Laagste prijsgarantie

• TV

• Wasmachine

Philipsbosweg 7, Lierop, 5715 RE

8.3FantastischScore uit 113 reviews

Kan beter maar vooral veiliger.
Door Niek Bogard op 03-08-2024

De camping is ruim opgezet. Het personeel heel vriendelijk en vakkundig. Keuze uverschillende grootte van plaatsen. Ook redelijk veel mooie huisjes/ chalets.
Voor kindeten veel te doen. Dat wil niet zeggen dat dit voor jongere kinderen een voordeel is. Bij het spokenevent werd heel veel lawaai gemaakt wasrdoor veel kindererenniet konden slapen.
Twee absolute minpuntenvan de camping. Het weiland met jongvee is afgezet met prikkeldraad grenzend aan een aantal plaatsen. Totaal onverantwoordelijk. Ten tweede. De route om van de camping af te komen leidt of je wil of niet dwars door het drukste gedeelte van de camping over smalle paadjes. Not done dus. De afwasbakken zijn aan de lage kant en ruïneren je rug. Het sanitair is basic maar wel schoon. De horeca is op maandag en dinsdag gesloten. De prijzen zijn hoog.Kortom; voor gezinnen met iets oudere kinderen een aardige camping. Uit veiligheidsoogpunt echter niet bij voorbaat aan te bevelen.

Het is geweldig hier
Door Nettie Minten op 10-09-2023
Alleen gereisd

Omdat ik voorlopig hier zit totdat ik een huisje heb gevonden. Ik kan deze camping bij iedereen aanbevelen, er is veel voor de kinderen te doen, die kunnen hun hier echt vermaken, al het personeel is vriendelijk, behulpzaam, staan altijd klaar voor een ander. Maar ik mis wel buren waar ik een praatje mee kan maken, want de chaletjes zijn niet altijd bezet. Maar het is in een woord geweldig hier.

Voor herhaling vatbaar
Door Ben op 18-08-2023

Mooie camping, goede ligging. Voor de kinderen leuke animatie. Goed restaurant en terras. Vooral Brabantse vriendelijkheid. Huisje gehuurd wat een kleine oponthoud had mbt riool, werd opgelost met dag extra als compensatie voor de overlast. Men denkt mee. Chapeau !

Fantastisch
Door Rob op 01-08-2023

Prachtige goed onderhouden familiecamping en leuke animatie voor de kinderen.
Iedere dat met de huifkar rond de camping.
Verder perfect onderhouden sanitair wat zeker minimaal 4x per dag word schoongemaakt.
Verder zeer vriendelijk personeel en zeer goed eten in het restaurant top ga zo door

Geweldige nette en fijne camping
Door Dave op 31-08-2022

Een kei leuke en fijne camping vooral omdat er veel te doen is voor jonge kinderen.
Een geweldige vakantie gehad!!

Gezellige fantastische camping
Door Fam. Nooijen op 08-05-2022

Een super gezellige camping. Vooral voor kinderen van 0/ tot en met 12 jaar.
Zeer vriendelijke eigenaren en personeel. Een echte aanrader. Het sanitair is ook super netjes. Complimenten voor de poetsers.