Over Camping des Neiges
Ontdek Camping des Neiges, een heerlijke plek voor wie van avontuurlijk kamperen houdt. Gelegen in de prachtige natuur, biedt deze camping alles wat je nodig hebt voor een ontspannen en stralende vakantie. Pak je spullen, voel de vakantietrillers en bereid je voor op onvergetelijke herinneringen in de frisse buitenlucht.
De ligging
Camping des Neiges vind je in een mooie natuurlijke omgeving, perfect voor wie wil genieten van rust en buitenactiviteiten. Het ligt dicht bij gezellige dorpjes en mooie stranden, dus je bent snel in het centrum of aan de kust. Je rijdt er gemakkelijk naartoe en kunt gelijk de achtergrond van de omgeving opsnuiven. Hierdoor wordt je vakantie meteen compleet, klaar om te beginnen met genieten.
Wanneer je je tent of caravan opzet bij Camping des Neiges, voel je je meteen welkom. De sfeer is gezellig en ontspannen, alsof je bij vrienden logeert. De camping beschikt over prima faciliteiten zoals schone sanitaire voorzieningen, een speeltuin voor de kinderen en een gezellige gemeenschappelijke ruimte. Zo wordt je verblijf comfortabel en volop genieten, of je nu op avontuur gaat of lekker wilt bijkomen in de zon.
Voor wat lekkers hoef je niet ver te zoeken. Bij Camping des Neiges kun je genieten van verse broodjes bij het ontbijt, en er is altijd wat te knabbelen of drinken op het terrein. In de buurt vind je leuke eetplekjes waar je ’s avonds smakelijk kunt tafelen, of je maakt je eigen barbecue klaar. De sfeer is altijd relaxed en gezellig, perfect om samen met vrienden of familie de dag af te sluiten in een warme en zonnige setting.
De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn mogelijk tegen betaling of niet altijd beschikbaar door het seizoen of onderhoud. Maar wees gerust, je hebt alles wat je nodig hebt voor een fijne vakantie. Goed voorbereid vertrekken, dat maakt je trip nog leuker en zonder verrassingen.
Adresgegevens | 438 avenue de Savoie, F-73260 |
Camping des Neiges
Voor ons was deze camping het net niet. We waren met onze kinderen (7 en 10). Een van de sanitaire voorzieningen, vlak bij onze plek, was een beetje 'knip en plak' werk. Bij 1 wc zat er een scheur in de pot, bij de tweede wc miste er een knop op de doortrekknop en bij de derde wc schuurde de deur langs de wc pot. Daarnaast stonden er ook plastic tuinstoelen bij de barbecueplaats waar in verschillende stoelen scheuren zaten of stukjes plastic af waren. De camping voelde 'onaf'.
Het zwembad was best goed bereikbaar, maar was wel iets meer een onderneming dan wanneer je een zwembad op de camping hebt. Het zwembad is voor kinderen erg tof, maar ook erg druk en de kinderen wilden steeds korter zwemmen. We stonden eerst op een camping met een heel simpel klein zwembad waar onze kinderen meer tot spelen kwamen dan in dit hele grote zwembad.
De camping ligt in een leuk gebied. Er is genoeg te doen in de omgeving.
Een schitterende omgeving. Fantastische plek ook voor onze hond. Wij hadde gevraagd om een rustige plek, die we ook kregen. Hierdoor stonden wij aan de rand van de camping. Midden op de camping is een grote plek waar meer kampeerders staan. Veel Nederlanders. De camping is klein. Uitstekende sanitair. Behulpzame eigenaars, jong echtpaar. Kortom: goede plek. De Wifi is niet gratis, moet je kopen. Dan uitstekend werkende WiFi. Helaas geen eten of drank te koop op de camping. Supermarkt is heel dichtbij dus maakt een hoop goed. Het naastgelegen zwembad is werkelijk fantastisch. Is elke dqg open van 10.30 tot 19.00. Met bewaking. Veel plezier gehad.