Airconditioning
Zee: 40000m
Winkelmogelijkheden: 5000m
Adresgegevens | Geer 25, 4243 JS |
De Grienduil
Mooie camping als uitval basis voor fietstochten,wij stonden op plekje 18 waar het gras gedeelte niet erg vlak was,ik zou de milieustraat niet aan het begin van de camping situeren,maar verplaatsen naar het nu nog te kleine fietsenhok, en daar ook de mogelijkheid voor opladen van fiets accu.
Ook op deze camping zie je geen zichtbare brandblussers,en alhoewel de service goed is zou ik als beheerder toch wat meer contact zoeken met de gasten,al was het maar voor het verkrijgen van aandachtspunten.
Trouwens de keuken werkt uitstekend .
Een camping voor rust en fietsplezier.
Een prachtige uitvalsbasis om te fietsen,wij stonden op plekje 18 waar het gras gedeelte vrij hobbelig is .
Toen wij kwamen hadden wij een band beschadiging en dankzij een technisch jongeman hoed geholpen.
De keuken is uitstekend
Ook hier vreemd dat de eigenaars geen contact zochten met de kampeersders ,om te vragen of er aandachtspunten zijn , komt wel meer voor .
Het ontbreken van brandblussers op duidelijke plekken is ook niet zo, jamme4 dat de srv of de veiligheids regio hier geen actie op onderneemt.
Verder was het een gewaardeerde camping.
Het verblijf in een 6 persoonsappartement is me erg tegengevallen.
Het is gehorig en heeft weinig sfeer. Het uitzicht was op het moment van verblijf niet zoals verwacht door een verbouwing aan het woonhuis.
De bewoners van het naastgelegen appartement moesten al vroeg uit de veren wat er voor zorgde dat er om 05.45u al veel geluid te horen was.
Ligging was voor ons minder omdat de weg behoorlijk wat geluid veroorzaakt (stiltegebied wat vooral motoren niet helemaal begrijpen)
Zou je een plek aan de andere zijde hebben zou dit cijfer een 9 zijn.
Plekken zijn wel prettig verhard, met mover goed te manoeuvreren.
Sanitair; douchen is heel mooi, vloerverwarming en regendouche. (1 Euro voor ik dacht 6 minuten heeft iedereen een mening over, ik persoonlijk vindt het het waard, denk dat vloerverwarming ook wel wat kost)
Eigenaars zijn zeer vriendelijk en zeer zeer behulpzaam.
Door de verbouwing was de winkel en restaurant rommelig, ik hen hier dus geen mening over. Denk dat dit binnenkort wel veranderd.
5 KW zit in de prijs, hierna een euro per KW, ik gebruik zelf de gaskachel en had hier genoeg aan. (Persoonlijk ben ik voorstander van de gebruiker betaald)
Zou zelf “mits plek aan de andere zijde” nog X teruggaan voor een langere periode.