Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Adresgegevens | Limburglaan 25, 5712 PM |
Minicamping Heksenheuvel
We bleven maar 1 nachtje op deze camping vlakbij huis. Proefkamperen om de nieuwe tent uit te proberen. Als je het terrein op rijd merk je al meteen, dit is een fijne plek. Er hangt een hele gemoedelijke sfeer. Zeer mooie en grote plaatsen. Het sanitair is om door een ringetje te halen, zo mooi en schoon. Voor de kinderen genoeg te spelen, een klein zwembadje of opzetbad zou een pluspunt zijn. Maar die is er normaal gesproken ook eentje had ik begrepen. De hele camping is rookvrij, geweldig.
Heb lekkere munt geplukt voor in mijn thee.
Een aanrader voor kampeerders die van een rustige en gemoedelijke camping houden.
Ons verblijf op de Heksenheuvel was echt heerlijk.
We waren met meerdere gezinnen, en alle kinderen konden heerlijk samen spelen bij de vele speelmogelijkheden op de camping. Zowel in de binnenspeelplaats, de recreatieruimte als de buitenspeeltuin hebben ze veel tijd doorgebracht. Ook hebben de kinderen op de camping een escape spel gespeeld die door de eigenares in elkaar gezet was. Dit viel zeer goed in de smaak.
Daarnaast was er genoeg capaciteit in de sanitaire ruimtes waar ook een familiedouche ruimte aanwezig was.
De locatie van de camping is meteen naast een natuurgebied waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen.
"Een heerlijke ervaring! We voelden ons meteen welkom bij aankomst. Alles was ontzettend schoon en goed verzorgd. Wat ons extra aansprak was de duurzame aanpak van de camping – echt een voorbeeld voor anderen. Een rustige, groene plek waar je helemaal tot rust komt. Zeker een aanrader!"
Een lang weekend heerlijk kunnen ontspannen op deze fijne , kleine camping, samen met onze hond, die ook welkom was.
Komen er graag nog eens terug!
Superfijne camping met goede voorzieningen en goed overzicht met kleine kinderen
Fijne camping op het platteland. Zeer verzorgd. Vriendelijke eigenaren. Ondanks de regenval was het gras redelijk. Je mag zelf vlonders halen uit de schuur om deze voor je caravan te leggen want de plekken waren wat modderig. Ruime plekken en voor de kinderen zijn er skelters aanwezig. Kortom, aanrader.