Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Over Camping Vreehorst
Op zoek naar de ideale plek voor een gezinsvakantie in de prachtige Achterhoek?
Zoek niet verder, want Camping Vreehorst, onze 4,5 sterren camping in Winterswijk, heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke tijd! Hier bij Camping Vreehorst zul je je nooit vervelen, dankzij onze uitgebreide voorzieningen voor zowel jong als oud. Geniet van de binnen- en buitenzwembaden, ontdek diverse speeltuinen, en proef de smaken van de gezellige foodcorner. Wat deze camping in Winterswijk echt bijzonder maakt, is de betoverende locatie in het hart van het Nationaal Landschap Winterswijk, omgeven door adembenemende natuurgebieden zoals de Bekendelle en het Korenburgerveen. De Achterhoek wacht op je om ontdekt te worden! Kom en beleef de schoonheid en de avonturen van dit prachtige stukje Nederland.
De verblijven
Op onze prachtige camping in Winterswijk verblijf je helemaal op jouw eigen manier! Voor de kampeerliefhebbers zijn er ruime kampeerplaatsen beschikbaar, met zelfs de optie om te genieten van privé sanitair. Voor degenen met campers zijn er speciale camperplaatsen voorzien. Als je liever in een comfortabele accommodatie wilt verblijven, biedt de camping in Winterswijk een ruime keuze. Kies bijvoorbeeld voor een gezellig ingerichte lodgetent, ga voor luxe in een chalet, of laat je verrassen door de indrukwekkende Skycabin. De keuze aan jou, zodat je jouw vakantie precies kunt invullen zoals jij dat wilt!
Tijdens een zonnige week op de mooie camping is het heerlijk om te zien hoe de kinderen zich volop vermaken. De speeltuinen en zwembaden zorgen voor eindeloos plezier, met genoeg ruimte voor spel en zwemmen. De ruime plekken geven een fijn kampeergevoel en de nette, groene omgeving straalt rust uit. Het binnenzwembad en het speeleiland bieden vermaak bij slecht weer, terwijl de omgeving uitnodigt voor wandelingen. Het park wordt goed onderhouden, waardoor alles er fris en uitnodigend uitziet. Vooral de gezellige sfeer, voldoende speelgelegenheid en leuke stukjes natuur maken deze camping een fijne herinnering. Het geheimpje is dat je je snel thuisvoelt en dat ieder moment echt leuk is.
Adresgegevens | Vreehorstweg 43, 7102 EK |
Camping Vreehorst
We stonden hier een weekje met onze vouwwagen. De kinderen (5 en 7 jaar) hebben zich goed vermaakt. Eindeloos gespeeld in de speeltuin en aan veel activiteiten meegedaan. Het animatieteam zou wel iets meer enthousiasme mogen uitstralen en interactie zoeken met de kinderen. We hadden privé sanitair, dit was wel wat verouderd en oogde ook niet heel schoon (vergeelde toiletbril bijvoorbeeld). Ook stroomt de hele boel vol met water. De openbare sanitairgebouwen zijn veel nieuwer, mooier en schoner.
Het binnenzwembad is prima voor een uurtje vermaak, maar bij slecht weer wel veel te klein voor zoveel mensen.
Al met al een prima camping, vooral met mooi weer. Gelukkig hadden we dat:)
Zeer grote plaats, echter vrijwel alle plaatsen staan op een soort rond voetbalveld met wat speeltoestellen in het midden. Dus voor gezinnen zeer geschikt, maar geeft voor ons onvoldoende kampeergevoel.
Het sanitair was schoon en voldoende. Echter, vnl. de familiedouche was perfect, maar de individuele douches hadden geen temperatuurregeling, knop voor water moest voortdurend ingedrukt worden.
Het horecagedeelte was beneden alle peil. Het is een soort snackbar met veel te weinig zitgelegenheid. Van een borrel drinken kan geen sprake zijn, of je moet het staand aan de balie opdrinken, of buiten in de kou. Verder wordt het het terrein netjes onderhouden, en voor kinderen is er genoeg speelgelegenheid. De doorstroom van kampeerders is erg groot, velen staan er maar 1 of 2 dagen (in oktober/herfstvakanties).
Voor ons niet de meest geschikte camping.
Mooie moderne camping. Mooie ruime plekken, voor iedereen wat. Veel speel- en zwemgelegenheid. Aardig personeel. Prachtige omgeving.
Super nette camping met een leuke speeltuin. Veldjes lekker ruim opgezet met voldoende gelegenheid om te spelen, visjes te vangen in de vijver en zwemmen in het zwembad. Deze is helaas niet heel groot en wordt krap met verl mensen in hoogseizoen. Goed onderhouden groen. Sanitair netjes, voldoende douche gelegenheid. Wij hebben ontzettend genoten.
Het is een mooi park, niet al te groot, maar toch genoeg te doen voor de kinderen. Het park zelf werd goed bijgehouden door de tuinmannen die iedere ochtend aan het werk waren. Het sanitair gebouw werd in de ochtend goed gepoetst, maar tussendoor slecht bijgehouden. Vooral de mannen wc's waren vaak heel smerig.
Het zwembad was prima, jammer dat het peuterbadje slecht bijgehouden is, weinig om mee te spelen. Buitenbad was ijskoud en niet heel schoon. Ondanks dat vermaakte onze oudste zich goed.
Het springkussen in de grote speeltuin ging om 21.00 uur leeg, wat heel fijn was, maar ze mogen op de skateramp ook een tijdslot zetten. Het maakt echt heel veel lawaai en werd nog tot heel laat gebruikt.
Verder was er weing toezicht op de camping en zwembad, daar werden veel dingen gedaan die gevaarlijk waren.
We hebben ons goed vermaakt en de kinderen hadden het naar hun zin.