Camping Lago Levico Camping Village

We hebben de beste aanbieders voor Camping Lago Levico Camping Village voor je op een rij gezet:
Over Camping Lago Levico Camping Village
Camping Village Lago di Levico ligt direct aan het Levico meer. Het meer loopt geleidelijk af en ook het zwembad is geschikt voor de kleintjes. Er is gezellige avondanimatie, maar het is wel om elf uur stil. Sportievelingen en actievelingen kunnen hier hun hart ophalen. De bergen vormen het decor voor mountainbike- en wandelroutes.
Deze camping, prachtig gelegen aan het Levico meer en omringd door een adembenemende omgeving, is een waar paradijs voor vakantiegangers die op zoek zijn naar een mix van natuur en ontspanning. Met zijn ruime XL plekken, die voldoende schaduw bieden, en een keur aan faciliteiten zoals een fantastisch restaurant waar heerlijke maaltijden worden geserveerd, scoort deze plek hoog bij bezoekers. Het vriendelijke en behulpzame personeel, samen met een enthousiast animatieteam dat dagelijks zorgt voor sportactiviteiten, knutseluren, spelletjes en disco, maakt de vakantieervaring compleet. Het schone strandje bij het meer en een prima zwembad voegen nog een extra laagje plezier toe aan de verblijf. Kortom, een aanrader voor een heerlijke vakantie.
- € 175
Camping Due Laghi
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 178
Camping
Wasmachine
Adresgegevens | Località Pleina 5, I-38056 |
Camping Lago Levico Camping Village
Was een prachtige camping aantal jaren geleden, nu vooral druk!!!
Een mierennest van vakantiegangers. Overal is het ontzettend druk. Plaatsen dicht op elkaar en vooral zwembad en meer overvol.
Eigenaren doen er alles aan om zoveel mogelijk geld te verdienen. Leidinggevende vreselijk onaardig tegen personeel. Valt ze af waar alle vakantiegangers bijstaan.
Wel een prachtige omgeving...
Een leuke, vrij grote en volle camping aan het Levico meer waar hoofdzakelijk Nederlanders komen. De ligging is top; aan het meer en het dorpje op loopafstand. Genoeg te doen in de omgeving zoals wandelingen langs rivier/waterval, met kabelbanen de berg op, leuke stadjes ed.
Het restaurant heeft heerlijke maaltijden en het personeel op de camping is vriendelijk. Het animatieteam is enthousiast, ze organiseren kinderdisco, spelletjes, knutseluurtje. Wij stonden op een XL plek, die waren mooi ruim!
We hadden enkele verbeter/minpunten: we moesten regelmatig even wachten op een douche, de waterdruk is matig en het water is regelmatig (vooral savonds) niet goed warm. Bij de dames mochten de douches en wastafels wel wat vaker even afgenomen worden. Het wc papier zit regelmatig vast waardoor je het er niet uit krijgt. Tot slot was het wel druk, te druk in het mooie zwembad en de animatie was soms te luid en druk voor onze kinderen.
Heerlijke vakantie gehad op deze camping. Wij stonden uit de drukte (andere kant tunneltje, plek 200), voldoende schaduw, geen last van de weg die achterlangs loopt en ook geen last van animatie geluiden, uiteraard hoor je beiden wel.
Een verouderd sanitair gebouw en een iets nieuwere, mag iets luxer en meer toiletten en douches maar het was wel altijd schoon.
Fantastisch restaurant echt heel lekker eten, vriendelijk personeel.
Supermarkt op de camping voldoen maar prijzig, MD supermarkt op loopafstand van camping is top voor ontbijt en kleine boodschapjes.
Het meer is heerlijk, strandje schoon, wel druk, dus lig je wat minder prive. Zwembad is prima, wij zijn enkel bij meer geweest ivm sup.
Leuk en enthousiast animatieteam, dagelijks sportactiviteiten, knutsel, spelletjes, disco, film of voorstellingen.
Personeel op de camping en bij receptie erg vriendelijk en behulpzaam.
Wat ons betreft is deze camping een aanrader.

Camping Lago Levico Camping Village
Wij verbleven met onze eigen caravan op een Lago plek. Niet al te groot maar met wat passen en meten kom je er wel! Plek keek uit op het meer en lag dichtbij het sanitair gebouw. Sanitair was hier over het algemeen netjes, wel weinig wc’s en douches (4 stuks van elk voor heel veel kampeerplekken)! Dit maakte dat er vooral in de ochtenden en rond het avond eten wachtrijen stonden! Daarentegen was het zwembad echt prima, lekker water en de naastgelegen bar was ook prima op orde. Vriendelijke bediening die netjes en vlot van taal en antwoord was! Wat ook goed op orde was, was het animatie team. Zij maakten er met elkaar elke dag weer een feestje van voor alle gasten, complimenten!! Winkeltje op de camping was er voor de dagelijks verse broodjes en de basis boodschappen. Omgeving van de camping is ook prima, tegenover de camping een supermarkt die een uitgebreid assortiment heeft. Al met al 2 hele fijne weken gehad !!
Camping ligt aan een mooi, schoon meer waar je omheen kunt lopen (ca 8 km). Zwembad vaak druk (bedjes), wel fijn. Ondiep lagunebad heel fijn met jonge kinderen! Wordt veel georganiseerd voor kinderen, zeker t/m 10 jaar. We mistten wat sporttoernooitjes voor de sportievere kids. Horeca goed! Zowel afhaal als in restaurant. Sanitair oké, niet top. Prijs kwaliteit van deze Italiaanse camping dik in orde. Volop te doen in omgeving, dorpje Levico leuk!
Prima camping, alleen persoonlijk vinden wij het te vol aan het zwembad en het meer. En ook is het een heel eind lopen om naar het toilet of de douche te gaan. Een extra toiletgebouw tegenover de receptie zou van toegevoegde waarde kunnen zijn.
Wc's en sanitair dat werd schoongemaakt.
Alleen het kwam vaak voor dat het toilet papier er niet uit komt.
Daarnaast waren er problemen met warmwatervoorziening bij de afwas, twee dagen geen warm water.
En kwam er uit een put rioolwater omhoog. Lijkt erop dat er teveel mensen op een camping staan.
Locatie waar het fruit en elke dag broodjes kan halen is super. Lieve mensen ook.
Ook bij de bar en het restaurant top mensen en vriendelijk.
Geluid van de animatie, je moet ervan houden. Maar 14 dagen elke avond in de herrie. Vind het echt storend.
Daarnaast is het minder leuk voor jongeren. Niks te doen voor 16+
Mooie omgeving. Maar uitbreiding van sanitair zou goed zijn!!