Liften
Entertainmentprogramma
Adresgegevens | Moselstrasse 11, 56332 |
Enjoyhotel Zur Krone
We werden allervriendelijkst ontvangen. Kopje koffie werd gebracht. Er werd ons uitvoerig medegedeeld wat er te zien was. Waar en hoe laat het openbaar vervoer vertrok. Bij een blaar aan mijn voeten kreeg ik pleisters die ik deze keer niet bij me had. Het eten was uitstekend en de bediening attent. Dit is ons 4e enjoy hotel maar de uiterst vriendelijke bejegening hebben we bij de anderen niet meegemaakt. Doorgaan zo. We komen zeker terug. Een dikke 9. Marie José Hensels.
Wij hebben genoten van dit gastvrije hotel,heerlijk eten,mooie kamers ,en perfecte ligging,wij komen zeker terug!!!
Bijgeboekt voor een kamer met balkon en geen bad. Wij hadden op de 3e etage onze kamer.(55)
Eenvoudig, maar schoon en douche. Helaas een zolderkamer met SCHUINdak. Was niet optimaal en uit bedstappen moest met enige voorzichtigheid gedaan worden.
Was voor een kort verblijf, dus dat was te overleven, en uiteindelijk is het alleen voor de nacht.
TV met de meeste Nederlandse kanalen.
Het bovenstaande negatieve wordt weggepoetst door een vriendelijk personeel.
Leuke ontvangst, goed personeel, lekker en gevarieerd eten, de drank voorziening was prima, avondentertainment was ook in orde, vooral de live muziek avond en de cocktailavond. De prijs/kwaliteit verhouding was prima. Kortom een prima gelegenheid om te vertoeven. Ook de uitgaansgelegenheden zijn er voldoende zoals Cochem, Koblenz en de Geierlay hangbrug.
Dit hotel is niet de "kers" op de taart, maar de Kroon op de Enjoy taart! Eten, kamer met balkon en bediening was allemaal top. Echt een aanrader.
Voor de eerste keer geboekt bij een Enjoy hotel, wat een leuke en zeer goede ervaring is dit geweest. Vanaf het moment dat je binnenkomt ben je daar echt gast. Complimenten aan de goede en zeer vriendelijke service van de bediening. Ontbijt prima, lunch geen gebruik van gemaakt , wel een broodje smeren om mee te nemen. Avond eten ook lekker, je wordt daar echt verwend, in de avond altijd iets te doen, en wanneer je denkt dat je glas leeg is heb je (wanneer je wilt) weer een vol glas , dat is tussen 17.00 en 24.00 . Overdag kun je wel gewoon koffie of thee pakken . Kamers schoon en goede matrassen, badkamer klein. Er worden nu wel diverse kamers helemaal gerenoveerd. Ik kan dit hotel van harte aanbevelen. Prijs kwaliteit verhouding zeer goed.