ervaren in een authentieke omgeving.
Faciliteiten en sfeer
Yelloh! Village Colina do Sol beschikt over een mooi zwembad met zonneterras, een peuterbad en comfortabele ligstoelen. Voor gezinnen is er volop vermaak: kinderclubs, speeltuinen en sportvelden zorgen voor een geslaagde vakantie. In het restaurant geniet je van Portugese en internationale gerechten, en aan de bar kun je ’s avonds terecht voor een gezellig drankje.
Vakantiegangers genieten van de mooie locatie en dat kleine uitzicht dat je meteen blij maakt. De camping straalt rust uit, zonder dat je het gevoel hebt op elkaar gepakt te zitten. Het huisje is vlekkeloos en de faciliteiten zijn prima, vooral het zwembad en de padelbaan zorgen voor vermaak. Het restaurant serveert goed eten voor een eerlijke prijs, en de sfeer op de camping is gezellig, zelfs met de animatie bij het zwembad dat soms hard kan klinken. Je voelt je snel thuis door de kindvriendelijkheid en de gezellige aankleding. Het grote glijbaanzwembad met overdekking en de mooie baai bij Sao Martinho do Porto maken het plaatje compleet. Een plek om herinneringen te maken en de vakantiekriebel volop te voelen.
Telefoonnummer | +351 262 989 764 |
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | Serra dos Mangues , 2460-697 |
Website | Yelloh! Village Colina do Sol |
Social media | Facebook, Instagram |
Yelloh! Village Colina do Sol
Een absolute aanrader! De locatie is fantastisch met een prachtig uitzicht over de vallei, en de camping heeft precies de juiste omvang — je hebt ruimte en rust, zonder het gevoel op elkaar gepakt te zitten.
Het huisje was vlekkeloos schoon en de faciliteiten waren prima in orde. We hebben volop gebruik gemaakt van de padelbaan en het zwembad was ideaal om na een drukke eerste week in Porto en Lissabon even bij te komen.
Het restaurant verdient een aparte vermelding: goed eten voor een eerlijke prijs. En dan het klimaat — aangenaam warm overdag rond de 25 graden, met verkoelende nachten. Een stuk prettiger dan de hitte aan het Gardameer.
Kortom: een heerlijke plek om tot rust te komen. We komen zeker terug
Mooie camping op goede locatie. Mooi 16+ zwembad, buitenbad blijkt met een dak te zijn en is een enorme klankkast v geluid. Animatie bij t zwembad is extreem hard en ook in de avond niet te doen hard. Afhaaleten is prima, in t restaurant niet gezeten vanwege extreme herrie (en wij zijn echt wel wat gewend). Na 23.00 uur is t rustig op de camping maar iedere ochtend vanaf 8/half 9 gaan ze met de bladblazer onder je raam staan. Leuke minigolf, tafeltennis. Chalet Calypso is top!! Vanuit de camping leuke plaatsen om te bezoeken, je hebt wel een auto nodig. Baai bij Sao Martinho do Porto heel erg mooi.
Een fijne overzichtelijke camping. Het zwembad is voor de kleintjes is fijn en de glijbanen top. Het diepe bad met nog een apart kinderbad is overdekt en dat is ook wel nodig, in juni kan het daar nog best fris zijn en veel bewolking. Wij hadden een stacaravan via Eurocamp. De host is top, wat een lieve man die echt klaar staat voor zijn gasten. Nadeel vond ik wel dat we erg achteraf lagen, boven in met kids die heuvels op is best pittig en de caravans staan echt hutje mutje op elkaar. Nog een voordeel er is een bbq aanwezig bij je caravan. Verder was het schoon en kindvriendelijk. De animatie doet zijn best en zijn heel aardig, maar verwacht niet teveel van het programma. Je hebt wel echt een auto nodig om op pad te gaan en de zon op te zoeken. Houdt echt rekening mee dat aan die kant van Portugal er een ander klimaat is en het weer echt tegen kan vallen. Dit was voor ons echt een tegenvaller.