Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Adresgegevens | Ruiterspoor 75, 4911 BA |
't Kopske
T Kopske,
Wij waren te gast voor 1 week,kindvriendelijke camping,sanitair, 👌,vriendelijk echtpaar,wij zijn goed ontvangen en de aanwijzing naar de camping ook 👌.dit was onze 2 keer,dat wij er te gast waren.
Wij wensen de gastheer/vrouw John en Leona succes toe.
Tine en Wiel
Wat een prachtige idyllische camping met persoonlijke touch. Het voelt als thuis, wc met geurstokjes, plantjes, schoon... alle sanitair top. alle kleine zithoekjes overal. Prachtige landelijke omgeving, fijn om te fietsen of wandelen. komen terug@@!
Wat een fijne verrassing – vijf heerlijke dagen op Camping ‘t Kopske!
Voor een korte vakantie van vijf dagen streken we neer op Camping ‘t Kopske in Den Hout – en wat zijn we verrast door deze charmante en gastvrije plek! Vanaf het moment van aankomst voel je je welkom. De camping is prachtig gelegen en straalt rust, netheid en gezelligheid uit. Alles is tot in de puntjes verzorgd: de kampeerplekken zijn ruim en goed onderhouden, de sanitaire voorzieningen schoon en modern, en overal zie je hoe goed er voor deze plek gezorgd wordt.
Wat deze camping echt bijzonder maakt, zijn de beheerders. Wat een hartelijke en betrokken mensen! Ze staan voortdurend klaar voor hun gasten – of het nu gaat om een vriendelijk praatje, een praktische vraag of gewoon even meedenken. Hun gastvrijheid maakt echt het verschil en zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt.
We hebben genoten van de mooie omgeving, het rustige tempo en de fijne sfeer
Geweldige camping met drie velden.. Wij hebben een week op deze camping mogen verblijven en hoe leuk was dat.
Van kampvuur met mooie verhalen en muziek tot BBQ met hamburgers van John..
De uitbaters John en Leona zijn ontzettend lieve en vriendelijke mensen met een praatje voor iedereen en je voelt je meteen thuis bij hen.
Voor de kinderen is het een waar speelparadijs met heel veel leuk leenspeelgoed , een zandbak , skelters etc etc..
Het sanitair is ongelooflijk netjes met afwasmiddel, borstels, doekjes en dat is ook in de douches het geval.
Kortom .. zeker een keer naar toe gaan.. Wij komen hier in ieder geval zeker nog terug.
Groetjes Wim & Elly