Laagste prijsgarantie

7.3GoedScore uit

Over Camping Delle Rose

Intro

Camping Delle Rose, gelegen in de prachtige Nervia-vallei, is de ideale plek voor vakantiegangers die willen genieten van de natuur en cultuur. Op een steenworp afstand ligt het middeleeuwse dorp Isolabona. Met ruime, schaduwrijke plaatsen, een klus van zwembaden voor jong en oud, en uitstekende faciliteiten voor ontspanning, bied deze camping de perfecte mix van avontuur en rust. Een echte aanrader voor een onvergetelijke vakantie!

Locatie en omgeving

Camping Delle Rose bevindt zich net buiten het pittoreske dorp Isolabona, op ongeveer 2 km van het centrum. De camping ligt op 12 km van de zee en stranden, ideaal voor wie van zon, zee en zand houdt. De prachtige Nervia-vallei biedt volop gelegenheid voor wandelingen en andere outdoor activiteiten. Met openbaar vervoer en auto gemakkelijk bereikbaar, is dit de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving en het ontdekken van lokale bezienswaardigheden.

Services en faciliteiten

Bij Camping Delle Rose kun je genieten van diverse faciliteiten. De camping heeft twee zwembaden, waaronder een peuterbad, en veel ruimte voor spel en ontspanning. Voor de culinaire behoeften is er een bar, restaurant, een pizzeria en snackmogelijkheden, vooral in het hoogseizoen. Kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin of de kinderspeelkamer. Er zijn ook gezamenlijke sanitaire voorzieningen en een wasserette. Voor sportieve vakantiegangers zijn er diverse activiteiten in de omgeving, zoals paardrijden en fietsen. Wi-Fi is beschikbaar, maar tegen betaling. Voor extra gemak zijn er winkels op slechts 2 km afstand van de camping. Geniet van barbecuegelegenheden en ontdek de natuur rondom de camping!

Voor mobiliteit zijn er oplaadpunten voor elektrische auto's beschikbaar. De camping accepteert huisdieren, maar informeer vooraf welke faciliteiten hiervoor geschikt zijn. Betalingen kunnen ter plaatse geregeld worden en het is verstandig om voorbereid te zijn op eventuele extra kosten. De toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen zijn nog niet inbegrepen en dient ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Vakantiegangers zijn dol op Ligurië voor zijn rustige, groene omgeving en de uitstekende mogelijkheden voor zowel koppels als families. De mogelijkheid om te kiezen tussen stacaravans en glamping tenten biedt comfort naar ieders smaak en budget, terwijl de speeltuinen en het zwembad, vooral in de zomer, garant staan voor vermaak voor de kinderen. Het feit dat men voor sommige activiteiten een auto nodig heeft, doet geen afbreuk aan de ervaring, omdat de rust en de ruimte die het biedt bijdraagt aan een ontspannen verblijf. Het behulpzame personeel en de waarde voor je geld maken het plaatje compleet voor een onvergetelijke vakantie.

• Airconditioning

• Zee: 12000m

• Treinstation: 12000m

Via Provinciale, 18035

7.3GoedScore uit 386 reviews

Familiebeheer, veel jonge mensen met een glimlach!
Door Cornelius op 03-02-2025

Aangename ervaring Ik laat deze recensie achter omdat in de afgelopen maanden veel vrienden me om advies vroegen over waar op vakantie te gaan en aangezien mijn vrouw en ik een goede tijd hebben gehad, willen we graag bijdragen aan de kennis over Ligurië. We raden het aan voor het laagseizoen, misschien is dat gebied van Ligurië in juli en augustus overvol... je hebt absoluut een auto of camper nodig omdat er weinig bussen rijden. Maar we komen zeker terug met onze vrienden!!

Ideaal voor een herfst- of voorjaarsvakantie
Door Wemmer op 11-11-2024

Leuke familie-ervaring en redelijk geprijsd! Het is niet makkelijk om een goedkoop etablissement te vinden in Ligurië.... Jammer dat er alleen animatie voor kinderen is in de zomer, maar het zwembad was open en het weer was goed. De speeltuin is echter nieuw en zeer goed uitgerust, er is veel groen en de kinderen kunnen veilig spelen. Zeer positieve ervaring, bedankt allemaal en tot snel!

Uitstekende ervaring in de Riviera lodge
Door Sandi op 03-11-2024

Ik bracht een weekend door met mijn partner, we kozen voor een Riviera glamping tent omdat we nog geen camper hebben. Ik moet zeggen dat we geluk hadden met het weer: veel zon en warmte. De camping ligt vrij ver van het dorp (je hebt een auto nodig) maar dit maakt het rustig en erg ontspannend.
Er is ons verteld dat ze in de zomer ook veel activiteiten voor kinderen doen... muziek en animatie... Ik denk dat het vooral voor gezinnen een goede plek is.

Camping Delle Rose

Uitstekende stacaravans, camping weg van het stads
Door Adam Marcell op 17-10-2024

Eerste keer in Ligurië, we besloten om de stacaravans te ervaren om meer comfortabel te zijn. De omgeving is erg mooi met veel groen, ook handig om te parkeren. De camping is echter niet erg comfortabel om 's avonds uit te gaan, hoewel je er alles kunt vinden. Toen we bijvoorbeeld een uitje misten vanwege de regen, deden we boodschappen in de uitstekende kruidenierswinkel en konden we in de bungalow eten.
Aardige eigenaren en behulpzaam in het geven van advies over excursies!!
Als ik groepen een advies mag geven.... boek dan een stacaravan, want die zijn knus en goedkoper dan glamping!

Super camping, jammer van de bouwplaats
Door Riëlle op 13-10-2024

We verbleven in Ligurië dankzij het advies van een paar vrienden die Dolceacqua elk jaar bezoeken. De omgeving is prachtig en het eten is erg goed! De camping biedt waar voor je geld, hoewel de faciliteiten voor verbetering vatbaar zijn. Er zijn een paar werkzaamheden aan de gang, maar die stoorden ons niet. Heel rustig.
Het personeel is altijd erg behulpzaam.

Erg leurstellend!
Door Jan op 25-08-2024

1 week tent gehuurd van Lodge Holidays op Delle Rose. Op de tent was niets aan te merken, was helemaal prima!
Echter de camping: heel de camping was onder constructie: overal werd gebouwd/verbouwd. Slechte wegen, trappen, geen verlichting bovenste terras en geen tuinonderhoud. Ook winkeltje was gesloten, konden alleen brood bestellen.
Overal hoog onkruid (ook tussen tegels rond het zwembad) en laaghangende takken.
Indien wij dit tevoren wisten waren we hier zeker niet naar toe gegaan, stond helaas niet vermeld op de website van de camping en Lodge Holidays.
Waarschijnlijk wordt het allemaal mooi maar voor nu een dikke NEE.