Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Adresgegevens | Boshoven 29, 5131 NB |
Boshoven
Met onze camper wéér een aantal heerlijke dagen doorgebracht op Camping Boshoven. Gefietst en in de omgeving veel mogelijkheden om wat te drinken of te eten. Wij hebben gegeten bij De Bockenreyder in Esbeek waar de hondjes ook welkom zijn. Top. Samengevat: een behaaglijke tijd. Nicole en Hugo… 🙏

Wij hebben gestaan op het plekje 'moestuin'. Een ruime plek waar we erg blij mee waren. Op het veldje waren de plekken niet zo ruim. De eigenaren zijn zeer vriendelijk! Het sanitair is zeer schoon en voldoende. Er is 1 afwasplek maar even wachten is geen probleem, je bent toch op vakantie. Op de plek waar wij stonden hoorde je wel de drukke weg, niet storend maar wel aanwezig. Of je de weg ook hoort op het veldje weet ik niet, er is daar een hoge, begroeide, geluidsman.

Met Broers en Zussen en partners .
leuke dagen in Oardt ,
Super !
mooie omgeving, skon weer,
was weer gezellig !
Genoten met de grote G,
Wat een gezellige en gastvrije mensen.
En een kleine intieme camping.
Het plaatsje waar we zijn gaan staan was besproken dus of we wilden verhuizen naar een ander plekje. Nou dat was een super plekje zon en schaduw.
Wij hebben het naar onze zin gehad en komen beslist terug.
Bijzonder vriendelijke eigenaren, we werden zelfs uitgenodigd voor koffie met gebak ivm zijn verjaardag, zo leuk. Ze zijn zeer geïnteresseerd in de gasten en laten zich regelmatig zien. Superschoon toiletgebouw en de mini camping (9 plekken) ligt mooi centraal. Ook niet duur, voor ons 2 personen met camper totaal 22€. Douchen ook gratis er is wc papier, zeepjes, een ruimte met infomateriaal, boeken te leen, koelkast etc..
Kortom een echte aanrader! TOP